En Büyük Operatör Mağazası

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Türksel'in hiç bir şeyini istemem alsın başına çalsın

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tamamen reklam amaçlı isim duyurmak adına hizmet veriliyor kan kaybı büyük tcellde

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
orda mango vardı kapanmış demek :) iyi oldu video, ama birazda şöle çevreyi çekseydiniz benim açımdan daha faydalı olurdu,neler değişmiş bi görseydik:D pek anlamam bu işlerden ama karşıyakada 5 katlı mağza fazla gibi geldi bana.. orası kapanmazsada dier Turkcell mağzaları sayesinde döner..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yine bir sdn videosu ve yine ses problemi! konuşmalar hiç duyulmuyor. şu videoları upload etmeden önce izleyip kontrol etmiyor musunuz? sdn gibi bir siteye yakışmıyor bu ciddiyetizllik!

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ben duyuyorum sesleri ama.. belki sizde bir sorun vardır hocam.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Ses gayet düzgün bende.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
yine bir sdn videosu ve yine ses problemi! konuşmalar hiç duyulmuyor. şu videoları upload etmeden önce izleyip kontrol etmiyor musunuz? sdn gibi bir siteye yakışmıyor bu ciddiyetizllik!

Videoyu upload etmeden önce yaklaşık 10 kez deniyoruz. Ortada bir ciddiyetsizlik yok. Bu videoları ben montajlıyorum ve bu ses sorunu yüzünden yeni ses formatları ve çevirme türleri denedik. Bu videolar anasayfada yayınlanmadan önce benden sonra prodüktörden sonra ilgili editörlerin denetiminden geçiyor. Anlayacağınız biz de sorun yok.
Büyük bir ihtimal Iphone'dan izlemeye çalıştınız videoyu?
Ben ofis hariç iki ayrı bilgisayarda izledim ses var. :) Müzikler de konuşmalar da.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bir sorun yok videoda. Sesler gayet net bir şekilde duyuluyor. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Silinen bir yorum yok bu konuda.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Aradım o kadar bulamadım ya bu haber ile ilgili sadece bu başlığa yorum yapmışım ama diğer başlıklara da baktım rastlayamadım neyse yorum bi şekilde görünüyor sonuçta :D