The KMPlayer 3.0.0.1441

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
şöyleki; elimdeki 30 gb. üstü true hd filmlerde takılmanında ötesinde kitlenip kalıyor. pot da hiç bir sorun yok.

Onun nedeni KMPlayer'ın kendi içindeki codecler Libuvacodec diye bir paketi var, problem KMPlayer değil, dahili codec bölümünden H264 ve AVC1 codecleri iptal et, daha sonra harici codec kısmına gel, ''harici kod çözücü ara'' kısmına tıkla ordan ''tara sonra ekle'' ye tıkla ve ''Tamam'' a tıkla daha sonra tekrar harici codec ekranında H264 ve AVC1 bölümündensağdaki ok işaretlerinden sistem varsayılan ya da FFDShow video coder seç, böylece estradan yüklemiş olduğunuz Klite ve benzeri codecleri çalıştırır ve daha iyi performans verir, videolarda takılma olmaz tabi bu dediklerim için windows 7 gibi bir sistemde en az 2gb ram lazım ki zaten 1-1,5 gb ram i windows 7 kullanıyor. Bir de 2 çekirdek işlemci, eğer 10gb dan daha büyük HD filmler oynatıyorsanız şart, zaten tek çekirdek ve zayıf pclerde her player kasıyor.

sinan60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
HD videolar için Splash pro ex, Divxler için KMPlayer güzel oluyor.

darkman1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Km player'ın bu sürümünü kullanıyordum uzun yılardır. Ama windows 7 64 bit kullanmaya başladım ve videoları açmıyordu bunda. K-Lite Codec pack yükledim bu sefer videoları açıyordu ama her format berbat kalitede oynuyordu, videonun çözünürlüğü ne olursa olsun piksel piksel oluyordu görüntü.
Sonuç: Gom Player'a dönmek zorunda kaldım :(

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Km player'ın bu sürümünü kullanıyordum uzun yılardır. Ama windows 7 64 bit kullanmaya başladım ve videoları açmıyordu bunda. K-Lite Codec pack yükledim bu sefer videoları açıyordu ama her format berbat kalitede oynuyordu, videonun çözünürlüğü ne olursa olsun piksel piksel oluyordu görüntü.
Sonuç: Gom Player'a dönmek zorunda kaldım :(

dediğinin çözümü mevcut. km player'ı kur ve tercihlerden tüm ön tanımları sıfırla de.

darkman1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] süpersin :) Çok teşekkürler, KM devam :)

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bu KMPlayer'ın 64 bit sürümü var mı?

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Onun nedeni KMPlayer'ın kendi içindeki codecler Libuvacodec diye bir paketi var, problem KMPlayer değil, dahili codec bölümünden H264 ve AVC1 codecleri iptal et, daha sonra harici codec kısmına gel, ''harici kod çözücü ara'' kısmına tıkla ordan ''tara sonra ekle'' ye tıkla ve ''Tamam'' a tıkla daha sonra tekrar harici codec ekranında H264 ve AVC1 bölümündensağdaki ok işaretlerinden sistem varsayılan ya da FFDShow video coder seç, böylece estradan yüklemiş olduğunuz Klite ve benzeri codecleri çalıştırır ve daha iyi performans verir, videolarda takılma olmaz tabi bu dediklerim için windows 7 gibi bir sistemde en az 2gb ram lazım ki zaten 1-1,5 gb ram i windows 7 kullanıyor. Bir de 2 çekirdek işlemci, eğer 10gb dan daha büyük HD filmler oynatıyorsanız şart, zaten tek çekirdek ve zayıf pclerde her player kasıyor.

tek çekirdek ve zayıf pcye güncel gom player 2.1.37 sürümü(not: olağan yükledim--düşük sistemler için ayrı versiyon var onu kurmadım stabil çalışmıyor) + klite codec pack 8.40 full yükledim..1080 p kalitede full ekran hd film açtım 2-3 tane zerre kadar kasmadı..her player diye yazıp büyük yorum yapmayalım lütfen..üstelik dediğim pcde intel pentium 3 işlemci 256 mb ram 64 mb ekran kartı vardı...:) onun için her player diye yorum yapmıcaksın..tabi kasanlarda var en başlat windows media player sonra k-lite media home cinema..tabiki vlc playerin güncel sürümü..amacım karalamak değil ama 4 oynatıcı denedim sadece gomplayer hızlı ve sorunsuz çalıştı..tek sorun açılışı yavaş 20 saniye bekletiyor onun harici hiçbir donma kasma sorunu yaşamadım..diğerlerinde kasma ve donma sorunu yaşadım..