enesakan96
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
babam ne zaman odadan içeri girip hep bilgisayar oynuyon birazda kitap oku dersine çalış deyip yatmamı sölicek
babam ne zaman odadan içeri girip hep bilgisayar oynuyon birazda kitap oku dersine çalış deyip yatmamı sölicek
bnm öle bi derdim yok valla.. o dert kalktı bende...:
:
:confused1::confused1:
:thumbup1:işini kendin görüp iyi calışırsan zman ayarlarsan bişi demez
Bu Chrome ile WYSIWYG modun ciddi sorunları var -_-
biz de kotu biseey mi yapti yoksa diye korkmustuuk :unsure:işini kendin görüp iyi calışırsan zman ayarlarsan bişi demez
Ben komple sorunlu diye biliyordum. WYSIWYG desteği yokmuştu benim bildiğim o_0
Alıntıyı iki parçaya nasıl bölüyor bi hata o_0 quote kapıycan yeni quote açıcan falan çok ilginç![]()
arka koltukta 3 kisi rize izmirr zor olmazmmi ya ?Arkadaş İzmir - Çeşmeye beleş adam götürüyoruz Rizeden gelen yok...
1 kişi daha boş yer var...
5 kişi gidioyoruz... Üstelik her şey bedava![]()
beynnimiz daha agir calismaya basliyo yada ewrende zaman daraliiyo/hizlaniyo olabilir.Neden eskisi kadar boş vaktimiz yok! Yoksa büyüdük mü?
Nasıl ? 50 kişilk otobüsarka koltukta 3 kisi rize izmirr zor olmazmmi ya ?
neyse o zaman sorun yokNasıl ? 50 kişilk otobüs
Yook araba karadenizi toplaya toplaya gidecek.. trabzon ordu smansun falan öyle...neyse o zaman sorun yok50-5=45 kisiyi bedava goturebilliirsiniz ozaman
![]()
beynnimiz daha agir calismaya basliyo yada ewrende zaman daraliiyo/hizlaniyo olabilir.![]()
Etiket çalışıyor mu diye baktım,Çalışıyormuş[MENTION=48615]ReDo[/MENTION]Nasılsın dostum?
![]()