İPhone 5 almak istiyorum

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 almak istiyorum ve hali hazırda iphone 4 kullanıyorum bu telefonu eşime kandırıp vererek kendime iphone 5 almak gibi hinlik düşündüm ama bir planım yok fikri olan var mı acaba :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
İphone çıktıda satın alması kaldı be mübarek. Git Optimus Black al Galaxy S2 al Yani kısaca Kaliteli bir telefon al.

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
iphone 5 çıktıysa haber ver bende bitane alayım :D şakamısın yaa

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
androidmi hahaha :D

---------- Post added at 23:12 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

planlama aşamasındayım üstüne yatacak değiller ya elbet çıkacak :D
iphone 5 çıktıysa haber ver bende bitane alayım :D şakamısın yaa

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Hocam önce telefonun çıkmasını bekleseniz nasıl olur? :D

Eşinizi kandırma işi size kalmış bir şey artık. :)

Bu arada en kaliteli telefonu alacaksınız. :P

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
piyasaya çıkmadan iphone 4 ten kurtulmak lazım :D yazık yapacam kendimi de derdim o :D
Hocam önce telefonun çıkmasını bekleseniz nasıl olur? :D

Eşinizi kandırma işi size kalmış bir şey artık. :)

Bu arada en kaliteli telefonu alacaksanız. :P

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Çıkmadan aldırıyo kendini mubarek.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
massallah maddi durumun iyi herhal ben olsam söyle yapayim hanima aliyorum diyerek alirim iphone 5 sonra birakirim 1 hafta kullansin sonra derim birazda ben kullaniyim dersin o bir hafta sonu birdaha gelmez :) ama bukadar kendinizi niye iphone ye kanalize ediyorsunuz sizi tutkunluga iten durum ney yani teknik donanom deseniz artik bence iphone bu kavramda artik söz konusu degil su an samsung var nede olsa herseyini kendisi üretiyor ,bu arada iphone yüzde 30 samsung tur :) her nekadar ben htc ci olmama ragmen htc sadece saglam is yapiyor

tdk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 almak istiyorum ve hali hazırda iphone 4 kullanıyorum bu telefonu eşime kandırıp vererek kendime iphone 5 almak gibi hinlik düşündüm ama bir planım yok fikri olan var mı acaba :D

Sana cok sey yazmak istiyorumda ceza almak istemiyorum arkadaslar ne yazacagimi bilirler

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Iphone 5 5 milyarmış diyorlar..:D

HakanArt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
üretimi olmayan bi telefonu nasıl almayı düşünüyosun.

not: üyelik alırken cep onayı olursa güzel olur.

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Elindeki iphone 4 bana ver. Eşinle kendine 5 alırsın. Sorun kalmaz

EhemmiyetsiZ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Operatör ayda 10 tl ye hediye verdi dersin ben öyle dedim yuttu bizimki :D

---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:57 ----------

Iphone 5 5 milyarmış diyorlar..:D

Neler demiyolar ki, 2 farklı versiyon olarakmış lite ve full gibi mini gibi falan fistan. Yine 3 ile 4 arasındaki 3-4 farktan başka bişey olmaz. Hatta zannediyorum ki 4G Bile olmaz.

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
aldığım en mantıklı yorum hehe babamın ısrarla nokia kullanması gibi bir durum bu alışkanlık. ekonomik durumla pek alakası yok mantık işi biraz

hd çeken kamera 700 tl
navigasyon cihazı 500 tl
idare eder cep telefonu 500 tl
taşınabilir tv 500 tl
oyun konsolu psp ayarı bişi 500 tl (bunun fiyatını attım tam bilmiyorum)
toplamda 2700 tl civarı işey tutuyor haliyle bir iphone yada kıyasladığınız kullanımı pratik herhangibir cep telefonu daha mantıklı oluyor. tüm bu yukarda saydığım işlerle alakası olmayan biri için gereksiz ama bu cihazları alayım diyen herkes için iphone yada eşdeğer saydığınız herhangibir cihazı almak aslında çok daha ekonomik oluyor :) bu yüzden pek zengin işi değil iphone gibi bir cihaz :D

massallah maddi durumun iyi herhal ben olsam söyle yapayim hanima aliyorum diyerek alirim iphone 5 sonra birakirim 1 hafta kullansin sonra derim birazda ben kullaniyim dersin o bir hafta sonu birdaha gelmez :) ama bukadar kendinizi niye iphone ye kanalize ediyorsunuz sizi tutkunluga iten durum ney yani teknik donanom deseniz artik bence iphone bu kavramda artik söz konusu degil su an samsung var nede olsa herseyini kendisi üretiyor ,bu arada iphone yüzde 30 samsung tur :) her nekadar ben htc ci olmama ragmen htc sadece saglam is yapiyor

