Oyun Hakıında İki Soru

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Arkadaşlar, eski pc'mde oynayamadığım için içimde kalan GTA4 hasretini yeni toplamış olduğum pc de dindirmek istiyorum, lakin yeni sistemim de mi yetersiz çözemedim, yine tatmin edecek kalitede oynayamıyorum. Sistem özelliklerim şöyle;

Amd phonom IIx4 3.4 ghz.
8gb ddr3 ram
hd 6850 1gb ddr5 256 ekran kart

Crysis 2 yi en yüksek ayarlarda sıfır kasma ile oynamama rağman Gta4 ve Eflc yi çile çekerek oynuyorum

İkinci sorum. elimde daha önce indirip de hiç kurmadığım bazı oyunlar var, bunları oynayanınız vardır herhalde. hangilerini tavsiye edersiniz.
oynamadıklarımı kırmızıyla çerçeveledim. teşekkürler

25tdh5h.jpg

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Dragon age kesin oyna Önce origins sonra 2 oyna derim 2 de originsten kaldığın yerden devam edebiliyon
GTA ya gelince başka bi yerden bi daha indir derim indirdiğin oyunda sorun olabilir

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
vallihi elimde hem cd si var, hem de data olarak setup ı var. 1.4 ve 1.7 patch lerini de kurdum yine kar etmedi. :S

dragon age tavsiyen için teşekkürler.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
dragon age origins in türkçe yaması vardı yoksa aratabilirsin (indirirken bak program adında türkçe yazanı kur t_rk_e yazanı değil - tabi yoksa varsa gerek yok)

bu arada cd yi parayla mı adlın yoksa arkadaştan mı ; benim yiğen mafıa 2 alıyo orjinal oyun kurulmuyo değiştiriyo cd yi kuruyo bu sefer oynayamıyo adam akıllı ondan soruyorum (ben netten indirdimn sorunsuz oynuyorum misal o adam akıllı oynayamıo orjinal aldığı halde) ondan soruyorum

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
CRAYSİS :D Sorununa gelirsek gta 4'ün o sistemde kasması hiç akıl karı değil ki full ayarda mükemmel çalışması lazım.İnternetten indirip falan dene.Kırmızı oyunlar arasında da Just Cause 2, Turok, Darksiders tavsiye ederim.Saboteurda çok oynamak istedim ama açılmıyordu falan hataları vardı tekrar indiriyorum.Güzel gibi yani.Wheelmanda galiba vin dieselin filminin oyunu mu ne diye biliyorum.Borderlands grafikleri de çizgi roman gibi bir şey bir değişik o yüzden oynamak istemedim ama sen bilirsin.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
dragon age origins in türkçe yaması vardı yoksa aratabilirsin (indirirken bak program adında türkçe yazanı kur t_rk_e yazanı değil - tabi yoksa varsa gerek yok)

bu arada cd yi parayla mı adlın yoksa arkadaştan mı ; benim yiğen mafıa 2 alıyo orjinal oyun kurulmuyo değiştiriyo cd yi kuruyo bu sefer oynayamıyo adam akıllı ondan soruyorum (ben netten indirdimn sorunsuz oynuyorum misal o adam akıllı oynayamıo orjinal aldığı halde) ondan soruyorum

yok cd orjinal değil. neyse çözeriz bunu

dragon age yi kurdum da türkçesiz çok zor görünüyor. yamasını zahamet olmazsa özelden ulaştırabilirmisin :)

Kadd-i Müstesna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok cd orjinal değil. neyse çözeriz bunu

dragon age yi kurdum da türkçesiz çok zor görünüyor. yamasını zahamet olmazsa özelden ulaştırabilirmisin :)
GTA4 için yapman gerekenleri söyleyeyim sana.
İnternette yayınlanan patchleri bul ister 1.4'e kadar ister 1.7'e kadar yükselt.
Donma vb. gibi sorunlar ortadan kalkar.
Orjinal değilse bir de o sürüme uygun crack bulmak gerekir.
Aşağıda patchlerin linkini verdim.

EDİT: Diğer mesajları görmedim sekme açık kalmış.Patch yaptığın halde sorun devam ediyorsa başka bir yerden indirmeyi dene.

http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_grand_theft_auto_4.shtml#Grand Theft Auto 4 Game Updates

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Gta oynayamıyorsan Just Cause 2 oyna mutlaka. Bana göre grafik olarak efekt olarak GTA'dan çok daha kaliteli. Ve en sevdiğim özelliği ise harita alabildiğince senin. Yani çook uzaklarda bir dağ gördün ya o dağa gidip tepesine tırmanabiliyorsun. Harika birşey bence bu.

just-cause-2-20080129091530064.jpg

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
3-4 gb bir şey.Haritası aşırı büyük ve istediğin kadar serbestsin xpde çalışsa bende oynayacaktım emme olmadı.Xp not supported gibi bir şey görebilirsiniz açmaya çalıştığınızda.

