Oku ve cevapla

sizce artık beni sevmiyo mu?

• hayır sevmiyo

Kullanılan: 117 84.8%
  • bence seviyo sen yanlış anlamışsındır

Kullanılan: 21 15.2%

• Kullanılan toplam oy
    138
  • Anket kapatılmış .

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
max2life sen küçükken hiç aşık olmadın galiba
Biz küçükken 8 bit atari vardı kara kutu vardı ona aşıktık.Birdir bir oynardık, kızların saçını çekerdik.
Yaş 14 aşktan bahsediyorsun:) Şimdiki nesil nasıl bu halde geldi anlamak pekte güç değil ya neyse.

Neyin ne olduğunu anlayamayacak kadar gençsin daha.Hala seviyomu diyorsun eğer sevseydi kazadan hemen sonra,hastanede ve sen iyileşene kadar yanından ayrılmazdı.
Hele bi ömründen 10 sene daha ye ne demek istediğimizi ozaman anlarsın, tecrübe etmeden biz ne desek hava civa gelir sana

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
:yes:Bir şıkta ben ekliyorum Hiç Sevmemiş zaten

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya yuh şu videolarda video bitince çıkan diğer videolara bakıyorum kızın biri isyan etmiş justin bieberla dalga geçenlere aynen şöyle diyor.Ya sonra niye ABD'ye giremiyor diyorlar böyle yaparsanız giremeyiz :D bunun gibi bir şey diyor ya yuh :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
[MENTION=60488]ExCeLLeNT[/MENTION]; Onların ağzına Hot Bieber sürmek lazım :D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bak evlat, aşkın değerinin farkındaysan, aşkın kutsallığını, mahremiyetini de bilmen lazım gelir. Birine karşı hissettiğin duyguları, bunun ile ilgili meseleleri aşık olduğun kişiyle veya paylaşım adına hem seni hem o kişiyi tanıyan bir dostunla konuşman sana daha yarar sağlar. Burada bunun tartışmanın bir mantığı yok. Bizim burada hiç tanımadığımız, hakkında sadece 14 yaşında olduğun bilgisine sahip olduğumuz senin, duygular üzerinde tahmin yürütme gibi bir olaya yetkimiz yok. Bu olayın "yüzümde sivilce çıktı acaba neden" tartışmasından bir farkı yok.
Durum böyle olunca, bu yollardan geçmiş kişilerin "14 yaşında ne aşkı" gibi tepkileri gayet normaldir. Sen de 25-26 yaşına gelince ne kadar mantıksız davrandığını zaten anlayacaksın. Tamam mı yavrucum. Eğer ileride pişman olmak istemiyorsan bu işleri bırak, eğitimine önem ver. Bu yaşta böyle ilişkiler gelip geçici olur, önemli olan senin hayatındır ve hayatının da senin istediğin gibi ve sağlam olmasını istiyorsan eğitimine ve kendini geliştirmeye önem ver. Sonra ne aşklar göreceksin emin ol ;)

Yaşlanıyor muyun ne yahu :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu arada dikkat ettim de 14 değil 10-11 yaşından beri aşıkmış bu kız buna :D PUHAHAHAHA diye gülüyorum şuan :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
[video=youtube;plfVQV-klZo]http://www.youtube.com/watch?v=plfVQV-klZo[/video]
İşte benim aşkım budur! Yada Crysis. Herşey olabilir! Aşk sadece insanlarla kısıtlı değildir. ;)

Caqatayy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bir gün "aşk" diye birşey olmadığını anlayacaksın. 11.09.2011 - ?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
ohooo daha başındasın yolun
:) bırak sevmiyo sevmiyo

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Boşver eskileri. :D Yeni dişlerle yeni aşklar, ama biraz bekle daha şaka maka erken. :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
@naim Rendeci ne güzel demiş '' Biz küçükken 8 bit atari vardı ona aşıktık.Birdir bir oynardık, kızların saçını çekerdik.Şimdiki nesil 14 yaşında aşktan bahsediyor.. '' :D
Yalnız link 13656 ya çıkıyor bana değil, ben 39818 im :D

msydm

Doçent
Reaksiyon puanı
67
[MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] :D şimdilik idare edelim. zor şartlarda yazıyorum da...

Hermiya$

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bi resmini koy ona göre söyleyeyim seviyomu sevmiyomu :D

Turgenyev

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Adınız ilahiyatci. Yani bir manevi kavramı da ayrıca temsili söz konusu.

Herkesin ailesinde erkek olduğu gibi kızları da vardır. Senin ailende de vardır. Ailendeki kız kardeşlerin yazmış olduğun düşüncenin neresinde ? Siz ilahiyat'ın ne olduğunu, insan kavramının, fazilet'in ne olduğunu iyi bir öğrenin. Sizde hayatın hiç bir noktasında başarı şansı göremiyorum.

Öncelikle konuyu açan bayan arkadaş olmak üzere varsa diğer bayanların bu mesaja tepki göstermesini beklerdim. Ya erkek dediğimiz beyler. Delikanlılar. Bir delikanlılık kavramı vardır. Neresindesiniz bu kavramın ? Biliyorum birçok üye mesajı görünce sırıtmıştır bile. Koca forumda bu mesajı yadırgayan benmiyim ?

