Kaspersky Internet Security 2012 (12.0.0.374) Türkçe

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
KIS 2012 (12.0.0.374) Türkçe İndir Kaspersky Internet Security

KAV 2012 (12.0.0.374) Türkçe İndir Kaspersky Anti-Virus

http://www.kaspersky.com/productupdates
screen_pic_kis.gif

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
türkçe sürümüne belki bir 30 gün daha deneme şansı verir dedim ama yemedi :D

cahid öz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konuyu 16.26 itibariyle açmıştım ama silindi. acaba neden?:((

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Türkçe olmasının şerefine 1yıllık kampanya yapsalar ne güzel olur. :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
neden sana göre değil, ben anti virüs kullanmıyorum 1 aydır bilgisayarıma virüs girmedi, bilinçli kullanırsan interneti anti virüse gerek kalmaz.

nasıl bir kullanıcı olduğuna bağlı günde belli başlı üç beş siteye bakıp ufak defek işler yapıyorsan gerek olmayabilir.

Online oyun oyna, torrent, p2p araçlarını kullan bakayım kaç gün dayanıyor o sistem.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
nasıl bir kullanıcı olduğuna bağlı günde belli başlı üç beş siteye bakıp ufak defek işler yapıyorsan gerek olmayabilir.

Online oyun oyna, torrent, p2p araçlarını kullan bakayım kaç gün dayanıyor o sistem.

söylediklerinin hepsini yapıyorum :D:D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
devam et o zaman ne diyim

sen bilgisayarı benden çok fazla kullanıyorsundur, bende anti virüs en çok flash bellek takarken lazım oluyor, bu aralar flash bellek takmıyorum ondan pek problem yok sayılır. önümüzdeki aylarda ödevler başlayınca mecbur flash bellek takacağız o zaman kurarım.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
sen bilgisayarı benden çok fazla kullanıyorsundur, bende anti virüs en çok flash bellek takarken lazım oluyor, bu aralar flash bellek takmıyorum ondan pek problem yok sayılır. önümüzdeki aylarda ödevler başlayınca mecbur flash bellek takacağız o zaman kurarım.

Senin bilgisayar sanırım okunup üflenmiş. P2P ve warez sitelerinden virüs gelmemesi sıfır ihtimal. Ve anti virüs şarttır. Ama tercih senin tabi. Devam et umarım bir problemle karşılaşmazsın. Çünkü senin bilgisayarında olabilecek virüsler eş, dost akraba herkesi etkileyebilir bir iletişim sonucunda.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Senin bilgisayar sanırım okunup üflenmiş. P2P ve warez sitelerinden virüs gelmemesi sıfır ihtimal. Ve anti virüs şarttır. Ama tercih senin tabi. Devam et umarım bir problemle karşılaşmazsın. Çünkü senin bilgisayarında olabilecek virüsler eş, dost akraba herkesi etkileyebilir bir iletişim sonucunda.

ben virüs hiç gelmiyor demedim, ben elimden geldiğince tedbirli davrandığımdan virüs gelme olasılığını en aza indiriyorum mesela torrent olsun online oyun olsun bilmediğim tanımadığım rasgele yerleri kullanmam ondan herkese virüs 1 haftada geliyorsa benim bilgisayara 1 ayda geliyor, bende zaten yaklaşık 2 ayda bir format atarım.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Sen indireceğin yeri bilmiyosan hiç yorum yapma bence

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sen indireceğin yeri bilmiyosan hiç yorum yapma bence

Virüs barındırmayan adam akıllı warez sitesi bulamadım daha. Acemilik işte kusura bakma. Çünkü sadece adminler tarafından upload yapılan siteler benim gözümde warez değildir. Etkileşim olmayan bir site olmaktan öteye geçemez. Gerçek warez tüm kullanıcılara açıktır. Doğal olarak kötü niyetli kişilerin önüne geçemezsin. P2P için ise IP numarasına bakıp öngörüde bulunacak kadar ermiş olamadık.

