Linux Mint 11 Yayınlandı!

komoL

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Mint 11 hoşuma gitti ama beni üzen tek yani ekran kartı, her açılışta ekran kartı pasif oluyor (Nivedia)

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
pardon 7 yerine 9'a basmışım hehe: )

7300 GT
Dediğin gibi forumda aynı sorunu yaşayıpta çözüm bulamayan birine rastlamadım. Linux Mint Türkiye forumunda konu açarsan ilgilenen olacaktır. Bende araştırma yapıyorum şuan. Birşey öğrenirsem paylaşırım.

komoL

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Dediğin gibi forumda aynı sorunu yaşayıpta çözüm bulamayan birine rastlamadım. Linux Mint Türkiye forumunda konu açarsan ilgilenen olacaktır. Bende araştırma yapıyorum şuan. Birşey öğrenirsem paylaşırım.

teşekkür ederim. şuan, ubuntu 10.10 kurulu ekran kartı sorunu çözülene kadar böyle devam ederim: )

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
teşekkür ederim. şuan, ubuntu 10.10 kurulu ekran kartı sorunu çözülene kadar böyle devam ederim: )
Sen hata bildirimini yapmazsan o sorun kendi kendine çözülmez. Veya belki çözüldü ama biz bilemiyoruz, araştırmadan da öğrenemeyiz. Araştırmamız için de birinin o konuda destek istemesi lazım :)

Neptunmavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir çok Linux dağıtımı kullandım, en sağlam en kolay iki Linux dağıtımı biliyorum. Biri Mandriva diğeri Linux Mint. şu anda Mint 11 kullanıyorum. Linuxla yeni tanışmak isteyenler için en iyi dağıtımlardan biri Linux Mint.

Tavsiye ederim. http://www.linuxmint.org.tr/

komoL

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bir çok Linux dağıtımı kullandım, en sağlam en kolay iki Linux dağıtımı biliyorum. Biri Mandriva diğeri Linux Mint. şu anda Mint 11 kullanıyorum. Linuxla yeni tanışmak isteyenler için en iyi dağıtımlardan biri Linux Mint.

Tavsiye ederim. http://www.linuxmint.org.tr/

Hocam Mint 11 Nvidia ekran kartı sorununu çözemediğim için kaldırmıştım sizde böyle bir sorun var mı ? varsa da nasıl çözdünüz

Neptunmavisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam Mint 11 Nvidia ekran kartı sorununu çözemediğim için kaldırmıştım sizde böyle bir sorun var mı ? varsa da nasıl çözdünüz

Nvidia kullanıyoru herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Drivermı kuramadınız? Ek sürücüler diye faydalı bir program var çalıştırdınızmı ekran kartınıza uygun driverı bulup indirip kuruyor.

komoL

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Nvidia kullanıyoru herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Drivermı kuramadınız? Ek sürücüler diye faydalı bir program var çalıştırdınızmı ekran kartınıza uygun driverı bulup indirip kuruyor.

hocam ekran kartını kuruyorum.
her açılışta ekran kartı pasif oluyor