Acil! Çelik Yüzük Nasıl Çıkar?

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar, parmağıma çelik yüzük taktım parmağıma çok rahat girdi ancak, çıkartmak istediğimde hiçte öyle kolay olmadı. ellerim kemikli ve yüzük kaldı parmağn endibinde hiç oynatamıyorum. canımı yakıyor.

Araştırdınız mı diyenleriniz vardır elbet.. Araştırmadığım yer kalmadı. Taa Google'ın 10. sayfasına kadar gittim. Çoğunda yağ ve sabun öneriliyor. Hepsini denedim. Makas, yağ, sabun, pense. Hiç biriyle de olmadı. Çelik.. Çıkmıyor arkadaş! Bende en son buraya konu açma gereksinimi duydum.. Lütfen yardım edebilecek olan varsa ki küçük bir fikri olan bile varsa konuya cevap yazmasını isterim. Teşekkürler.

LaX

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hepsini denemişin sende yahu üzüldüm ama.. Herkesin başına gelebilir tabii ki ama çelik biraz zor çıkan tipten. Arabanın kontrol çubuğundan makine yağı alın. İşe yarayacağını temenni ederim. Bunu bir deneyin derim. Sabun gibi kalın şeyler yerine ince olan makine-motor yağı işini görebilir sanırım.

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Teşekkür ederim cevabınız için.m otor yağını deneyeceğim ama hiç umudum yok.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Hocam yağ önerecektim ama deneyip sonuç alamamışsınız sanırım. Belki daha iyi bir fikri olan çıkar. Geçmiş olsun.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
motor yağının inceleri var motorsikletlerde kullanılıyor 10-40 gibi onu yüzüğün ve parmağın etrafına iyice yedir. yüzüğü saat yönünde çivir ki iç kısmınada yağ girsin. zaten yağ girdiğinde yavaşça döndüre döndüre çıkar. hala olmadıysa en kısa zamanda hastaneye git Allah korusun kan dolaşımını sağlayacak kadar sıkıyorsa kangrene bile çevirir :(

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. motor yağını denicem inş olumlu bir sonuç alırım. olmadı hastaneye gideceğim en kısa zamanda.

---------- Post added at 06:26 ---------- Previous post was at 06:02 ----------

Alın arkadaşlar bir görüntü. nasıl sıkmış görün buyrun resim :(

Ekli dosyayı görüntüle 6996

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
parmağına hasar vermeden yapabilirsen yankeski ile kesip çıkarabilirsin bir arkadaşın olmuştu ben öyle çıkarttım üstelik parmağı şişmeye başlamıştı

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
sanayide kestirebilirsin, sabunla deneyebilirsin, duz cekmek yerine cevire cevire cekmeyi dene vida soker gibi ;)

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Acaba yüzüğü parmağa taktıktan sonra çıkarmak neden zor oluyor? Taktıktan bir süre sonra parmak şiştiğinden mi?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Feci görünüyor. Yağla filan çıkacak gibide görünmüyor derhal git bi hastaneye yoksa o parmak dahada şişer

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
parmak şiştikçe daha da zor olacak ki zaten öyle olmuş.yağ ile falan uğraşma parmak çok kötü görünüyor hemen bir hastaneye başvur.

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Evet parmak şişiyor takarken hiç zorlanmadım birde parmakları kemikli olduğu için resimde de gördüğünüz gibi kemik yukarıda kalıyor yüzük altta.

Reaksiyon puanı
189
İçine yağ veya sabun sürüp çevire çevire çıkarmak gerekir. Dümdüz çekersen asla çıkaramazsın...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Hastaneye gitme vaktin çoktan gelmiş, o yüzüğü kesip çıkarırlar oradan. Sen ne kadar uğraşsanda çıkaramazsın, çok şişmiş parmağın...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Aslında konuyu açtığın saatte gitmen gerekirdi hiç vakit kaybetme.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Eger hala yüzük parmağında ise yada bundan sonra başına gelen olursa diye yazıyorum eline önce buzlu su dök şişi insin hemen ardından sıvı bulaşık deterjanı dök bir kişi parmagın dip tarafından deriyi gerdirsinki yüzüğü çekince deri yüzüğün önüne yığılmasın bu şekil bi çıkarmayı dene

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar mahallede bulunun anahtarcı ahmet abi sayesin de :) yüzüğü biraz zor uygulayarakta olsa bolca bulaşık detarjanı dökülerek yüzüğü zorla çevirerek çıkarmayı başardı sanırım 15dk sürdü. canım yandı ama kurtulmuş oldum cevap veren herkese teşekkür ederim. :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Arkadaşlar mahallede bulunun anahtarcı ahmet abi sayesin de :) yüzüğü biraz zor uygulayarakta olsa bolca bulaşık detarjanı dökülerek yüzüğü zorla çevirerek çıkarmayı başardı sanırım 15dk sürdü. canım yandı ama kurtulmuş oldum cevap veren herkese teşekkür ederim. :)

Bir dahakine hastanaye gitmeni tavsiye ederim, o kadar canında yanmaz.. :)

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Geçmiş olsun,ilk başta çıkartmaya çalıştığın için parmak şişmiştir az da olsa ondan çıkmamış olabilir.

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sanırım nişanda bile yüzük takmam artık :D teşekkürler verdiğiniz bilgiler için arkadaşlar. eğer başınıza benim gibi bir olay gelirse sizde bir ahmet abi bulun :D

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Geçmiş olsun ...
Bende yüzük almayı düşünüyordum ama vazgeçtim artık :D

LaX

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Geçmiş olsun.. Atlatmışın, çok sevindim :D

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
O parmağı görünce hiç çıkmaz dedim, bir daha zorlama derim yüzükleri çünkü zor bir durum cidden. Tekrardan geçmiş olsun. Ahmet Bey'e selamlar :D