• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün benim doğum günün hem yorgunum hem stajdan gelmiş yastayım bir kanepe üstünde yatmış bulunmaktayım :D

misafir ol gel bana makarna yapayım sana param pulum yok ama yumurta kırarım sana :D:D

Gel ne olursan gel. Yeter ki oradan Midye tava kap gel. :P

Albümümü aldım sonunda!! korsana hayır! Sago için tabi. :D Bütün programlar orjinal değil ama bir yerden başlamak lazım. :wink:

images

Buyur benimki buna benziyordu :D

Konuşsun istemedim. Konuşursa anlatacakları biterdi. Biterse susardı. Susarsa sıkılırdı. Sıkılırsa giderdi. Kalsın istedim.

Konuşsun istemedim. Konuşursa anlatacakları biterdi. Biterse susardı. Susarsa sıkılırdı. Sıkılırsa giderdi. Kalsın istedim.

genelde erkekler için şöyledir;

Konuşsun istemedim. Ama konuşuyordu. Karşılık vermedim susar diye. Susarsa sıkılır diye. Sıkılırsa gider diye. Malesef. Hala burada ve konuşuyor. Sussun istedim :D

yarın bana melüt okutacaklar, askerden geldim ya :) baklavalar açılmış, pilavlar yapılmış :D sank görende ben evleniyorum zannedecekler :) ama ben evde olmayacakmışım, kadınlar olacakmış adet öyleymiş

hazır mevlüt varken şu avatarındaki adam içinde okutun:) değiştir şu avatarı yav, takılasım geliyor :D

sana inat değiştirmiyorum hadi bakalım devrem :D

hazır mevlüt varken şu avatarındaki adam içinde okutun:) değiştir şu avatarı yav, takılasım geliyor :D

---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:18 ----------

ben ne yazmışım acaba ? :D :D

誰もこの夜に死ぬ私を保持することはできません、あなたも星ができないままt'をすることができます

ben ne yazmışım acaba ? :D :D

誰もこの夜に死ぬ私を保持することはできません、あなたも星ができないままt'をすることができます

Google Translate>

"Bana kimse bu gece ölebilir tutabilir mi 'hala yıldız olabilir yapabilirsiniz" :D

Çevirileri muhteşemdir :D :D

Boş insanlar , boşa zaman kaybı , boşa sarfedilen sözler . Boşverrrr

hehe dışarda grand prix varmış van gölünde ben okadar dalmışımki buraya sesler geliyo ama dönüp bakmıyorum bile :D şirket göle sıfır :P

---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:48 ----------

fotoda ekliyim bari

hehe dışarda grand prix varmış van gölünde ben okadar dalmışımki buraya sesler geliyo ama dönüp bakmıyorum bile :D şirket göle sıfır :P

---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:48 ----------

fotoda ekliyim bari
Hmm. Karıştırmak kolay. Adres ver bakalım.

İki gün önce teknik servise telefonumu sormaya gittim. Oraya bakan kişi ve telefonu onlardan alıp tamir eden kişi konuşuyordu.
Kadın-oraya bakan- diyor çocuk telefonu hiç kullanmamış 4 kere servise gönderildi üstelik ekranını da çizmişsiniz.
O ekran nolcak diyor, adam ücretli yapılacak diyor.
Nasıl yaa çocuk hiç kullanmamış siz çizmişsiniz hiç çizik yoktu dese de adam ücretli yapılacak diyor.

Telefon yapılsın diye teknik servise ver, telefonun hasarlı gelsin üstüne ücretini sen ver, ooohh ne güzel...

bu hayata kimseleri sokmam artık
kimseleri mutsuz etmem artık
yalnız doğdum yalnız öleceğim bedelini kendim ödeyeceğim
bekleyecek göreceğim hep yalnız yürüyeceğim bu koca kalabalık yollarda
belkide tükeneceğim yeminim var ve de tutacağım !!!

Vodafon cep net sağolsun 1 haftada 4 gb indirmişim..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...