Bütün bunların ötesinde konuşma dilimize biraz dikkat fena olmaz. Yorum yapıp yapmayacağımla ilgili eleştiri kimsenin haddine değildir. İster beğen ister beğenme. Beğenirsen artı verirsin beğenmezsen daha mantıklı bir açıklama yaparsın. Oturulup tartışılır. Sonuçta her platformun kendine ait kuralları, etkileşime girmek için bir adabı vardır.

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
yahu konu nee siz ne tartışıyorsunuz :)) bırakın ısteyen kullansın ıstemeyen kullanmasın. kendini bilinçli sanıp bilinçsiz adam çok bu ülkede. Bu arada 2 ayda bir format atmak harddiskinizinde ömrünün kısalmasına neden olur. Hiç virus bulaşmadı diosun ama anti virusun yoksa zaten virusun bulaşıp bulaşmadığınıda anlayamazssın. Herkez kendi önlemini almalıdır. Sen almak istemiyorsanda başkasını yanlış yönlendirme. Senin Doğru bildiğin şey açıkça görülüyorki bize yanlış. Sana Anti virussüz keyifli günler

speedy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
AV kullanmadan tam koruma tam temiz pc olacağına inanmıyorum açıkçası ama AV kullanmamak internette dolaşmayı bilmek olayına da katılıyorum. Sistemi sömürmemesine bakarak markası önemli değil bir çok internet security kullandım kullanıyorum ama kullandığım programların virüs uyarısı verdiğini hatırlamıyorum 5 ayda bir defa, her türlü download vs yapan çeşitli içerikte sitelere giren yani internetin hakkını veren bir insanım demek ki bende internette dolaşmasını biliyormuşum diye düşünüyorum:D

---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:50 ----------

ömür kısalma olayına katılamıycam ne yalan söyleyim, internet efsanesi gibi oldu artık.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yahu konu nee siz ne tartışıyorsunuz :)) bırakın ısteyen kullansın ıstemeyen kullanmasın. kendini bilinçli sanıp bilinçsiz adam çok bu ülkede. Bu arada 2 ayda bir format atmak harddiskinizinde ömrünün kısalmasına neden olur. Hiç virus bulaşmadı diosun ama anti virusun yoksa zaten virusun bulaşıp bulaşmadığınıda anlayamazssın. Herkez kendi önlemini almalıdır. Sen almak istemiyorsanda başkasını yanlış yönlendirme. Senin Doğru bildiğin şey açıkça görülüyorki bize yanlış. Sana Anti virussüz keyifli günler

format atmak harddiskin ömrünü kısaltmaz. (benim emektar 4 yıllık laptop, otalama 2 ayda bir farmat atarım 2. işletim sistemi olarakda linux kullanırım yani tek harddsik 4 e bölünmüş oluyor ve şimdiye kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadı)

virüs bulaştığını bilgisayarın gereksiz yere kasmasından anlayabilirsin ayrıca çalışan proğramlardan da anlarsın ama tabiki çalışan proğramlarda görünmeyen virüslerde vardır.

ayrıca ben kendimden örnek verdim av gereksizdir demedim, gerektiği yerde bende kullanırım.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
günümüzde internete bağlı her bilgisayar gün içinde saldırılara mağruz kalabiliyor. bununla ilgili bir sürü istatistiki çalışmalar var. google ile ararsanız bulabilirsiniz. hal böyleyken "ben işimi bilirim, benim sistemimi virüs bulaşmaz" demek, en masum tabiriyle "hayalperestliktir." kaldıki günmüzde microsoft da dahil pek çok firmanın ücretsiz güvenlik yazılımları var. ücretli yazılımların kampanyaları var, trial versiyonları var...seç beğen kullan. nedir bu inat anlamıyorum?

ayrıca günümüzde bilgisayarlar için esas tehdit virüsler değil, casus yazılımlardır. bu yazılımlar kolay kolay kendini belli etmez. arka planda sessizce işini yapar ve kullanıcı bilgilerinizi çalar. :)

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
format atmak harddiskin ömrünü kısaltmaz. (benim emektar 4 yıllık laptop, otalama 2 ayda bir farmat atarım 2. işletim sistemi olarakda linux kullanırım yani tek harddsik 4 e bölünmüş oluyor ve şimdiye kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadı)

virüs bulaştığını bilgisayarın gereksiz yere kasmasından anlayabilirsin ayrıca çalışan proğramlardan da anlarsın ama tabiki çalışan proğramlarda görünmeyen virüslerde vardır.

ayrıca ben kendimden örnek verdim av gereksizdir demedim, gerektiği yerde bende kullanırım.

