Far Cry 3 Gameplay!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Baktım da paylaşan yokmuş.E3 te yayınlayan gameplay.Bence harika görünüyor.Crytek biraz ders alsın :D

[video=youtube;iaGSSrp49uc]http://www.youtube.com/watch?v=iaGSSrp49uc[/video]

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Silah tasarımlarıda fena

Zenci pilota üzüldüm :blush:

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
[video=youtube;HUgqWaGZvuo]http://www.youtube.com/watch?v=HUgqWaGZvuo[/video]

Crytek in ders almasına gerek yok buyrun birde bunu izleyin aradaki farkı görürsünüz.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[video=youtube;HUgqWaGZvuo]http://www.youtube.com/watch?v=HUgqWaGZvuo[/video]

Crytek in ders almasına gerek yok buyrun birde bunu izleyin aradaki farkı görürsünüz.

Kaplama dışında bir üstünlüğü yok... İzledim merak etme

---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:43 ----------

Crysis 2 hoşuma gitmiyor çünkü çok soft bir yapısı daha keskin olmalıydı.Her yere blur vermişler.Aynı şekilde BF 3 te çok soft yapıda.

Bu yüzden bana göre çok daha üstün Far Cry 3...

Roland.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
3 dklık videoya bakıp oyunun Crysis ' ten daha iyi olduğuna nasıl karar veriyorsun.Far cry 2 çıkarken de ne heycan yapmıştık ama oyunda afrika yollarında boş beleş dolaşmaktan başka bir şey yoktu.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
3 dklık videoya bakıp oyunun Crysis ' ten daha iyi olduğuna nasıl karar veriyorsun.Far cry 2 çıkarken de ne heycan yapmıştık ama oyunda afrika yollarında boş beleş dolaşmaktan başka bir şey yoktu.

Far Cry 2 gayet iyiydi.Fakat toprak tonu çok ağırdı.Bazılarına güzel gelmemiş olabilir grafikler ama ben beğendim.

Millet BF 3 nasıl COD'dan iyi diyorsa bende aynı şekilde

Üstte yazdım.Soft grafikli oyunları sevmem.O yüzden COD bile bana daha hoş gelir Crysis'ten(2'den)

---------- Post added at 01:04 ---------- Previous post was at 01:03 ----------

NOT : Grafikleri iyi diyorum yanlış anlaşmışsın...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İlk oyunu belki de geç oynadığımdan beğenmedim.Ama 2.oyun kendini tekrarlasa da güzeldi.En gıcık olduğum şey durmadan motoru tamir etmek en fazla 3 kontrol noktasından geçtim mi motor yanıyordu en sonunda :DŞurdan görev al şunu yap bunu yap.Bir de silahlar için özel görevler yap bir sürü falan filan derken oyun baya uzun sürüyor.Ama yine de güzel.Sonu pek tatmin edici değildi o kadar.Normal olarak 2.oyun güzeldi özellikle araç sürüşlerini çok beğenmiştim ki o jip beni benden alıyordu böyle kokpitten bakarken falan.

Video güzel gibi duruyor.Güzel gibi durmak ne demek ? Güzel ya video beğendim.Hiç yoktan oynayacağım oyunlar listesine girdi far cry 3.İndireceğim mi demeliydim :D