---------- Post added at 06:31 ---------- Previous post was at 06:28 ----------

tabiki piyasaya çıkınca almayı düşünüyorum neden yorum yapanların %25 anlıyorki yazdıklarımı hayret :D
üretimi olmayan bi telefonu nasıl almayı düşünüyosun.

not: üyelik alırken cep onayı olursa güzel olur.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
potansiyel marka meraklısı, telefonu kullanmak için değil artistlik yapmak için alan kişi modeli... iphone4'te ne var neyi kullanıyorsun acaba. iphone5'te ne olacak bi dur bekle bakalım. belki sana hiç hitap etmeyecek. gerçi bana göre bizim memlekette kullananların en az %70'ine hitap etmiyor. millet daha tuş kilidini açmayı bilmiyor ama adı iphone diye 2000 tl para veriyor. bize ne senin eşine vereceğin iphone4'ten. burası gösteriş yeri değil. mantıklı mı mantıksız mı diye soruyorsan hiç mantıklı değil. sen iphone4'ü de sat iki tane androidli telefon al.

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
aha buldum aradığım cevabı operatör 10 tl ye hediye verdi heheheh :D ön yüzey tamamen ekran olacak muhabbeti ilgimi çekiyor hep hastayımdır filmlerden öyle telefonlara ışınlabizi spayk hesabı :P
Operatör ayda 10 tl ye hediye verdi dersin ben öyle dedim yuttu bizimki :D

---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:57 ----------

Neler demiyolar ki, 2 farklı versiyon olarakmış lite ve full gibi mini gibi falan fistan. Yine 3 ile 4 arasındaki 3-4 farktan başka bişey olmaz. Hatta zannediyorum ki 4G Bile olmaz.

---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:52 ----------

saçmalamışsınız :D team wiever en kararlı iosta çalışıyor bu nedenle mecburen kullanıyorum iş icabı millet yanında pırt eden kızı yazmış bizimmki ondandamı pırt.3 5 kişiyi gülümsetir niyetiyle şakacı bir dille çıkacak telefon hakkında insanların fikrini alayım dedim ne kadar akıllı zannediyor insanlar kendini yok iki milyarmışda verip alıyolarmış. allah aşkına yazdığım mesajla ne alakası var ilgilenmiyorsan mesaja cevap yazma kardeşim insanları hakir görmek ne kadarda ayıp. neyse nasıl kilitlenir bilmiyorum zahmet olmazsa şu konuyu kilitler yada silermisiniz yeni birileri saçmalamadan. herkese vaktini ayırdığı için teşekkür ederim. ayrıca mesajımı anlayıpta saygı sınırları içerisinde fikirlerini paylaşan arkadaşlara kucak dolusu sevgiler
potansiyel marka meraklısı, telefonu kullanmak için değil artistlik yapmak için alan kişi modeli... iphone4'te ne var neyi kullanıyorsun acaba. iphone5'te ne olacak bi dur bekle bakalım. belki sana hiç hitap etmeyecek. gerçi bana göre bizim memlekette kullananların en az p'ine hitap etmiyor. millet daha tuş kilidini açmayı bilmiyor ama adı iphone diye 2000 tl para veriyor. bize ne senin eşine vereceğin iphone4'ten. burası gösteriş yeri değil. mantıklı mı mantıksız mı diye soruyorsan hiç mantıklı değil. sen iphone4'ü de sat iki tane androidli telefon al.