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[h=2][/h]
Gta 4 için Şunu bir dene derim.
Başlat'a ' msconfig ' yaz enter'la Sistem Yapılandırması çıkacak oradaki sekmelerden Hizmetler'e gel Windows Olay Günlüğü'nü devre dışı bırak , resetle oyunu yeniden aç bakalım ne olacak ben öyle düzeltmiştim :)
Olmadı bütün patch'leri kur cr*ck değiştir düzelir :)

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
3 gb ramim var saboteurda 3 gb ram istiyor oynayabilir miyim en azından düşük ayarlarda da olsa

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
işlemcin Amd phonom IIx4 3.4 ghz. olduğu için oynamıyodur Amd phenom IIx4 3.4 ghz olsa kesin oynatması lazım:P şaka bi yana oyun sorunlu bende çok sağlam makinalarda denememe rağmen yağ gibi çalıştığına denk gelmedim bide intellerde daha performanslı gta. Ekran kartını bana satarken gta'yı cayır cayır açıyo diyodun ya la hani açmıyomuş :scared::D:D resimdeki oyunlara gelince hepsini sil fifayı kırmızı içine al yükle oyna.:)

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Assasins Creed II Assasins Creed Brotherhood bitir.sonra crysis 2 oyna Darksiders bitir güzeldir.Borderlands bak oyna Turok dinazorlarla savaşıyon güzel oyundur..Saboteur oyna en son olarakta Burnout oyna daha zevklidir...

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
kutu içine aldıkalrını soruyo onları oynamış

Kraddy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha zayıf sistemle GTA 4 ü hiç kasmadan oynamıştım medium özelliklerde :huh:

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Just Cause 2 de yapay zeka diye bir şey yok :D

GTA IV hepsinin 99 a getirirsen tabi oynamaz onları uygun ayarlara çek

GTA IV dışındakilere açıklamam yok format ardından son driver ı yükleyerek deneyebilirsin

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

öbür soruna sonra yanıt vereyim hepsine kısa inceleme tarzı yazılar koyacağım. İyi akşamlar.

---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 20:23 ----------

Borderlands ; Çizgi grafikleri ile öne çıkıyor.Unreal Engine 3 kullanıyor.Oynanışı da sıradışı.Oynanması gereken güzel bir oyun.Silahlar çeşitli yapay zekada ufakda olsa sorunlar olabiliyor.10 üzerinden 8

Damnation; Geç söyleyecek bir şey yok kötü. 10 üzerinden 4

Darkest of Days ; Tarihi bir oyun.Son bölümler iyi.Onun haricinde sıkıcı.Save'ini bulup sadece ilk iki bölüm ve son 2 bölümü oynadım.10 üzerinden 4.5

Darksiders
; Konu ve senaryo harika.Grafikler iyi sayılır.Kısaca oyun sezonu başlamadan önce oynanması gereken bir oyun. 10 üzerinden 8

Divinity 2
; Sesleri iyi.Onun haricinde bir özelliği yok.Yinede bir göz atabilirsin. 10 üzerinden 6

Dragon Age
; Oyna fazla söze gerek yok iyidir.Serinin tüm oyunları iyi.Grafik ses atmosfer oynanış iyi standartın altına hiç düşmedi.DA 2 de biraz senaryo düştü o kadar.10 üzerinden 8.5 tüm seri için

Dungeon Siege 3
;Oyanamadım fikrim yok MK incelemesi http://www.merlininkazani.com/Dungeon_Siege_III-inceleme-42270p1.html

Heroes of Newerth ; Bu tür oyunlardan pek anlamam.

Just Cause 2 ; Fikirimi belirttim.Grafikleri iyi.Oynabilirliği iyi.Yapak zekadan eser yok.Grafikler ve şu paraşüt için bile oynanır.Zevkli bir oyundu.10 üzerinden 7.5

Machinarium
; Benim tipim değil ama iyi.Kurup sildiğim oyunlardan.İyi kişisel zervklere hitap ediyor.10 üzerinden ?

The Saboteur
; Söyleyecek bir şey bulamıyorum tam bir şaheser.Benim oyunculuğumda 2 .Dünya Savaşı oyunlarının yeri ayrıdır.Grafikleri sesler müzikleri Fransa'da 2.Dünya Savaşını yaşamak ayrı bir duygu.10 üzerinden 9

Turok
; Bu oyunun amacını anlamamıştım ilk çıktığı zaman.Grafikleri iyi sayılır.Ama bugün oynacak oyun değil.Zamanına göre 10 üzerinden 7 .

Two Worlds ; İkinci oyunuysa oyna ilki ise uğraşmaya gerek yok.2. oyuna 10 üzerinden 6.5

Wheelman
; Uzun süre oynayacak oyun değil.Kısa bir süre zevk verebilir 10 üzerinden 5.5

Wildlife Park 3
; Anlamam beni sıkıyor.

Kadd-i Müstesna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Heroes of Newerth; Oynadığım için yorum yapmak istedim.Eğer daha önce dota oynadıysan alışması daha kolay olacak zevkli bir oyun.Dotanın daha gelişmiş bir versiyonu olarak düşünebilirsin.İlk başlarda karmaşık ve sıkıcı gelebilir ama zamanla bu karmaşıklık ve sıkıntı yerini keyfe bırakıyor.Zamanında üyelik ücretliydi ancak şu an ücretsiz.