Pardon Bu Ucube MP3 ü Zil sesi bile yapamıyorsa ne işe yarıyor yahu. Bir ara Videoda cekemıyordu bunlar. Merak Etmeyın Yenı bir Model Cıkarırlar Onunda reklamını yaparlar bakın zil sesı yapabılırsınız dıye. Tıpkı Vıdeo Ceken Modelini cıkarınca yaptıkları gıbı.
Asıl mantıksız olan kamyonla para verip sonra telefonu adam gibi kullamak için kırmaya uğraşmak.
araba araba veriyosun yanio da güzel.
nasılsa birileri alıyorPardon Bu Ucube MP3 ü Zil sesi bile yapamıyorsa ne işe yarıyor yahu. Bir ara Videoda cekemıyordu bunlar. Merak Etmeyın Yenı bir Model Cıkarırlar Onunda reklamını yaparlar bakın zil sesı yapabılırsınız dıye. Tıpkı Vıdeo Ceken Modelini cıkarınca yaptıkları gıbı.
Telefonun dosyalama sistemi direk dosyayı at kullan şeklinde çalışabiliyor aslında. Telefonu ilk kurarken itunes üzerinde "manually manage music and videos" seçeneğini seçerek bu sağlanabiliyor. fark da şu oluyor. yine itunes gerekiyor dosya atmak için. ama ille de kişinin kendi bilgisayarı olması gerekmiyor. iyi yanı bu. kötü yanı ise o zaman library kopyalanmıyor. elle yapmanız gerekiyor her şeyi.
telefonu bilgisayara bağlarsın mp3 ü sürükleyip bırakırsın
sonrada mp3ü seçip zil sesi olarak kullan dersin
bu iş bu kadar basit olmalı
yok jail brakemiş yok sql librarymiş ne anlatıyorsunuz herkes telefonun nasıl çalıştığını yada itunes kullanmayı bilmek zorunda değil ki
koskoca firma bunu yapmaktan aciz mi değil tabii ki
yanlış olduğu gün gibi ortada olan bir konuyu savunmak bana anlamsız geldi
merhaba arkadaşım ben m4r kısmına kadar geliyorum telefona aktarım yapamıyorum. ben bu telefonu kıracağım az kaldı.biri bana yardımcı olsun. jailbreak olayı yok telde.
iFunbox isimli yazılım ile Rigtones kısmından telefona direk sürükle bırak yapabilirsin![]()
iTools yazılımını kullanmanızı tavsiye ederim. resim,video,mp3,zil sesi vs herşey için en basit çözüm. cihaz jailbroken olmak zorunda da değil.
bkz : http://itools.hk/tscms/index.php?a=webpage&pid=12