HP Pavilion dv5 1220-et ?

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
HP Pavilion dv5 1220-et sahibiyim,

4GB RAM,
512 MB nvidia geforce 9600M GT
Pentium Dual-Core T4200 2.00 GHZ
Sistem puanları yukarıdan aşağıya, 5,2 - 5,2 - 4,8 - 6,2 - 5,3.

aslında bilgisayarımdan oldukça memnunum ama en son çıkan oyunlarda tam verimi alamıyorum, sormak istediğim bu bilgisayarı daha nasıl güçlü yapabilirim, RAM kaça kadar destekliyor , ekran kartı veya işlemci değişimi mümkünmü, değişiyorsa neleri önerirsiniz, önerilerinizi bekliyorum... teşekkürler...

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Ram zaten en fazla 4 GB destekliyor. Oyunlar için ekran kartı değiştirilebilir ama ne kadar gerekli orası da tartışılır. İşlemci de güçlü bir işlemci değil. Bunları değiştirmeye kalksanız hem bir sürü masraf hem de zaman kaybı olur. Onun yerine bilgisayarı satıp üstüne koyarak yeni bir bilgisayar alın bence.

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
1,5 sene önce oyun bilgisayarı olarak almıştım bu bilgisayarı, oynatmadığı oyun yoktu :) oyun için ekran kartı benim için gerekli, bilgisayarımı seviyorum hiçte satıp değiştirmeyi düşünmüyorum aslında, dediğiniz gibi işlemci biraz kötü sanırım..
Ram zaten en fazla 4 GB destekliyor. Oyunlar için ekran kartı değiştirilebilir ama ne kadar gerekli orası da tartışılır. İşlemci de güçlü bir işlemci değil. Bunları değiştirmeye kalksanız hem bir sürü masraf hem de zaman kaybı olur. Onun yerine bilgisayarı satıp üstüne koyarak yeni bir bilgisayar alın bence.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
1,5 sene önce oyun bilgisayarı olarak almıştım bu bilgisayarı, oynatmadığı oyun yoktu :) oyun için ekran kartı benim için gerekli, bilgisayarımı seviyorum hiçte satıp değiştirmeyi düşünmüyorum aslında, dediğiniz gibi işlemci biraz kötü sanırım..

Bende de 1150et vardı aynı ekran kartına sahip. Evet, 2 sene önce iyiydi ama şu an çok daha güçlü kartlar var piyasada. Çok grafik istemeyen oyunları yine orta seviyede akıcı bir şekilde oynatabilir bu kart, örneğin FIFA. Satmak istemiyorsanız yapacak fazla da bir şey yok. Parçaları değiştirmek size pahalıya patlayabilir. Ayrıca yukarıda arkadaşın da dediği gibi dizüstünde oyun ancak o kadar olur.

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bende ne umutlarda açmıştım konuyu ya :( şu ekran kartı ve işlemciyi değiştirsem ne süper olur varya...