Digiturk'ten erotik teklif!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şike soruşturması sonrası bazı takımların küme düşmesi gündeme gelince LigTV aboneleri iptallere başladı. Digiturk ise "İptal etmeyin, size iki erotik kanalı ücretsiz açalım" gibi ilginç teklifler sunuyor.

i.php

Emniyet'in 10 gündür sürdürdüğü futbolda Şike Soruşturması'nın her alanda yankıları devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan LigTV'nin de krizden en çok etkilenen kurumların başında gelmesi bekleniyor. Aziz Yıldırım'ın gözaltına alınmasının ardından Fenerbahçe'nin küme düşeceği iddiaları sonrası çok sayıda sarı-lacivertli taraftar, Digiturk aboneliklerini iptal ettirmeye başladı. Digiturk yetkilileri bu iptallerle ilgili bilgi ve rakam vermekten kaçınırken, ortaya bir çok iddia atıldı. Digiturk yetkililerinin kabul etmediği ancak geçtiğimiz bir hafta süresince aboneliklerini iptal ettirmek için Digiturk'ü arayanlara, "Fenerbahçe'nin küme düştüğü kesin değil. Aboneliğinizi iptal etmeyin, size iki erotik kanalı bir ay ücretsiz açalım. Sinema paketi veya süper paket verelim" şeklinde teklif yapıldığı iddia ediliyor.

GALATASARAYLILAR DA KIZGIN

Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar da kulüpleri soruşturmayla ilgili olmasa da Digiturk'e cephe almış durumda. Sarı-kırmızılı taraftarları kızdıran gelişme ise önceki akşam Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasının ardından yaşandı. Yıldırım'ın Metris Cezaevi'ne gönderilmesi sonrası LigTV'de Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 yendiği tarihi maç yayınlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar bu olaya büyük tepki gösterip kanalı telefon yağmuruna tutarken, dün sabah bir çok taraftar LigTV aboneliklerini iptal etmeye başladı.

Kanal yetkilileri ise yayın akışının son anda değişmediğini, bunun haftalık olarak basın kuruluşlarına gönderildiğini belirtip olayda kasıt olmadığını belirtiyor.

LigTV'nin 1 milyon abonesi var

Geçtiğimiz sene yenilenen yayın hakları ihalesine, yaklaşık 400 milyon doları gözden çıkarıp 2014 yılına kadar hak sahibi olup sınırlarını zorlayan Digiturk, şike soruşturmasının ardından düşen 'marka değeri' ve kulüp taraftarlarının tepkileri nedeniyle zor durumda. 1 milyonu LigTV abonesi olmak üzere 3 milyona yakın üyesi olan Digiturk'ün kulüplerin küme düşme tehlikesi ve abonelik iptalleri sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na sözlü olarak ihalenin yenilenmesini isteyebileceğini ilettiği öğrenildi.

Sabah

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Maksat boş kalmayın :P [MENTION=25201]cgrszone[/MENTION]

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sonuçta spor mahiyeti var , kalori yakıyorsun bolca, değil mi ama

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Zaten genelde böyle oluyor: Fiyatları indirdik şöyle iyiyiz böyle harikayız...Müşteri bulduktan sonra onu kaybetmeden ve ona çaktırmadan nasıl soymaya devam edebiliriz derdine düşüyorlar. Helal olsun.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Yıldırım'ın Metris Cezaevi'ne gönderilmesi sonrası LigTV'de Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 yendiği tarihi maç yayınlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar bu olaya büyük tepki gösterip kanalı telefon yağmuruna tutarken, dün sabah bir çok taraftar LigTV aboneliklerini iptal etmeye başladı.

Fanatizmden nefret ediyorum ama komik yahu. :D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
aslında herkes digitürk üyeliğini iptal ettirse, digitürk bedavaya gelir :D

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bende iptal ettirmek istedim seçenek sundular

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
1 adet kimlik fotokopisi
digitürk hizmet nosu
isim soyisim
imza
fax

Benim para verdiğim yayın organı benimle alay etmeye çalışacak ben hala ona para vermeye devam edeceğim. Oldu görürsem söylerim.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
digiturk de anlamış Türk milletinin huyunu :D

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
"İstanbul takımlarını tutanlar biraz da bizim takımları tutsunlar" diye bi pankart vardı o geldi aklıma. (Futbol takımlarından bahsediyoruz tabi başka yere çekmeyin :D )

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
digiturk sana müstahak ligin marka değeri diye diye batırdınız kendinizi siz şimdi 6-0 lık maçı yayınlayın

yurtdışına maç satmaz
yurtdışına maç özetlerini satmaz
dünya derbisi der dünyada en fazla 2 kanal yayınlar bu nasıl bir pazarlamadır

bide marka değeri derler

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
adamlar fenerbahçenin gönlünü almak isterken, galatasarayın canını yaktı :D:D öyle oluncada digitürk kendini yaktı, kendini bitirdi desek iyi olur. :D

fbgs6-0wallpaper.jpg

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Takiminizi izlerken cile cekmeyin...:D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
belli ki digitürk de tutunacak dal aramış sonunda milletin dalını bulmuş:D:D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Zaten sen herşeyden önce şu yeni logodan kaybettin DigiTütrk..

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ben de askerdeyken birliğimize almıştım adıma. 2 ay kaldı kapamamıza. bakalım bana ne teklif edecekler :D çıkma teklif edebilir çağrı merkezindeki kız :D

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bu habere çok sevindim. Şöyle ki tekliften dolayı değil, bu iğrenç sistemler bir bir çöküyor. Ona seviniyorum. Futbol bir İngiliz oyunudur. (!)

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
ben de askerdeyken birliğimize almıştım adıma. 2 ay kaldı kapamamıza. bakalım bana ne teklif edecekler :D çıkma teklif edebilir çağrı merkezindeki kız :D

sen bir ara ozaman cevabı ne olacak bakalım !

cevabı evet olursa söylede bizde aynı taktiği uygulayalım.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
yarın ararım ofisten :D kayıt mı etsem ne yapsam?