- Reaksiyon puanı
- 630
Olsun benimki gerçek aşk ..

Bizim aşkımız sahte miydi? Yapma yav.Olsun benimki gerçek aşk ..![]()
aman ne komik şeysin sen ya inan yerlerdeyim.gül gül öldüm şuan..
komik olan ne anlayamadım..saçma sapan yorumlarınla beğeni kazanmaya çalışıyosan uğraşların boşuna.yorumların şuanda mallık derecesinin zirvelerindeHayır, komik sensin.
komik olan ne anlayamadım..saçma sapan yorumlarınla beğeni kazanmaya çalışıyosan uğraşların boşuna.yorumların şuanda mallık derecesinin zirvelerinde
Fark kapanıyor @spybot , hatta beğenilerde seni geçmiş![]()
Up:thumbup1: Up:thumbup1:Up:thumbup1:
:mrgreen:
Spy'ın konusu:
434 Yorum
17 Beğeni
44 Sayfa
118 Anket Katılımcısı
8.5 Aydır Konu açık(≃ 260 gün eder)
Bu konu:
139 Yorum
64 Beğeni
14 Sayfa
62 Anket Katılımcısı
4 Gündür konu açık.
Beyler bayanlar sakin..
---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:27 ----------
Ama birşey unutmuşsun evo
Hit: 21.807 kişi....
260 gün nerede 4 gün nerede beni kötü söyletme spy
İnadına her gün 100 defa girerim konuya :mrgreen:
ben yokken birileri hakkımda atıp tutmuş ama ben biraz geç kalmışım özür dilerim. mümkünse teker teker geliniz.
işim gereği günümün yarısı Ankara'nın göbeğinde kızılay'da geçiyor. orda ne görüyorum anlatayım. birbiriyle sarmaş dolaş erkekler ve kızlar. ikinci gün o sarıldığı kızdan başka birine sarılan erkekler ve kızlar. üçüncü gün birinci gün sarmaş dolaş olduğu kızı kızılay'ın ortasında azarlayan erkek ve ağlayan kızlar. yirmi yaşına kadar yirmi tane sevgili değiştiren her kimse benim gözümdeki değeri o'dur. Bunu söylerken nickimin ilahiyatçı olup olmaması beni hiç irdelemiyor. orayı bir müslüman anadolu erkeği olarak okuyun. evet tekrar söyleyeyim isterseniz. yirmi yaşına kadar yirmi tane sevgili değiştiren her ama her kızın ya da erkeğin bendeki zihnimdeki içimdeki kalbimdeki değeri budur. bunu söylememden dolayı beni forumdan atarak cezalandırıyorsanız ben bunu ceza değil ödül telakki ederim.
beni kimin kınadığı da hiç mi hiç umruma gelmez bu meselede. inancımdan dolayı inancımı ifade etmemden dolayı kimsenin beni kınamasına kulak asmam. çünkü benim inancından dolayı kendisini kınadıklarım bana hiç kulak asmadı bugüne kadar. bu kadar