seciL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 102
Dost gerçekleri.. Düşman işine geleni.. Deli ağzına geleni.. Aşık içinden geçeni söylermiş..!!
Olurmu öyle şeey yaaCık cık cık
![]()
Deli ben oluyorum galibaDost gerçekleri.. Düşman işine geleni.. Deli ağzına geleni.. Aşık içinden geçeni söylermiş..!!
Deli ben oluyorum galiba![]()
Abla yeter ya, içimiz dışımız özlü söz oldu, bi biskrem versem?İnsan mazisinin ürünüdür. Yaptığımız hatalar ve Çektiğimiz acılar sonunda tecrübe denilen muhteşem koleksiyonu oluşturur.
E aşık ben. Dost da sizRolün en iyisini kaptın hocam.![]()
Tamam abla ben kaçıyorum, barbunya ayıklıcam anneme yardım olsun (Bak senin sözünü dinliyorum)Anne özdür,Anne sırdır,Anne ailedir,Anne zenginliktir,Anne iffettir,Anne cennettir,Anne sığınılan limandır...
Soda ver soda [MENTION=105455]elmalisoda[/MENTION]Tamam abla ben kaçıyorum, barbunya ayıklıcam anneme yardım olsun (Bak senin sözünü dinliyorum)![]()
çokoprens sana ihanet ediyor olabilirim ama biskremde de güzel beAbla yeter ya, içimiz dışımız özlü söz oldu, bi biskrem versem?![]()
yarın iş yok, sahura kadar hangi filmi izlesem acaba:confused1:
Valla abi mekanik izledim hoşuma gitti. Captain America izleyecektim alt yazı bulamadım. Birde X-Men first class var. Cam rip versiyonu var ama dvd den daha kaliteli seste görüntüde.
Geçmiş olsun... 3 ay ömürünüz kalmış. Sahurdan sonra olur böyle şeylerDudağım çok kötü acıyor yahu, yara mı kapanıyor ne oluyorsa çok kötü.. :s
Oooff Çok kötü ya... Bugün zor bir sınav seni bekliyor. Allah yardımcın olsun.sahura uyanamadık su içmek için iyi mi
geçmez bugün şimdi susuluktan....![]()
geçen seneden alışığım da kötü geçiyor![]()
geçen seneden alışığım da kötü geçiyor![]()
hepi topuhepi topu ortalama 11 saatcik kalmış dayan zoki dayan istanbul duman duman![]()
nereleriArtık buraları 1 sene görmesem özlemem diyordum özledim bile..