Nokia Ovi Suite 3.1.1.85

TakeOne

Doçent
Reaksiyon puanı
5
5ydfyt.png

Toplantılar, kartvizitler, görevler ve daha fazlası Nokia Ovi Suite size, bilgilerinizi bilgisayarınızda, telefonunuzda ve çevrimiçi olarak senkronize ve güncel tutma olanağı sağlar. Nokia Ovi Suite fotoğrafları, videoları ve müzikleri telefonunuza veya telefonunuzdan kopyalamayı kolaylaştırır.

s33j86.png

xaxetd.jpg

16gzati.png

http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Ovi_Suite_webinstaller_ALL.exe

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Düşük işlemcilerde bilgisayarı kilitleme sorunu çözülememiş halen.

Ravenholm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oo super hemen güncelleyelim C5-03'müzle mekanlara akalım :D
Eskisini silmeden direkt üstüne kurulumu başlatma problemi ve aşırı sistem kaynağı yeme sorunu var deniyordu, ne oldu bilmiyorum... aslında yazılımdan telefon üstüne tam bir kontrolümüz olamıyor gibi. şöyle ki resimler, müzikler, videolar, uygulamalar konusunda PC'den telefona telefondan PC'ye aktarma, düzenleme, kopyala/kes-yapıştır işlemleri, atılan dosyaları isimlere göre sıralayamama, klasör oluşturma yok attığınız klasörler OVI altında aktardığınız şekilde PC'deki gibi göstermiyor öylece klasör içindeki dosyaları diziyor falan vs vs gezgin penceresi bana kullanışsız geldi pek alışamadım... Ayrıca telefon hafızasını ve takılı hafıza kartını gösterme düzenleme konusunda da OVI'nin biraz daha iyileşmesi gerek. Telefon belleği tamamda hafıza kartını neden düzenleyemiyoruz yada ben anlamadım...

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu ovi suite üzerinden telefonu modem olarak nasıl kullanacağımızı bilen var mı?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Ovi Suite'yi aç sol köşede cihaznızla internete bağlanın seçeneğini seç modem görevi görür.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Telefonunu kaldır yeniden aygıt ekle olarak seç driverları yüklemeyi dene

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
pcye bağlamasam daha iyiydi yok bu kadar yavaş bir bağlantı. 480 kbps

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaşın telefonu normalde 1 hafta takıldım telefonu çöpe atsın daha iyi resmen. normalde telefon 10 mbps destekliyo 3g de ama pcye bağlayınca 480 kbps