Digitürk e üyelikle ilgili

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar evde uydu alıcısı falan yok , kablo tv üzerinden izliyorum televizyonu . Bu sezon galatasaray maçlarını izlemek için digitürk almayı planlıyorumda şimdi tam olarak neler almam gerekli ? Uydu alıcısı almam gerekli sanırım , hangi marka almamı önerirsiniz ve kriterleri ne olmalı ?

Sadece Galatasaray maçlarını izliyeceğim için " http://www.futbolunevadresi.com/taraftar_paketi.html " şurada gördüğüm 12 ay taahhütlü 12.99 tl lik pakete üye olmayı planlıyorum fakat ilk defa kurulum yapıcağım için bağlantı ücreti olarak falan tam olarak ne ödüyeceğim ? Bi bilgilendirme yaparsanız sevinirim .

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
13 liralık paket 4 büyükler dışındaki takımlar için geçerli.

Galatasaray'ın aylık paketi 35 lira...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
13 liralık paket 4 büyükler dışındaki takımlar için geçerli.

Galatasaray'ın aylık paketi 35 lira...

oda güzel . tam olarak 0 dan kurulum için elimden ne kadar para çıkıcağını bi bilsem çok güzel olucak yahu . Kullanan birisi yardımcı olur birazdan sanırım

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bildiğim kadarıyla 24 ay taahütlü abone olursan uydu alıcıyı digi kendi veriyor. diğer ücretleri de almıyor.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sozlesme bitiminde canak ve kutuyu aliyolar galiba :P napiyolarsa artik :D
turkcellin vinnlari iade almasi gibi bazi sozlesmelerde canak ve kutunun sure sonunda alinacagi yaziyo aksi belirtilmediyse :P
bazi kampanyalarda kaliyo galiba da su anki kampanyalarda 12 veya 24 aylik taahut sonunda kutuyu ve canagi aliyolar. tam bilmiyorum bazi durumlarda canagi almiyo da olabilirler.

anamur

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Açıkcası kurlum/aktivasyon parası ne kadar bilmiyorum; fakat sana şu tavsiyede bulunabilirim: Şu an neredeyse herskes lig tv'sini 2 aylık dondurmakta. Lig tv şunu diyor, şu an kaos durumu var, kaos bitsin ligler nezaman olarak açılagı kesinleşsin biz ozaman bir kampanya düzenliyeceğiz diyor. Sen de o kampanyalardan faydalanıp kurulum/aktivasyon parası ödemezsin. Tavsiyem beklemen boşa para vermemen.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bence hiç digitürkle filan uğrasma ben aldım pişmanım . Git bir dreambox al paşa paşa HD olarak izle

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bence hiç digitürkle filan uğrasma ben aldım pişmanım . Git bir dreambox al paşa paşa HD olarak izle

dreambox yasal değil galiba. soracağım şey yayın hiç kesiliyor mu? yayını nasıl yapıyorlar mantığı nedir acaba

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
http://www.digitalturkiye.com/taraftar_paketi.html

ş
uraya baktımda bi , 24 ay taahhüt ile uydu alıcısı hediye ediyorlar , hadi diyelim uydu alıcısını onlar verdi , benim ek olarak çanak anten mi almam gerekli ? özel bir markası olması gerekiyor mu ? tam olarak alınıcak şeyleri yazamaz mı bi arkadaş acaba ?

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
24 ay taahhütlü aldığında hiçbir ücret ödemiyorsun, hiçbirşey almana da gerek yok.
Teknik servis geliyor uydu alıcısını veriyor, kendi çanağını da takıyor, döşenen kablo uzunluğuna göre kablo parası ödüyorsun.
Aboneliğini kapattıracağın zaman uydu alıcısını, kumandasını ve kartı iade etmen gerekiyor.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
24 ay taahhütlü aldığında hiçbir ücret ödemiyorsun, hiçbirşey almana da gerek yok.
Teknik servis geliyor uydu alıcısını veriyor, kendi çanağını da takıyor, döşenen kablo uzunluğuna göre kablo parası ödüyorsun.
Aboneliğini kapattıracağın zaman uydu alıcısını, kumandasını ve kartı iade etmen gerekiyor.

Çok teşekkürler .

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Girmesi bi dert çıkması bin dert digi den uydu forumlarındaki yorumları oku ona göre karar ver derim ayrıca digiturk cryptoworks şifreleme türünü kullanıyodu sonra

irdeto 2 ye geçti şimdi bidaha değişeceği söyleniyor digi tarafında dreambox lar yada linux tabanlı cihazlaraın hepsi aynı görevi yapıyor digi ye abone olursan bişy diyemem

ama dreambox almayı düşünüyosan ligler başlamadan bulaşma derim....

Not: Arkadaşın sorularına cevap maksadıyla yazılmıştır illegal bi açılmada bulunmamaya çalıştım....

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bence git DreamBox al :) Daha iyi, sağlıklı ve ucuz :)

Murat Yesil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim dreambox olayını medyadan sulandırmayın yakında onunda b...unu çıkaracaksınız. mahallede konuşun medyada değğil......