Ramazan menüsü hazırlamam gerek.

-CyBeR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar . Bir Ramazan Menüsü Hazırlamam Gerekiyor . Lütfen Yardım Edinn...

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
menu derken yemegi kim yiycek annen sen baban deden ?
bu sahislarin tercuhleri ne yonde. kodftegi cig mi yerler pismis mi ? gibi :D
nekadar para harcayabilirsin yemek basina kac kisi yiycek ?

-CyBeR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kardeşim öyle değil ben lokantada çalışıyorum da yeni başladım ramazan için menü hazırlamam gerekiyor yani :D kağıt üzerine menü :D

-

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1

kardeşim öyle değil ben lokantada çalışıyorum da yeni başladım ramazan için menü hazırlamam gerekiyor yani :D kağıt üzerine menü :D

-
patron kafana gore salla biseyler mi dedi ?
benim bildigim lokantalarin %95+ si kuru fasulye cacik pilav :D arasira da nohut. o kokusunu bazilari duyunca ole derin bi nfes aliyolar hayran kaliyorum valla ben bayginlik gecirirken o nohut kokusundan onlar ne guzel koktu ya diyebiliyolar :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
başlangıç çorba (mercimek çorbası)
bitiş baklava :D afiyetle yiyiniz :D

enesakan96

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bizim camiye lokantadan yemek gelirdi ve bende hep orda yerdim istersen menüde çıkan şeyleri sayım hergün pirinç veya bulgur pilavı mercimek veya yayla çorbası yanınada fasulye-patatas-patlıcan veya eti daya gitsin

-CyBeR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fakat dedikleriniz doğru ama bbunları nası ayarlıcam yani şimdi menü hazırlıcam ama photoshopta filan hazırlamam gerekiyor işte

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
fakat dedikleriniz doğru ama bbunları nası ayarlıcam yani şimdi menü hazırlıcam ama photoshopta filan hazırlamam gerekiyor işte
turkiye standardi yaparsin. photoshopla pirzola biftek pasta. kaliteli kola tarzi seyler felan. menude kurufasulye cacik. biftek nooldu derlerse yok o menu bugun yok dersin . zaten hep oyle degilmi . :D
buarada cw? noluyo ya lokantayi mi hackliycaniz :D lokantaya hacked by cwrz. yazaicaksin herhalde :P girise yag dokersin asagi kayip gene cikmaya ugrasir millet boyna :D ben biraz huylandim acikcasi. teminki konudan sonra nedir bu cacik muhabbeti diye . kullanici adi da baglantili olunca neyse . benim kafam fena bunaldi bu nohut corbasi muhabbeti kokusu olmadan fenalik geldi ya :D

yaw kardesim sen hacker misin corbaci mi ? once onu acikliga kavusturalim ana gore menu hazirlayalim

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Nasıl bir kağıda basılacak kaç sayfa olacak kaç menüde neler yazacak bunları da paylaşırsan yardımcı olabiliriz.