E bre adam linux kullandığını baştan söylesene :) onun için tabiki anti viruse gerek yok

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
günümüzde internete bağlı her bilgisayar gün içinde saldırılara mağruz kalabiliyor. bununla ilgili bir sürü istatistiki çalışmalar var. google ile ararsanız bulabilirsiniz. hal böyleyken "ben işimi bilirim, benim sistemimi virüs bulaşmaz" demek, en masum tabiriyle "hayalperestliktir." kaldıki günmüzde microsoft da dahil pek çok firmanın ücretsiz güvenlik yazılımları var. ücretli yazılımların kampanyaları var, trial versiyonları var...seç beğen kullan. nedir bu inat anlamıyorum?

ayrıca günümüzde bilgisayarlar için esas tehdit virüsler değil, casus yazılımlardır. bu yazılımlar kolay kolay kendini belli etmez. arka planda sessizce işini yapar ve kullanıcı bilgilerinizi çalar. :)

beni biraz yanlış anladılar, ilk mesajımda uğraşma av süz kullan dediğim ve kendim kullanmıyorum dediğim için beni av lere karşı sandılar, bende yeri geldiğinde av kullanırım (zaten 3 yıl kaspersky kullandım )

---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:11 ----------

E bre adam linux kullandığını baştan söylesene :) onun için tabiki anti viruse gerek yok
linux u 2. işletim sistemi olarak deneme amaçlı kullanıyorum, oyun için win 7 kullanırım.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18

Şimdi kaspersky bile kullanmasam yine virüs bulaştırmam.Siz hala hayalperestlik diyorsunuz.Virüslerin bulaşma şekillerini nerde daha çok bulunduğunu bilirsen korunmasını da bilirsin.Şüphelendiğim sitelere de VPN + Firefox noscript açık+ Kaspersky ile girerim zaten

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Windowsta bi win32 parite virüsü yada dengi bi parazit çıkar karşınıza o zaman görürüm antivirüs kullanmayanlar sizi:)
Linux ikincil sistem olarak şart

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Şimdi kaspersky bile kullanmasam yine virüs bulaştırmam.Siz hala hayalperestlik diyorsunuz.Virüslerin bulaşma şekillerini nerde daha çok bulunduğunu bilirsen korunmasını da bilirsin.Şüphelendiğim sitelere de VPN + Firefox noscript açık+ Kaspersky ile girerim zaten

ya bir gün SDN'e virüs düşürse napıcan
319589f5.gif

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Şimdi kaspersky bile kullanmasam yine virüs bulaştırmam.Siz hala hayalperestlik diyorsunuz.Virüslerin bulaşma şekillerini nerde daha çok bulunduğunu bilirsen hiçbir şey olmaz.
virüs bulaşmasını belki mani olabilirsiniz ancak casus yazılımları engellemeniz çok zor. göremediğiniz, hissedemediğiniz bir tehdidi engellemek imkansıza yakın ihtimaldir. :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yeni casus yazılımları herhangi bir av ünde engelleme ihtimali düşüktür, çünkü her gün güncelleme yapıyorlar yani o gün güncelledikleri casus yazılım zaten senin bilgisayarında haftalardır var olabilir bunu bilemeyiz.

speedy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yeni casus yazılımları herhangi bir av ünde engelleme ihtimali düşüktür, çünkü her gün güncelleme yapıyorlar yani o gün güncelledikleri casus yazılım zaten senin bilgisayarında haftalardır var olabilir bunu bilemeyiz.

o zaman arada bir full tarama yaparsın olur biter, zaten taramanın amacı da bu değilmi?

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
o zaman arada bir full tarama yaparsın olur biter, zaten taramanın amacı da bu değilmi?

bilgisayarın biraz eskiyse full tarama saatler alabilir ve av bilgisayarını çok kastığı için o sırada pek birşey yapamayabilirsin, bu gibi sıkıntılar beni biraz düşündürüyor açıkcası.