Selamun aleyküm

mustafa_262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selam herkese Ben mustafa 22 yaşımdayım memurum.
hobilerim film oyun otomobil.
otomobilden az çok çakarım
herkese iyi forumlar

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
ALeyküm seLam,Hoş geldin adaş.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Hobi mi ilgi alanı mı? :) hoşgeldin aleyki selami :)

Reaksiyon puanı
68
Hoş geldin. Aleyküm Selam.

Selamı doğru verirsen seviniriz.

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
selam düzgün verseydin daha hoş olurdu....selami aleyki diye bi selamlama olmaz yaaaa....:angry:

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Hoşgeldiniz ama arkadaşında dediği gibi selamı daha düzgün bir şekilde verirseniz çok daha iyi olur sonuçta bu selam,kullandığınız haliyle,dinimiz islamın sosyal semböllerinden biri hatta islam o kadar bu konuya dikkat eder ki selamı vermek sünnettir ama onu duyan kişi üzerine almak bir farz ı kifayedir yani duyanlardan biri bile selamı almazsa duyanların tümüne farz ı ayn olur.Yanlış anlamayın amacım selam konusunda dini bir sunum yapmak değil sadece selamın kullandığınız haliyle gerek din gerekse de toplum içindeki önemini anlatmak istedim.

Ve aleykum selam...:)

mustafa_262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hoşbulduk arkadaşlar verdiğiniz öğütler üzerine bundan sonraki hayatımda selami ve aleyki kelimelerinin 2 sini bir arada kullanmayacağıma , davalının davacıdan tazminat alacağına vs..

asistan kardeş gerçekten buna dikkat etmediğim için üzgünüm ve diğer arkadaşlar kusuruma bakmasın..

Selamın aleyküm o zaman herkese keyifli forumlar

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ve aleyküm selam kardeşim...şimdi aramıza hoşgeldin.....

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Selam konusunda çok hassasımdır benden önce arkadaşlar yorum attığı için birşey demiyorum !!! aleykümselam hoşgeldin !!!

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Dinle alay; insanı Küfüre, Küfür de CEHENNEME götürür. Dikkat et sözüne. Bizden Özür dilemene gerek yok, Töveb et, güzel bir de amel işle.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Herkesin yaptığı kendine, fazla da yüklenmeyin.Hoş geldin, umarım devam etmezsin bu işlere.İyi forumlar.

offoff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ve a.s. "onlar birbirlerine hayrı ve sabrı tavsiye ederler" düsturunca herkese hayırlı forumlar

mustafa_262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
beyler bu ne ya walla bu kadar sert çıkılmaz bişeye :D gören yasal olmayan birşey yaptı suç işledi sanar..
bazı yorumlar bana yuh bile dedirtti :D ortalık karıştırmaya gelmedik iyi niyetimizi hoş görenlere teşekkürler.. gerisinden özür diledim.. hala sert çıkanlara da eywallah diyeyim :)

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Beyler uzatmayın abartmaya gerek yok.

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yüklenmeyin bu kadar insanlara... tamam çok yerinde ya da mantıklı olmayabilir ama kendince espri yapmış işte... hoş geldin arkadaşım bu arada....

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
en sert mesaj verenlerden biri bendim
ama arkadaşımızı tebrik ediyorum.
iyi niyetli olduğunu kanıtladı. :)
hoşgeldin...

mustafa_262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hoşbulduk arkadaşlar herkese teşekkürler iyi forumlar dilerim :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
beyler bu ne ya walla bu kadar sert çıkılmaz bişeye :D gören yasal olmayan birşey yaptı suç işledi sanar..
bazı yorumlar bana yuh bile dedirtti :D ortalık karıştırmaya gelmedik iyi niyetimizi hoş görenlere teşekkürler.. gerisinden özür diledim.. hala sert çıkanlara da eywallah diyeyim :)
Helal olsun ne diyeyim.Herkes bu denli anlayışlı olsa ne olurdu diyesim geldi.Ama insanları belli bi saatten sonra değiştiremezsin, kalas kalastır..
Ve aleyküm selam hoş geldin.

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8

Kardeş tekrardan hoşgeldin
Seni can u gönülden tebrik ederim en azından yaptığının yanlış olduğunu anladıktan sonra telafi yoluna gitmen gerçekten takdire şayan bir durum keşke arkadaşlar ilk sayfadaki özür mesajını yazdıktan sonra sana bu kadar yüklenmeselerdi sonuçta yaptığının iyi bir şey olmadığını kabul etmişsin bu yeter ama arkadaşlarıda idare et artık...:)