Bilgili99
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 252
o değilde acayip araklama yapmış google plus'tan 
developers ee dot nokta facebook nokta com filaş epps
videoda denilen adresi aynen yazdım hiç bir şey çıkmadı :scared: :confused1:
:mrgreen: :4::dil: :devil:
Yav arkadaşlar anlatırken saaat gecenin 5.30 ne yaptığımı tam bilmiyom aklıma ne gelirse söylemişşim dizi hatası bulur gibi hata aramayın.Ayrıca isim kısmında isim girerken failed yazısı çıkınca sen "daha önce kullanıldı diyor" gibi bi cümle kullanmışsın ama sallamışsın orada öyle demiyor. Sadece büyük harf kullanma diyor.
kardeş yakında bu temaya herkez mecbur kılıncak ama![]()
hesabınızı doğrulayın diyor, mobile numaranızı yada card numaranızı girin diyor ne saçmalıyor illa tel numaramı veya kart numaramı girmem mi gerekiyor ?
"Bu eylemi gerçekleştirebilmek için hesabınızın doğrulanmış olması gerekmektedir. Lütfen mobile phone ya da credit cardnumaranızı ekleyerek hesabınızı doğrulayın."
@senininternetin
Her şey güzel hoş, video için teşekkürler. Ama şimdi seni eleştireceğim. Bunu yaparken ayrıca sitene de baktım. Facebook'a ait "sayfa oluştur" sekmesini sitende gördüm ve tıkladım. Derken kendi profilimi yanlışlıkla "grup" oluşturdum ve profilim komple gitti. Geri nasıl alabilirim diye yardım istedim özelden, dünden bu yana dönmedin. Konuyu kirletmeyeyim, konu ile ilgilenirsen ve bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..
Konu detayı; http://forum.shiftdelete.net/internet-haberleri/226211-facebook-profili-grup-profiline-dondu.html
Konu dağınıklığı için özür dilerim..
facebook hesabını doğrulamadan uygulama oluşturulmuyor
Zaten soru o nasıl doğrulacak ne doğrulaması ? Siz sorunu aynen dile getiriyorsunuz çözüm sunsanıza:yes:
Telefonumu vermem doğrulama için. Zorla birde telmizi alacaklar...
The specified action type is invalid because you need to supply at least one connected object. Please add at least one connected object before proceeding.
facebook ayarlara girin orda telefonla hesap doğrulama kodu yolluyorlar telefonunuza ordan gelen kodu kutuya yazıdğınızda hesabınız onaylanmış oluyor..
DavetiyeNe Zaman Gelır Arkadaşlar![]()
Tamamdır Geldi
Opera Tarayıcısında AYnı Ama Mozillada Değişti :S
Emeğine Sağlık Dostummm Buyuk EMek
ellerıne saglık gercekten ıyı calısma..ama keske sadece kendı profılın degılde ana sayfa da bu sekılde olsa..o zaman cok daha ıyı olurdu..emıım ılerıs ıcın tek tek bu sekılde gecıs olcak..
Sanırım tüm kullanıcılarda aktif edilince dediğiniz olur @mortality , saat geç olduğu için yarın deneyeceğim umarım güzel bir profil olur, iyi geceler.![]()