Windows 7 Ultimate Hakıkında Görüşleriniz

Vober

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 ultimate hakkında görüşleriniz neler arkadaşlar. Arkadaşım bana pcyi çok fazla kastırır dedi. Görseller çok fazla olduğundan. Sizin görüşleriniz nedir bu konu hakkında.:hammer:

---------- Post added at 17:04 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

Donanımları şöyledir :))

http://b1108.hizliresim.com/11/8/27/12227.png

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
(xpden sonra) Ultimate candır :D Kurulumunu gerçekleştir sorun yaşamazsın.

Reaksiyon puanı
189
Vista'dan her türlü daha iyi çalışıyor :) Ayrıca isterseniz temayı düşük ayarlara çekip, kullanmadığınız sistem servislerini kapatarak sistem performansını arttırabilirsiniz...

Vober

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki ya oyun uyumlarından ne haber. Pes 10 kaldırır mı açar mı?

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
benim pcde windows klasik temada kasıyor auro da kasmıyo ,yükle gitsin kasmas.

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Peki ya oyun uyumlarından ne haber. Pes 10 kaldırır mı açar mı?

Şu ana kadar oynadığın tüm oyunları açıyor, açmazsa zaten uyumluluk modu ile deniyor ve kesin sonuç alıyorsun. Mesela ben 1990'lardan kalma bir oyunu Windows 7'de çalıştırmıştım. İsmini vereyim belki hatırlarsınız oyunu: Monster Truck Madness...

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ben win7 ultimate kullanıyom hicte sorun yok nede kasma hatta eski oyunları oynayabiliyorum cok rahatım rahatca kullanabilirsin... benden tavsiye.

---------- Post added at 18:38 ---------- Previous post was at 18:38 ----------

Şu ana kadar oynadığın tüm oyunları açıyor, açmazsa zaten uyumluluk modu ile deniyor ve kesin sonuç alıyorsun. Mesela ben 1990'lardan kalma bir oyunu Windows 7'de çalıştırmıştım. İsmini vereyim belki hatırlarsınız oyunu: Monster Truck Madness...

aynen sana katılıyorum...

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ram oranını xp ye nazaran daha çok kullanıyor. ben bazı sorunlar yaşadığım için kaldırdım, xp ile devam şuan için ama ileride ram takviyesinde sonra tekrar düşünebilirim..

VurguN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xp gibi salak değil xp sadece kurulduğundan sonra 15 güne kadar hızlı sonra sapıtıyo ultimate yükle sen.

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hiç düşünmeden yükle ben pentium 4 ile kullanıyorum 6 aydır şu an bir sorun yok :D

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
benim pc de xp di win 7 ultimate i düsünmeden yükledim iyi etmisim hatta cd felan da değil dosyaları internetten torrnet indirdim 2 küsür gb sonra setup la kurdum bitencede web browser felan en son full crack bulup yükledim olay bitti Ama Çok Memnun Kaldım Görüntü Kaliteside Güzel Bence Ultimate e Geçmelisin

nr6630

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xp gibi salak değil xp sadece kurulduğundan sonra 15 güne kadar hızlı sonra sapıtıyo ultimate yükle sen.
sana acayip katılıyorum xp kadar daha salak bir işletim sistemi görmedim BASİT ZAYIF HATALI, İSTEKLERİ KARŞILAMAYAN TAAAM BİR FACİA WİN 7 YE BAKARAKTAN GERÇEKTEN

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Arkadaşım sistemin iyi bir an önce ultimate i kur ayrıca vistayı kaldıran w7 yi haydi haydi kaldırır...

Ayrıca gelelim şimdi xp gibi bi işletim sistemine laf edip duran şu ergenlere...:D

Oğlum daha dün doğdunuz önünüzde xp vardı kullandınız kullandınız e şimdi ne oldu??.. Şeyiniz tavanamı ulaştı??..:laugh: XP sizi affetmeyecek...:laugh:

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşım sistemin iyi bir an önce ultimate i kur ayrıca vistayı kaldıran w7 yi haydi haydi kaldırır...

