Nokia 500

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Yesterday Nokia launched its first GHz powered Symbian based budget touchscreen smartphone Nokia 500. Check out this new hands-on video of Nokia 500 by Nokia Deutschland.

[video=youtube;fZH_vUWzQAo]http://www.youtube.com/watch?v=fZH_vUWzQAo&feature=player_embedded#at=85[/video]

Full Specs:

• Symbian Anna with split screen keyboard
  • Measures 111.3 x 53.8 x 14.1mm
  • 3.2-inch capacitive touch display, with a screen resolution of 640 x 360 pixels nHD
  • Weighs in at 93g (lighter than any other Symbian^3 phone to date.)
  • 1GHz ARM processor
  • System: WCDMA 850/900/1700/1900/2100GSM/EDGE 850/900/1800/1900
  • WLAN 802.11 b/g
  • HSDPA up to 14.4 Mbps
  • HSUPA up to 5.8 Mbps
  • Bluetooth 2.1
  • A-GPS
  • Micro-USB connector and charging
  • 3.5 mm Nokia audio connector
  • 2GB of storage memory, Upto 32 GB micro-SD card supported
  • 5-7 hours talk time
  • 450+ hours in standby mode
  • Music playback: Up to 35 h
  • Video playback: Up to 5.3 h
  • Ovi Maps with free global drive and walk navigation, Here and Now, and Gig Finder (Please check for availability in your country) to **** great events near you
  • Ovi Store for apps and other entertainment content
  • Music player, stereo FM radio, thousands of free internet radio stations
  • Easy access to WLAN through home screen widget
  • Features 5MP camera
  • 150 EUR before taxes
  • Available in Black and white fronts
  • Comes with changeable back covers - black, orange, khaki, purple, coral red, azure blue (green, pink, silver dark available from Q4 2011)

Excluding any local taxes or operator subsidies, the Nokia 500 will cost just €150 (approx. $215/ Rs.9,500). before taxes and subsidies, and will be available from the third quarter of this year

Some more Nokia 500 Stuffs:-

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Nokia'dan affedersiniz ama bir b*k olmaz. Sen git 1 ghz işlemci koy dandik symbian işletim sistemine devam et 5 mp kamera 2gb hafıza koy çocuk kandırıyorlar sanki. Bugüne dek nokia kullandım ki şuanki telefonumda nokia ama bundan sonraki telefonum kesinlikle ya samsung olur ya htc. Bu kadar batmaya çalışan bir firma görmedim ben daha...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Nokia benim için KDE ve Qt'den ibaret. :P

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bu telefon Nokia fanlarına ithafen büyük ihtimalle. :D

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Nokia' ya özel büyük pantolon cepleri üretiliyormuş :D

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Nokia'dan affedersiniz ama bir b*k olmaz. Sen git 1 ghz işlemci koy dandik symbian işletim sistemine devam et 5 mp kamera 2gb hafıza koy çocuk kandırıyorlar sanki. Bugüne dek nokia kullandım ki şuanki telefonumda nokia ama bundan sonraki telefonum kesinlikle ya samsung olur ya htc. Bu kadar batmaya çalışan bir firma görmedim ben daha...

kesinlikle katılıyorum. elimde 5800 var , hiç bu kadar pişman olmamıştım. ileride alacağım telefon kesinlikle androidli olacak

CrazymnyD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kim ne derse desin yazılım harici nokia bu işi biliyor arkadaşlar tek anlamadığım neden symbian bu kadar çağın gerisinde kaldı yıllarca herkes bu programı kullanırken neden geliştirmediler bizim düşündüğümüzü onlar akıl edemiyor mu yıllarca piyasaya ambargo koyacak kadar büyük bir firma bunları tahmin edemiyor mu mutlaka bir sebebi olmalı bu kadar geri kalmanın ama neden???

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
kim ne derse desin yazılım harici nokia bu işi biliyor arkadaşlar tek anlamadığım neden symbian bu kadar çağın gerisinde kaldı yıllarca herkes bu programı kullanırken neden geliştirmediler bizim düşündüğümüzü onlar akıl edemiyor mu yıllarca piyasaya ambargo koyacak kadar büyük bir firma bunları tahmin edemiyor mu mutlaka bir sebebi olmalı bu kadar geri kalmanın ama neden???

Yazılım hariç tasarım hariç donanım hariç satış stratejisi hariç 8mp kamera koyup AF koymaması hariç bu işi biliyor.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Hangisi daha güzel :P
[video=youtube;24xPEo0FFlY]http://www.youtube.com/watch?v=24xPEo0FFlY&feature=topvideos_science[/video]

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
her gün teknoloji haberlerinde okuyoruz nokia'nın ne kadar düşüşe geçtiğini, zarara girdiğini... yok tarzını değiştirmemekte ısrar ederse nokia devri kısa sürede kapanır gibi. telefonun tasarımı kötü, hiç bir çekiciliği yok...eski tip telefonlardan ayırması oldukça zor...

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
tasarımı kalınlık abidesi olmuş. ağırlık ne kadardır allah bilir. 1ghz işlemci koyuyorsun ram'i düşük tutuyorsun ne işe yarıyor hiç. hızı düşük cihazlar çıkıyor ondan sonra ortaya. işletim sisteminde ısrarcı olup android'i seçmemesi ayrı bir saçmalık. bunlarla uğraşacağına android işletim sistemli adam akıllı bir smartphone çıkarsa çok daha iyi işler yapar. fiyatı ne kadar olacak bu ürünün acaba?

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bence nokia şu geçiş döneminde şöyle son seviye bi android çıkarması lazımdı çünkü symbian-windos phone arasında yaklaşık 2-3 sene olacak.Windows phoneların yaygınlaşmasını hesaba katmıyorum.

Bakın htc ye hangisi iyiyse onu kullanıyo:-)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Bence nokia şu geçiş döneminde şöyle son seviye bi android çıkarması lazımdı çünkü symbian-windos phone arasında yaklaşık 2-3 sene olacak.Windows phoneların yaygınlaşmasını hesaba katmıyorum.

Bakın htc ye hangisi iyiyse onu kullanıyo:-)

Nokia OpenSource olayına dikkat eden bir şirket. Symbian kullanması o yüzden. Ama başka bir OpenSource olan Android kullanması daha iyi olur.