221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
Ramazan' ayına iyice yaklaştığımız bu günlerde firmalar reklamlarını hazırlamışlardır. Nedense Cocacola bu ayda çok bi mütevazi dindar oluyor 

Bu arada yanlış anlaşılmamıştır inş o manada değil.
 Bu arada yanlış anlaşılmamıştır inş o manada değil. 

yaşam ile ölüm arasında gidip geldim. Bir daha hayatta kavun yemem.
 yaşam ile ölüm arasında gidip geldim. Bir daha hayatta kavun yemem.
[MENTION=105760]virtual worms[/MENTION] Geçmiş olsun Musa kavundan zehirlenenide ilk defa duyuyorum:scared:bugün zehirlendimyaşam ile ölüm arasında gidip geldim. Bir daha hayatta kavun yemem.
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] Pişt msn e bak accık bakimben gitsem gelmem virtual

bugün zehirlendimyaşam ile ölüm arasında gidip geldim. Bir daha hayatta kavun yemem.

ben gitsem gelmem virtual

@virtual worms Geçmiş olsun Musa kavundan zehirlenenide ilk defa duyuyorum:scared:
 her şeyin bir ilki vardır. ama çok kötü oldum.
 her şeyin bir ilki vardır. ama çok kötü oldum. . çıkıyorum dostlar. Hayırlı geceler
. çıkıyorum dostlar. Hayırlı geceler 
izmir sıcaklarında ramazan ayında haşat olucaz ya hu :S

Kavuna suç atma yahu
Bu arada geçmiş olsun

Alıp gelseydin ya?geçerken uğriyim dedim. boşlukta canı sıkılıyordu

Bende bunu hesap ederek dün itibariyle İzmirden ayrıldım. 130 km doğuya kaydım.

Doktor yalnız bırakın dedi.
Sen de inandın. Ya hu virtual worms doktor sana kavundan zehirlendin dese de inanırsın sen şimdi. :mrgreen:
Tabi 130 km az değil. Ama değişen çok fazlada birşey yok malesefohooo sen kurtarmışın paçayı yahu 130 km dile kolay

öyle söylediğini nerden bildin:mrgreen:

Tabi 130 km az değil. Ama değişen çok fazlada birşey yok malesef

1 derece borumu bu :mrgreen:
 1 derece borumu bu :mrgreen:İnter'in kadrosu nasıldı ? Ben o saatte uyuyordumöle manchesterde yedek kadroyla çıkmış