Lafa geldimi, hepimiz insanlık ve müslümanlıktan dem vurur, din kardeşiyiz deriz. Bu düşüncelerle bu mesaj bağdaşıyor mu sizce ? Üstünüzde ölü toprağı mı var ? Hep ha ha ha, hi hi hi mi yapacak bizim toplumumuz. Kalite ve nitelikli bilgi,paylaşım,düşünce, söz ve eylemlerin neresindesiniz ? Sabahtan beri forumlarda atılan mesajlara bakın bakalım, kaç tane nitelikli mesaj görebileceksiniz ?

Saat 16:00 civarında moderatör arkadaşı, dolayısı ile yönetimi bu mesaj için bilgilendirdim. Şu ana kadar hiç bir işlem yapıılmadı.Mesaj olduğu gibi duruyor.

Bu forumun moderatörü, yöneticileri nerede ? Sizler yöneticiliğin neresindesiniz ? Forum kurallarının neresinde mesaj ? Bunları yazdığım için şimdi ceza mı vereceksiniz, yoksa forumdan mı atacaksiniz ? Yoksa erdemli bir yönetici çıkıp haklısın arkadaş diyebilme cesareti gösterebilecek mi ?

Bütün arkadaşları bu konuyu yeniden düşünmeye davet ediyorum.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Adınız ilahiyatci. Yani bir manevi kavramı da ayrıca temsili söz konusu.

Herkesin ailesinde erkek olduğu gibi kızları da vardır. Senin ailende de vardır. Ailendeki kız kardeşlerin yazmış olduğun düşüncenin neresinde ? Siz ilahiyat'ın ne olduğunu, insan kavramının, fazilet'in ne olduğunu iyi bir öğrenin. Sizde hayatın hiç bir noktasında başarı şansı göremiyorum.

Öncelikle konuyu açan bayan arkadaş olmak üzere varsa diğer bayanların bu mesaja tepki göstermesini beklerdim. Ya erkek dediğimiz beyler. Delikanlılar. Bir delikanlılık kavramı vardır. Neresindesiniz bu kavramın ? Biliyorum birçok üye mesajı görünce sırıtmıştır bile. Koca forumda bu mesajı yadırgayan benmiyim ?

Lafa geldimi, hepimiz insanlık ve müslümanlıktan dem vurur, din kardeşiyiz deriz. Bu düşüncelerle bu mesaj bağdaşıyor mu sizce ? Üstünüzde ölü toprağı mı var ? Hep ha ha ha, hi hi hi mi yapacak bizim toplumumuz. Kalite ve nitelikli bilgi,paylaşım,düşünce, söz ve eylemlerin neresindesiniz ? Sabahtan beri forumlarda atılan mesajlara bakın bakalım, kaç tane nitelikli mesaj görebileceksiniz ?

Saat 16:00 civarında moderatör arkadaşı, dolayısı ile yönetimi bu mesaj için bilgilendirdim. Şu ana kadar hiç bir işlem yapıılmadı.Mesaj olduğu gibi duruyor.

Bu forumun moderatörü, yöneticileri nerede ? Sizler yöneticiliğin neresindesiniz ? Forum kurallarının neresinde mesaj ? Bunları yazdığım için şimdi ceza mı vereceksiniz, yoksa forumdan mı atacaksiniz ? Yoksa erdemli bir yönetici çıkıp haklısın arkadaş diyebilme cesareti gösterebilecek mi ?

Bütün arkadaşları bu konuyu yeniden düşünmeye davet ediyorum.

abartma arkadaşım. her nekadar o arkadaşın yorumunda bir aşırılık sözkonusu ise senin yorumunda da aşırılık söz konusu. her konuda dini diyaneti tartışma konusu yapmakta neden ısrar edilir anlamadım. arkadaşın takma adının ilahiyatçı olmasından yola çıkarak bir toplumu nasıl töhmet altına sokmaya çalışırsın.

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:39 ----------

arkadaşlar bu arada merve 13:02 den bu tarafa kayıp, yani son 4 sayfadır kendisinden ses seda yok:)

tdk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sevgiliye aska harcadigin eforu egitime harcasan ne dislerinden olursun nede geleceginden

tekir06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abartma arkadaşım.arkadaşın takma adının ilahiyatçı olmasından yola çıkarak bir toplumu nasıl töhmet altına sokmaya çalışırsın.

Abartma demişsiniz ancak bu mesaj kesinlikle abartılması gereken bir mesajdır.İlahiyatçı rumuzlu arkadaşın töhmet altına soktuğu kitle ne olacak peki? Bunu neden gözardı ediliyor?Bu genelleme yapılma hakkı nereden ve nasıl bulunuyor?
Burada tartışma konusu yapılan din, diyanet değildir.Yazılan mesajın hangi niyetle, hangi "tartışma konusu" altında yazıldığıdır.Bu rumuzu taşıyan birinin bu genellemeyi yapmasının ne anlama geldiğini bilmesi gerekir.