Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
district 9 bir ara indirmiştim böcek möcek saçma şeyler görünce kaldırmıştım :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
district 9 kendi türündeki filmlere bakınca mütevazi bütceli ama 20 katı fazla paraya yapılan biçok filmden gömlek gömlek üstündür. ilk olarak uzaylıların ne olduğunu bilmiyoruz insanvari olma olasılıkları da var böcek olma olasılıkları da, yani uzaylı filmi saçma diyerek bırakılmaz yani bu kafayla uzaylı filmi izlenmez:) benim bu filmde en sevdiğim şey bence diğer filmlere bakınca birinci sınıf kalitede uzaygemisi vs efektleri. Ama en sevdiğim yanı uzaylılar her zaman amerikanın büyük şehirlerine gelirler saçmalığını yıkması pekala güney afrikaya da gemi gelebilir:) ayrıca uzaylılar hep düşündüğümüz gibi çok üstün, gelişmiş ırk olmak zorunda da değiller pekala dünyaya sığınabilirler. bu bütçeyle, bu efektlerle, ayrıca klişe olmayan böyle senaryosu olan başka bir film yok.. varsa söyleyin onuda izleyelim:)

son olarak fatmagülün suçu ne izledikten hemen sonra uzaylı filmi izlemeyin tavsiye etmem.. biraz ara verip izleyin:)

kömür

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İlkokulda olsaydım ve tek derdim Türkçe öğretmenimizin verdiği ödevi istemeye istemeye yapmak olsaydı... Aff aff...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
dişim öyle ağrıyor ki intihar sebebi olabilir 1 saat kaldı randevuya nasıl dayanırım bilemicem :(

CodeName347

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Uyku molami bitireli cok oldu ve hala kahvalti yapmadim SDN bagimlilik yapiyor :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
ptesi21.jpg

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Facebook'uma Twitter'da ki gibi takip sistemi geldi, belli başlı arkadaları takipe alayım. :)

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Salgın var heralde...

Sizden bizede bulaştı...:laugh:

Bazen bu olay piskolojikte olabiliyor benim bi arkadaşım vardı bana grip demeyin kesin grip olurum ben derdi...:laugh:
salgın değil benim artık huy oldu desem yerdir:)..alerjik reaksiyon sanırım ..e bide hassas bi insanım :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=97278]Suicide Veil[/MENTION] sağolasın derler ya diş ağrısı kabir azabı gibidir kabir azabını bilmem lakin böyle bir ağrı olamaz bir yandan dayanılmaz bir ağrı bir yandan içten içe kavuran o kaşınma hissi tarif edilemez :( şükür ki öğlen büyük bir kısmını hallettim perşembe günü porselen yaptırmaya karar verdim ilaç kullanacağım bir süre :( anlayamadığım dişlerimi hergün fırçalarım her hafta gargara yaparım ama ona rağmen durum bu. Gerçi doktor arkadaşımın dediğine göre asitli içecekler dişin minesini resmen yok ediyormuş illa içecekseniz pipetle içecekmişsiniz dişlere temas etmemesi gerekiyormuş bilginize :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
sigarayı bırakmalıyım göğsüm fenaaa :S

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=33622]Rom[/MENTION] geçmiş olsun ben snn yerinde olsam cigerlerini temizletirim ve temiz hava almak icin ugraşrdım...

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sigarayı bırakmalıyım göğsüm fenaaa :S
[video=youtube;jlAi_HZh4Y0]http://www.youtube.com/watch?v=jlAi_HZh4Y0[/video]
[video=youtube;jnAU5skJAfg]http://www.youtube.com/watch?v=jnAU5skJAfg[/video]

sende bu şekilde olma

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
saolasın arkadaşlar, alışkanlıklar bırakılmıyor maalesef kolay kolay, azalttım zaten azalta azalta bırakacağım inşallah, üni bi açılsın hele spor kursuna yazılcam onunla birlikte bırakma sürecim daha da hızlanır inşallah.

Kraddy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pantolonun fermuarı bozuk nasıl gidicem okula ya :hammer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...