[Kampanya] Comodo Internet Security Pro 2011 - 1 Year Trial

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Sadece indirin kurun.

http://dl1.comss.ru/download/cispro_1year_installer.exe

29er8yd.jpg

Kaynak

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bu ne yahu kampanyalar yağmaya başladı:) trustport,trend micro bide şimdi comodo.. hangisinden devam edelim arkadaşlar kullananlar yorum yaparlarsa daha makbule geçer. comodonun bedava sürümünü bi süre kullanmıştım çok soru sorduğu ve online oyunları katlettiği için kaldırmıştım yinemi denesek ne yapsak...

teşekkürler biraderim uyandırdığın için.

Reaksiyon puanı
4
bu ne yahu kampanyalar yağmaya başladı:) trustport,trend micro bide şimdi comodo.. hangisinden devam edelim arkadaşlar kullananlar yorum yaparlarsa daha makbule geçer. comodonun bedava sürümünü bi süre kullanmıştım çok soru sorduğu ve online oyunları katlettiği için kaldırmıştım yinemi denesek ne yapsak...

teşekkürler biraderim uyandırdığın için.
ben trustport kullandım.1 hafta gayet güzel geldi.bildiğin bitdefender veri tabanını kullanıyor güncellme sunucuları bile aynı.internet koruması çok hoşuma gitti.flash bellek takınca tarama yap ekranı geliyor.ayrıca usb bagısıklama var.trend micro kampanyası çok basit bi yazılım gibi geldi.belkıde ıyıdır.

hggr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TRUSPORT ÇİFT MOTOR kullanıyor Bitdefender+AVG. Sağlam ama biraz kasabilir. Ram en az 2 gb olmalı bence...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Trustport fena değil ama abartılacak bir yanıda yok sistem açılış ve kapanışını uzatıyor biraz ama en sevmediğim yanı arayüzü hem çok kötü hemde Türkçe desteği yok, başka av'lerin kampanyası olmasa kullanabilirdim ama gerek kalmadı.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
nerede bu kaspersky ya :D

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar bi ara kullanmıştım Comodo 1 yıl kampanyasını çok sevdiğim antivirüse geri döndüm. Sahibide bir Türk. Destek vermek lazım. Şimdi söylemek istediğim bu program format attıktan sonra kurdum lisansımı 277 gün olarak gösterdi :) 365 gün nasıl kullancaz bi yolu var mı? Formattan sonra ve aradan 3 aydan fazla bir süre geçmesine rağmen nasıl tanıdı :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
1 hafta kadar kullandım bende taki bugün fifa.exe'ye onay sorana kadar hayır seçimi hatırla dediğim halde 35000 defa onay verdim ama yine yine soruyor bir sinirle kldırdım gitti daha da kurmam. bende direkt 365günden başlamıştı.