- Konuyu başlatan
Finix
Daha mükemmel bir Troy
- Reaksiyon puanı
- 2,285
Ne işi ile?Sen raporları karıştırmışsın.Ben bir ara göz attım, Emre Memre ... sebebiyle iş görmez. yazıyordu.. :mrgreen:
Ne işi ile?Sen raporları karıştırmışsın.Ben bir ara göz attım, Emre Memre ... sebebiyle iş görmez. yazıyordu.. :mrgreen:
Herşey herkese söylenmezNe işi ile?![]()
Biz ban yemeğe alışığız.Herşey herkese söylenmezSonra seni foruma almazlar bir daha
![]()
"Ekmeği bana bana yemeye alışığız" diyecektin galibaBiz ban yemeğe alışığız.![]()
Yok. Hani şu Mint forumunda koyduğum ekran görüntüsünü tekrar tekrar koyarsam bana yapacağın şeyi diyorum."Ekmeği bana bana yemeye alışığız" diyecektin galiba![]()
Yanlış oldu
![]()
Yok. Hani şu Mint forumunda koyduğum ekran görüntüsünü tekrar tekrar koyarsam bana yapacağın şeyi diyorum.![]()
Hah, onu orada profil resmi olarak koyacağım!Aklından geçirme bile!![]()
Dene istersen!Hah, onu orada profil resmi olarak koyacağım!![]()
Ne oldu Cemal'e?Dene istersen!Ekürin ramboberk uçtu zaten
![]()
LMT Hava Yollarını tercih ettiği için teşekkür edip uğurladık.Ne oldu Cemal'e?![]()
Yazık oldu. Severdim kendisini.LMT Hava Yollarını tercih ettiği için teşekkür edip uğurladık.![]()
Bende severdim, seni sevdiğim gibi. Ama düzene uyamadı o, ne yapalımYazık oldu. Severdim kendisini.
Pekala. Ne suçu vardı?Bende severdim, seni sevdiğim gibi. Ama düzene uyamadı o, ne yapalım![]()
İsteyerek/istemeyerek bilemem ama forumun düzenini bozmaya yönelik davranıyordu. Aldığı uyarılara rağmen birşey değişmedi.Pekala. Ne suçu vardı?
Ceza uyarılarından benimde haberim vardı. Ama zıt biri.İsteyerek/istemeyerek bilemem ama forumun düzenini bozmaya yönelik davranıyordu. Aldığı uyarılara rağmen birşey değişmedi.
Sonra ceza puanı 40'ı bulunca mesajları onay almadan yayınlanamayacak seviyeye geldi. O da katlanamadı ve yasaklanmayı istedi.
Yoksa iyi kötü kalabilirdi yine... Dedim ya LMT Hava yollarını tercih ettiği için teşekkür ettik. Kendi seçimiydi yani.
Evet öyle. Kötü niyetli olmadığını biliyorum ama huyu suyu ters geldi LMT'yeCeza uyarılarından benimde haberim vardı. Ama zıt biri.
SDN'de ikende öyle idi.Evet öyle. Kötü niyetli olmadığını biliyorum ama huyu suyu ters geldi LMT'ye![]()