Babanın kanını yere koyma oğul!1 veya 2 saatime mal olabilir, ama ben önemli değilim benden sonrakiler bu hatayı çekmesinler bari ...![]()
Tam benlik. Nedir bunun tema dosyası?Bu arada bakın ne buldum :mrgreen:
Linux ve animenin buluşmasıKDE farkıyla
![]()
Sağol.[h=1]Nakahara Misaki Splash Screen[/h] 1.0
O temayı bu adamlar yapmış
![]()
Debian t-shirtü giyen abim olsun isterdim![]()
Sende arkadaki mavili abin olsun isterdin heraldeHayalimdeki ekip!![]()
KDE ekibi...kim bunlar?
Üstünde Therion t-shirtü olsa alırdım.Sende arkadaki mavili abin olsun isterdin heraldeEn manyakları o gibi
![]()
In early June 2011, a sizable group of KDE hackers met high up in the Swiss Alps. In Randa, four co-located meetings took place to further KDE technologies. One of these groups, Platform 11, had as its goal to take the KDE development platform to its next level. This group consisted of about 25 people who work on and around kdelibs, the build-system, distributions, and 3rd party developers, and was intended to represent needs and wishes as completely as possible, while trying to **** better ways to organize the KDE development platform.kim bunlar?
Üstünde Therion t-shirtü olsa alırdım.![]()
Tamamdır!In early June 2011, a sizable group of KDE hackers met high up in the Swiss Alps. In Randa, four co-located meetings took place to further KDE technologies. One of these groups, Platform 11, had as its goal to take the KDE development platform to its next level. This group consisted of about 25 people who work on and around kdelibs, the build-system, distributions, and 3rd party developers, and was intended to represent needs and wishes as completely as possible, while trying to **** better ways to organize the KDE development platform.
---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:29 ----------
Öyle ise sana vaftiz baban olarak önlüklü amcayı ayarlayalım![]()
Çok iyiTamamdır!Gerçi benim babam kasaptı.
![]()
Senin dükkanın adını CAT Kasap koyalım :mrgreen:Sanırım benim meslekte o olacak.![]()
Kedi ne alaka?Senin dükkanın adını CAT Kasap koyalım :mrgreen:
Kasapların önünde kediler dolanır yaKedi ne alaka?Ben Deli Kasap istiyordum.
![]()
Manyaktımda o kadar değil.Kasapların önünde kediler dolanır yaSende içeri alırsın onları et vereceğim diye
Sonra diğer etlerin arasına katarsın hani... O yüzden
![]()
Ne ayini nan? :mrgreen:Ayinlerde kullanır o, etin arasına katmaz.![]()
Şu an Arcana dinliyorum.Sen daha iyi bilirsin. O müzikleri dinleyince benim bile kesesim geliyor![]()
Arcana diyince aklıma Arcane Lifeforce Mysteria gelirŞu an Arcana dinliyorum.![]()
Ben o Arcana'yı demiyorum.Arcana diyince aklıma Arcane Lifeforce Mysteria gelir
[video=youtube;8CSvMKfQSNU]http://www.youtube.com/watch?v=8CSvMKfQSNU[/video]
Gözünden kaçmamış.
Orada yakalansak cezamızı sen vereceksin.E oralar bizden sorulur![]()
Her yerde her şartta Allah cezanı verecek :mrgreen:Orada yakalansak cezamızı sen vereceksin.![]()