Wireless Lan Sorunu

Hans35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Kardeşimle 2 laptop üzerinden aynı wireless' i kullanıyoruz ama aramızda lan nasıl yaparız bilmiyoruz. Yardımlarınızı bekliyoruz :)

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Merhabalar. Kardeşimle 2 laptop üzerinden aynı wireless' i kullanıyoruz ama aramızda lan nasıl yaparız bilmiyoruz. Yardımlarınızı bekliyoruz :)

Merhaba Samet, gene bir sorununla karşı karşıyayız. :D Modeminin markası ve modelini öğrenebilir miyim? :)

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Aynı wirelessı kullanıyorsanız zaten aynı lan ağı içerisindesinizdir.Sadece bilgisayarların birbirini görmesi için işletim sisteminizden gerekli ağ ayarlarını yapmanız lazım.İşletim sistemleriniz nedir?

Hans35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı wirelessı kullanıyorsanız zaten aynı lan ağı içerisindesinizdir.Sadece bilgisayarların birbirini görmesi için işletim sisteminizden gerekli ağ ayarlarını yapmanız lazım.İşletim sistemleriniz nedir?

Benim W. XP , kardeşimin W. 7

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Lan ile dosya paylaşımı sanırım.

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
ozman paylaşmak istediğin dosyaya sağ tıkla paylaş, yetki vermek istiyorsan, biraz kurcalamanı öneririm önce biraz kurcala sonra sor ozman yardımcı olmak isteyenlerin demek istediklerini daha kolay anlayabilirsin.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
2 nizinde laptop ise şu yöntemi yapabilirsiniz

Denetim Masası > Ağ ve Paylaşım Merkezi > ...

20j0ilc.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
internet baglantısında kopukluk yaşıyorum nasıl düzelşir acaba