Açıköğretim kayıt süreci

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pakize
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pakize

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açıköğretim üniversite kayıtları ne zaman acaba bir sitede 05-09 eylül bir sitede 12 eylül -20eylül tarihleri arasında diyordu net olarak bilen yazsın lütfen kayıtlar tam olarak ne zaman ayrıca açıköğretime kayıt yaptıracağım bölüm kamu yönetimi bazı bölümleri değişik tarihlere yazmışlar anadolu edu sitesinde

lütden net bilen birisi yazsın benim çok önemli

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
2yıllıklar 12-24 eylül ilk kayit.anadolu.edu.tr giriş yapılıp forum cıktısı alıncak bankaya para yatırılcak diploma +4 fotografla büroya gıdılcek
4yıllıkalr 24 eylulde baslıyor

pakize

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim ben dün anadolu edu dan ösys yeni kayıt yapmaya çalıştım fakat olmadı ösym numaranızı yazın diyor benim ösym numaram yok araştırdım 2002 den sonra össye giren adaylar tc kimliklerini kullanıyorlarmış bende tc mi yazdım olmadı ösym şifremi yazdım olmadı kayıtta ilerleyemedim hiçbir bölüme kayıt yapma hakkınız bulunmamaktadır kutuğucu geldi zannedersem kamu yönetiminin kaydı daha sonra herhalde benim tc mi tanımıyor bilmiyorum ilk kez açıköğretim kaydı yapacağım o yüzden bilenler yardımcı olsun

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim ben dün anadolu edu dan ösys yeni kayıt yapmaya çalıştım fakat olmadı ösym numaranızı yazın diyor benim ösym numaram yok araştırdım 2002 den sonra össye giren adaylar tc kimliklerini kullanıyorlarmış bende tc mi yazdım olmadı ösym şifremi yazdım olmadı kayıtta ilerleyemedim hiçbir bölüme kayıt yapma hakkınız bulunmamaktadır kutuğucu geldi zannedersem kamu yönetiminin kaydı daha sonra herhalde benim tc mi tanımıyor bilmiyorum ilk kez açıköğretim kaydı yapacağım o yüzden bilenler yardımcı olsun
ösym numarasını ben yazmadım,senin kayıt tarihin bılmıyorum 4 yıllıkların farklı tarihte olabilir aöf bürosunu ara detaylı bilgi al ordan http://www.acikogretim.net/acikogretim.buro.telefonlari.htm unutmadan sunuda yazayım ilk önce internet kaydını tamamla sonra harc paranı yatır,ilk harc paranı yatırırsan gecersız olur

pakize

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 yıllıklarınki zannedersem işletme iktisat ve kamu yönetimi 26 eylülde kayıt yapılacak
o yüzden benim internet başvurum geçerli değil teşekkürler

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben buroya sordum 4. Sinif isletmeyim harclar kasimdaymis

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Konu eski ama hali hazır da açıköğretim ile ilgili bir konu bulmuşken: Birinci sınavda barajı aşanlar açık öğretime kayıt yaptırabiliyor bilgi sahi sahibi olanlardan cevap bekliyorum.