EType Scoreboard

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lhuki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lhuki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben yokken yakınlarım müzik falan indirmeye çalışmışlar onunla beraber bilgisayara bu eType Scoreboard adlı programda kurulmuş ama bu programı bir türlü bilgisayardan kaldıramıyorum ne denetim masasında program ekle/kaldır da gözüküyor nede program files da klasörü var internettede pek bişey bulamadım en iyisi buraya yazmak diye düşündüm
:unsure:

Lhuki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu ? :S

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Revo uninstaller ile kaldırmayı dene.

Lhuki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok bulamıyor

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
bilgisayarınızda uninstall etype diye arama yapın dosyayı bulursa kaldırırsınız acaba kurulum gerektirmeyen bir dosya olamazmı bu?

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
uninstall_eType.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkdslar ben sildm o programı başlattan denetm masası ordanda program kaldıra geln etype programnı bulun kaldıra basnda karşınıza bişi çıkacak orda cancel ve next yazıyor direk nexte basın finish deyin snra bi kutu daha çıkacak cancele basın işte bitti.. ben öyle sildm :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dosyaları silipte kaldıramayan arkadaşlar görev yöneticisinden işlemlere gelin etype yazan yere sag tıklayın dosya durumu cıkar orayı acın ve etype ınstallere yazan yeri acın önce cancel ve next yazar nexte tıklayın sonrada finişe tıklayın bu beladan kurtulun :)