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aile faciasina yol acmamak icin bir an önce 4 ten kurtul derim :D 5 i sende görürse 4 bas agritir :D

ozkan003

Asistan
Reaksiyon puanı
2
adam fikir almak için yazmış, bazıları onu topa tutmuş.

biz türkiye olarak bu geri kafalılıktan ve hiç birşeyden anlamamaktan kaybediyoruz.

o cihaz çıksın ki pazarı oluşsun tr de bu işden ekmek yiyen bir sürü insan var, onu satan tamir eden ona yazılım yazanlar o yazılımla müşterisine hitap eden kurumlar.

her şey gösteriş değildir, birbirimize daha özenli davranmamız lazım diye düşünüyorum.

önemli olan o paraya almak yada almamak değil bence, benim işimi görür 100 tl lik telefon diyenede ben saygı duyarım ama o kişi androidli telefon kullanıp üstüne birde en iyi işletim sistemi bu diyince bu resmi anlamda fesatlıkdan başka bir şey değildir. insan zaten fesatlık olup olmadığını direkt anlıyor soruyorum sana fesat insan elindeki androidin buı kadar gelişimesinde hiç mi ios'un faydası yok elinde ki telefonun atası iphone olduğu için mi acep ezikliğin.

kırıcı olmamak lazım, ama yukarıda birisi fazlasıyla hak etmiş bence. bu yazıyı ona yazdım. herkes istediğini alır istediğine hediye eder hoş görü göstermek ve yaradan dan ötürü sevmek lazım.

herkese iyi forumlar.

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
teşekür ederim duygularımı tam olarak ifade etmişsiniz :D
adam fikir almak için yazmış, bazıları onu topa tutmuş.

biz türkiye olarak bu geri kafalılıktan ve hiç birşeyden anlamamaktan kaybediyoruz.

o cihaz çıksın ki pazarı oluşsun tr de bu işden ekmek yiyen bir sürü insan var, onu satan tamir eden ona yazılım yazanlar o yazılımla müşterisine hitap eden kurumlar.

her şey gösteriş değildir, birbirimize daha özenli davranmamız lazım diye düşünüyorum.

önemli olan o paraya almak yada almamak değil bence, benim işimi görür 100 tl lik telefon diyenede ben saygı duyarım ama o kişi androidli telefon kullanıp üstüne birde en iyi işletim sistemi bu diyince bu resmi anlamda fesatlıkdan başka bir şey değildir. insan zaten fesatlık olup olmadığını direkt anlıyor soruyorum sana fesat insan elindeki androidin buı kadar gelişimesinde hiç mi ios'un faydası yok elinde ki telefonun atası iphone olduğu için mi acep ezikliğin.

kırıcı olmamak lazım, ama yukarıda birisi fazlasıyla hak etmiş bence. bu yazıyı ona yazdım. herkes istediğini alır istediğine hediye eder hoş görü göstermek ve yaradan dan ötürü sevmek lazım.

herkese iyi forumlar.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
iPhone candır :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
@blackmamba07 adlı arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum.Konuyu açmışsın ve de demişsin ki eşime iphone 4ü verip iphone 5 almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım.Bu nasıl soru ? Benim çok param var sizce ne yapmalıyım diyorsun sanki tövbe tövbe ya.Git sen nokia 3310 falan al iyi kullanırsın o telefonu bu kafayla.Sizi seçipte mi yolluyorlar anlamıyorum ki !!! ?? İtiraflar bölümüne açsan neyse bir bakıma bir şey denmezdi ama iphone kategorisine açıyorsun.Bu kategoride bir tek senin konun farklı.Senin konuna en yakın kişi iphone'u nasıl kullanacağını bilmiyor ve de bunu sormuş.Sen diyorsun 2 milyarlık telefonumu hanıma vereceğim bilmem kaç milyarlık telefon alacağım sizce alayım mı nasılsa para bol ?? Ya arkadaşım ciddi diyorum git başka sitede öl ya git ötede öl.Millete ne senin harcayacağın paradan alacağın telefondan.Desen ki iphone 5'in tam özellikleri belli mi ona göre iphone 4'ten iyiyse böyle bir şey yapacağım desen olucak belki ama yok hemen iphone 4ü eşe verecem kendime iphone 5 alacam.Hinlik mi bu ? Sırıtıyor gibi yazmışsın birde.

Bazen düşünüyorum şu üye olanların bir deneme süresi falan mı olsa 1 hafta falan tanınsalar sonra tam olarak üye olsalar ?? Adminler duyun sesimizi.