Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 18 wheels of steel serisinden hangisini önerirsiniz? Direksiyon aldım da bir de böyle oynayayım istiyorum. Ha bir de windows 7 uyumlu olur umarım çünkü az önce haulin ve american long haul denedim ikisi de sorun yarattı.
Sen bu arada CSS oynuyon demi.
Dur sana kendi derlediğim texture paketini vereyim, silah ve model görüntülerini güzelleştiriyor.
gamebanana sitesinden tek tek seçtim ve derledim
bütün silahların kaplamaları + düzeltilmiş polygonlar + oyuncu modelleri
356mb ama 7zip ile sıkıştırınca düşer herhalde.
Upload ediyorum bekle
Ne demek source.
Tabi ki source.
!!???!!?
Source'un kendi içinde versiyonu yok mu?
Neyse sana şöyle sorayım, orange box mu classic mi?
Nişan için ne yapacan tam olarak, bir hinlik seziyom
Bir yere gitme bu arada upload %15 tamamlandı
Bende bir hile var tek hile virüssüz, trojansız tertemiz. cfg den tut wall, aim(derecelendirme), speedy(derecelendirme), aimbot... valla 20 yakın hile tek bir hilenin içindeydi ama hepsini hatırlamıyorum. başlıcaları bunlardı
Eklemeyi unutum anti-cheates(hile) olan sunucularda bile çok rahat çalışıyor adminin işi yoksa seni izlesin admin işkilendimi bi tuşa basıyon hile pasif, izlemekten vazgeçti mi yine bir tuşla aktif. ama hiç kullanmadım hileye karşıyım
hocam cfg dedikleri kurşunun sekmemesi için olan ufak bir hile ak-47 için birebirdir. çünkü o silah çok sektiriyor. cfg olunca 30 merminin hepsini basılı tutsan dahi hepsi tek bir noktaya değiyor
Sen boşver cfg falan.
Eğer ki oyunu indireceksen bence en son orange box versiyonunu indir.
1.0.0.61 olaraık geçiyor konsola version yazınca.
2011 Mayıs'ta çıktı bu versiyon ama bot_kill yazınca çöken bir korsanı dolanıyor ortalıkta.
Onu yükleme diyecem ama diğerleri de clean değil yani adam kafasına göre yüzlerce parametre ile oynamış, fabrika ayarlı değil.
Sen en iyisi 1.0.0.60 yükle, sonra autoupdater ile güncellersin(hacker kendi update programını yazmış )
Upload %62 oldu
cfg demek hile demek değildir.
ayarlar için konfigurasyon
orange box versiyonu ile oyun motoru güncellendiğinden eski ayarlar yeni motora uymuyor bazen.
ayrıca source için öyle birşey yok.
en fazla rate ayarlarıyla oynayarak azalttığını sanar.
sanar diyorum çünkü rate'i aşırı düşürünce silah'ın saniyede attığı mermi sayısı azalıyor dolayısıyla aynı hesaba denk geliyor çünkü karşıdaki için de aynısı geçerli oluyor, bu dediğim single player için
zaten server'a girince o ayar bir işe yaramaz her server'ın kendi konfigurasyonu vardır.
duck mış ıvır zıvırmış hep 1.6'da.
hocam şimdi bu sourcenin confing dosyasını değiştirip bi nevi hile niyetine kullananda var. Az önce kurşunların sekmemesi için dedim ya. işte o. config dosyasını dediğim ile değiştirince silahtan çıkan mermiler sekmez. iyi niyetle kullananlarda var. hızlı silah için mesela. ama kötü amaçlada kullananlar var. Ben nuri onu istiyor sandım Nuri kırılmadın değil mi?:=)