malatya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
129 mb harita indirdim kurdum.galiba bu evlerin odalarınıda gösteriyor yada caddedeki ağaçları falanda gösteriyo.

3b haritaları mi kullanıyosunuz?![]()
Sizin oralarda limon kamyonu felan devrildi galiba129 mb harita indirdim kurdum.galiba bu evlerin odalarınıda gösteriyor yada caddedeki ağaçları falanda gösteriyo.![]()
24 ekim'mi ağlamak istiyorum![]()
sen nerde topraksız yerdemi yaşıyosun kardeş caddedeki ağaçlar diyom sen limon kasası ağacından bahsediyosun.Sizin oralarda limon kamyonu felan devrildi galiba![]()
Bugün sonunda v31 sürüm telefonumu güncellemeye zaman buldum ve v52.0.0.007ye güncelledimtemizde bir format atmayı düşünüyorum.Ne dersiniz arkadaşlar v60ı beklerken en beğendiğiniz fwyi söylermisiniz ona göre belki onu kurarım.
![]()
Telefon hızlanmıştır şimdi senin..![]()
Yana çevirmelerde 5 dakikada dönüyordu şimdi hemen şıkşık![]()
İşlemcinde 369 Mhz'den 444 Mhz'ye çıktı bu arada..![]()
mhz beni ilgilendirmiyor hızlansın gerisi önemsiz![]()
Evet baya yavaş hızlı olsa daha iyi olur ...Yana çevirmelerde 5 dakikada dönüyordu şimdi hemen şıkşık![]()
Geçen sene yapacaktım korktum elimde kalır diye garantisi vardı sonra camı kırıldı garanti kapsamı dışına çıkıncada bende tatilde güncelleyeyim dedim bir işe yarasın zaten habire ısınıyordu patlayacak gibi ondanYaptığın güncelleme ile hızlandı işte bide bu zamana kadar neden bekledin..![]()
Sende geç v52ye o zamanEvet baya yavaş hızlı olsa daha iyi olur ...
Düzeltiyorum Symbian^3 iddiaları var beyler gelecek güncellemede.Videoda Symbian Vakfı Scott Weiss elinde Görülme test programının bir parçası olarak kullanılmaktadır. Soru, Nokia 5800 sonunda onay mührü aldığında Symbian ^ 3 çalıştırıyor olması.
[video=youtube;YmBUD-Jk6K4]http://www.youtube.com/watch?v=YmBUD-Jk6K4&feature=player_embedded---------------------------------------[/video]
Nokia 5800 XM 24 Ekim'den Sonra Çıkacakmış..
Sen bu şekilde yazınca129 mb harita indirdim kurdum.galiba bu evlerin odalarınıda gösteriyor yada caddedeki ağaçları falanda gösteriyo.![]()
Bende demek istedimki iyi sıkıyorsun limon sıkar gibi odaları felan da gösteriyo deyincesen nerde topraksız yerdemi yaşıyosun kardeş caddedeki ağaçlar diyom sen limon kasası ağacından bahsediyosun.![]()