Bitlocker

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bitlocker ile şifrelediğim alana uyku sersemliği ile format attım :) Şimdi bu bölümü nasıl kurtarabilirim ?

Reaksiyon puanı
4
recuva adlı yazılımı yukle.sılınen dosyaları gerı getırebılrsın uzerıne yazılmadıysa.gereklı ayarları yap.surucuye format attysan surucuyu,bı klasoru sıldıysen klasoru seç ileri de.sılınen dosyalrı gerı getırmeye calısabılırsın.
recuva adlı bı program var. bıde http://www.oo-software.com/home/en/products/oopartitionmanager/index.html?dd=1 su program var.ındırıp deneyebılırsın. taraması bırz uzun suruyor.
basaramassan format atılan surucude dosyaları gerı getırmek yaz goole amcaya.baya bı konu vardır.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
recuva adlı yazılımı yukle.sılınen dosyaları gerı getırebılrsın uzerıne yazılmadıysa.gereklı ayarları yap.surucuye format attysan surucuyu,bı klasoru sıldıysen klasoru seç ileri de.sılınen dosyalrı gerı getırmeye calısabılırsın.
recuva adlı bı program var. bıde http://www.oo-software.com/home/en/products/oopartitionmanager/index.html?dd=1 su program var.ındırıp deneyebılırsın. taraması bırz uzun suruyor.
basaramassan format atılan surucude dosyaları gerı getırmek yaz goole amcaya.baya bı konu vardır.

İlgine teşekkürler ama konun o kadar basit değil :) Birincisi partition şifreli. İkincisi partitiona format atamadığım için o programlara tarama yaptıramam :)

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Abicim format atılmıyor şuanda. Kurulum esnasında yanlış bölümü shrinkledim. Eklediğim bölümü tekrar eski haline getirdim. Böylece şifreli olan kısım ayrıldı. Lakin şuan format ya da birim oluşturamıyorum.

turamm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar benim acil bir sorunum var harici hardiske bir arkadaş bitlocker yaptı ancak bugün hep şifre isteyen sistem recovery key istemeye başladı ben şifreyi biliyorum ama şifre bölümü gelmiyor direk recovery key bölümü geliyor hardiski açmak için ne yapmam gerekiyor. teşekkürler