Ayrıca gelelim şimdi xp gibi bi işletim sistemine laf edip duran şu ergenlere...:D

Oğlum daha dün doğdunuz önünüzde xp vardı kullandınız kullandınız e şimdi ne oldu??.. Şeyiniz tavanamı ulaştı??..:laugh: XP sizi affetmeyecek...:laugh:

Kesinlikle katılıyorum. Vista ve 7 çıkana kadar en iyi işletim sistemi XP idi. Şimdi hemencecik yerin dibine sokulamayacak kadarda iyi yani...

nr6630

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet ama unutmayalımki win 7 de xp nin tahtına oturdu microsoft bile farkında olarak açıklama yapmıştı,, win 7 çook tuttu xp çoğu yerde zart zurt donanım hatası veriyor helede o dannn diye çıkartığı hata sesi yokmu pc yi parçlamamak elde değil

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
evet ama unutmayalımki win 7 de xp nin tahtına oturdu microsoft bile farkında olarak açıklama yapmıştı,, win 7 çook tuttu xp çoğu yerde zart zurt donanım hatası veriyor helede o dannn diye çıkartığı hata sesi yokmu pc yi parçlamamak elde değil

Liselisin değil mi?

izmarit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
XP her zaman favorimdir. Yeter ki kullanmasını bil. Windows 7 değil, Windows 8 gelse yine alamazlar beni XP'imden...

nr6630

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben hem görsellik hemde sğlamlık ve güvenlik açısından win 7 yi tercih ediyorum düşünebiliyormusun wirüs programı kurmadan win 7 ile 6 ay nette girip çıkmadığım yer kalamadı denemek için +18 den tut en ölümcül sitelere kadar girdim aynı işlemi xp ile yap çok değil 2 saat sonra çöktüğünü gördüm XP NİN TABANI İSKELETİ ÇOK ZAYIFTIR BUNU UNUTMAYIN.. DLL DOSYALARI ÇOK ÇABUK KIRILABİLİYOR HEMEN DEVRE DIŞI KALIYOR SİSTEM 32 SİDE GENE ÖYLE XP NİN ANLADINMI------ TARKAN 225 KARDEŞİM

---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:06 ----------

ZATEN ŞU XP Cİ MANTIKLARA halen cins oluyorum gelişime kapalı kitle diye yakıştırıyorum onlara........ 10 yıllık işletim sistemi be arkadaş adamlar taa nerelerde bizimkiler daha xp de adamlar 7 yi geçti 8 i çıkartıcak siz daha xp de kalın bilimiyorumki onda olan ve 7 de olmayan ne var... DURUN SÖYLİİM BOL MİKTARDA HATA VAR :-)))))

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
bencede ne demiş siyasetçilerden biri

DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR

DÜN XP vardı BUGÜN Win7 var yarıon WİN8

kaldırabildiği ölçüde pc sistemi için en iyisini kullanmalı insan

ayhanozata78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ultimate 10 numara. xp den sonra bunu kurman daha iyi olur çünkü içinde xp desteği var. xp de ne kurarsan bunada kur performansı gayet iyi. ekran kartın ve ram lerde iyiyse pes 10 hikaye kalır. kaldırmadığı oyun olmaz zaten

Vober

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aydınlatıcı tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Kararımı verdim. Nasipse kuracağım. Elimde Dvd en kısa zamanda kurmayı düşünüyorum. Kurup sonucu bildiririm. Hepinize tekrardan çok ama çooooook teşekkürler. Sizi seviyorum Shiftdelete Aliesi..

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
windows 7 güzelde.ben bu çözünürlük sorunu yüzünden geçemiyorum.asus vw193dr wide screen 19 inc lcd monitor var.xp de 1024-768 çözürnürlükte gayet iyi.windows 7 de 1024 +768 bir simge ekranı kaplıyor.çözürnürlük artırınca çok kücük bir şey görünmüyor..bir türlü çözemedim.