Başka şubeleri de varmı ?zaten annem ev yemekleri yapan güzel bir kıza abone yapmak için uğraşıyor beni.üstüme gelmeyin
![]()

Başka şubeleri de varmı ?zaten annem ev yemekleri yapan güzel bir kıza abone yapmak için uğraşıyor beni.üstüme gelmeyin
![]()
zaten annem ev yemekleri yapan güzel bir kıza abone yapmak için uğraşıyor beni.üstüme gelmeyin
![]()
Hem yemek yapıyor, hem güzel... sen de diyorsun üstüme gelmeyin...İlginç!![]()
Böylesini bulunca kaçırmamak lazım, değil mi hocam?![]()
Valla kaçırabilirsin de, Allah'ın emri, peygamberin kavliyle babasından isteyebilirsin de...![]()
![]()
Kırıcam bu eşşek kafamı kırıcam! Sopalık adamım vesselam![]()
Senden daha sopalık olamam nuricimİnsanın kendini bilmesi süper ya.![]()
nereye bakicagini bilmiyosundur veya sansurlenmistirKoskoca internet ucu bucağı yok ama içinde bi b*k yok be..
İnstant killÜstüne La Blue Girl çeksek?![]()
Naim kardeş bu havalar iyi gelmiş sana, yazar ruhun ortaya çıkmışTramvaydan indim ama içimde bişey unuttuğuma dair endişeli bir his vardı, tramvay gitmek üzereydi can havliyle ceplerimi yokladım.. Kulaklığım telefonum cüzdanım cebimdeydi, güneş gözlüğüm ise gözümde...
Bikaç saniye sonra farkettim, bana olmasada yapılan anonsa hafifçe tebessüm eden dünyalar tatlısı esmer hatunda kalbim kalmıştı,
kalbimi orada unutmuştum...
Çarpıldım Evo napimNaim, gece gece ne aldın söyle![]()
İnstant kill
---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:33 ----------
Naim kardeş bu havalar iyi gelmiş sana, yazar ruhun ortaya çıkmış![]()
Senden daha sopalık olamam nuricim![]()
Senin için Uludağdan meşe kesicem taze tazeTamam buluşma da bir kaç vurursun.![]()
Ne sildin Ali, açık konuş Furkan senide bozdu habire bişiler siliyonuzSildim gitti.
Valla bana Rammsteinden aşağısı bebek ninnisi gibi geliyoArch'ım benim, ilacım, herşeyim!
Ne sildin Ali, açık konuş Furkan senide bozdu habire bişiler siliyonuz![]()
Valla bana Rammsteinden aşağısı bebek ninnisi gibi geliyo![]()
Hadin iyi geceler..
Arch Enemy demedim. Arch Linux dedim.Bu arada şunu dinle: