- Reaksiyon puanı
- 2,285
Buz ile yaparız olmazsa.Yazık güzelim karpuzaKeleğinden koysalar bari yoksa dayanamam yerim
![]()

Buz ile yaparız olmazsa.Yazık güzelim karpuzaKeleğinden koysalar bari yoksa dayanamam yerim
![]()
Sen evde dene istersen... prova amaçlı... :mrgreen:Buz ile yaparız olmazsa.![]()
Adamı serinletiyor.Sen evde dene istersen... prova amaçlı... :mrgreen:
Adamı serinletiyor.![]()
Buzları önceden kırmıştım.Kafan kırılmadı mı?Onu amaçlamıştım. Cevap yazdığına göre işe yaramadı
![]()
LinuxMint forumda araştırma yaptınızmı ?Mint 11 hoşuma gitti ama beni üzen tek yani ekran kartı, her açılışta ekran kartı pasif oluyor (Nivedia)
LinuxMint forumda araştırma yaptınızmı ?
Ekran kartının modeli nedir?baktım üstadım aynı sorunla karşılana başka biri konu açmış ama çözümü yok gibi : )
Ekran kartının modeli nedir?
Emin misin? Öyle bir model yok "9300 SE, 9300 GS, 9300 GE, 9300, 9300M GS, 9300M G" bunlar varNivedia 9300GT
Emin misin? Öyle bir model yok "9300 SE, 9300 GS, 9300 GE, 9300, 9300M GS, 9300M G" bunlar var![]()
Dediğin gibi forumda aynı sorunu yaşayıpta çözüm bulamayan birine rastlamadım. Linux Mint Türkiye forumunda konu açarsan ilgilenen olacaktır. Bende araştırma yapıyorum şuan. Birşey öğrenirsem paylaşırım.pardon 7 yerine 9'a basmışım hehe: )
7300 GT
Dediğin gibi forumda aynı sorunu yaşayıpta çözüm bulamayan birine rastlamadım. Linux Mint Türkiye forumunda konu açarsan ilgilenen olacaktır. Bende araştırma yapıyorum şuan. Birşey öğrenirsem paylaşırım.
Sen hata bildirimini yapmazsan o sorun kendi kendine çözülmez. Veya belki çözüldü ama biz bilemiyoruz, araştırmadan da öğrenemeyiz. Araştırmamız için de birinin o konuda destek istemesi lazımteşekkür ederim. şuan, ubuntu 10.10 kurulu ekran kartı sorunu çözülene kadar böyle devam ederim: )
Bir çok Linux dağıtımı kullandım, en sağlam en kolay iki Linux dağıtımı biliyorum. Biri Mandriva diğeri Linux Mint. şu anda Mint 11 kullanıyorum. Linuxla yeni tanışmak isteyenler için en iyi dağıtımlardan biri Linux Mint.
Tavsiye ederim. http://www.linuxmint.org.tr/
Hocam Mint 11 Nvidia ekran kartı sorununu çözemediğim için kaldırmıştım sizde böyle bir sorun var mı ? varsa da nasıl çözdünüz
Nvidia kullanıyoru herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Drivermı kuramadınız? Ek sürücüler diye faydalı bir program var çalıştırdınızmı ekran kartınıza uygun driverı bulup indirip kuruyor.
hocam ekran kartını kuruyorum.
her açılışta ekran kartı pasif oluyor
Linux Mint ve Ubuntu Wikilerine ve forumlarındaki çözümlere bakabilirsiniz. çözemedim maalesef.
[/QUOTE
mint 11 tekrar indirdim birazdan kurarım bakalım sorun yaşatacak mı: )