• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu korelilerden bir soğuyayımda hayırlısıyla, her şey olur. şu durumda kaçıracağım tek şey keçiler olur :)

Tramvaydan indim ama içimde bişey unuttuğuma dair endişeli bir his vardı, tramvay gitmek üzereydi can havliyle ceplerimi yokladım.. Kulaklığım telefonum cüzdanım cebimdeydi, güneş gözlüğüm ise gözümde...
Bikaç saniye sonra farkettim, bana olmasada yapılan anonsa hafifçe tebessüm eden dünyalar tatlısı esmer hatunda kalbim kalmıştı,
kalbimi orada unutmuştum...

Üstüne La Blue Girl çeksek? :D
İnstant kill :D

---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:33 ----------

Tramvaydan indim ama içimde bişey unuttuğuma dair endişeli bir his vardı, tramvay gitmek üzereydi can havliyle ceplerimi yokladım.. Kulaklığım telefonum cüzdanım cebimdeydi, güneş gözlüğüm ise gözümde...
Bikaç saniye sonra farkettim, bana olmasada yapılan anonsa hafifçe tebessüm eden dünyalar tatlısı esmer hatunda kalbim kalmıştı,
kalbimi orada unutmuştum...
Naim kardeş bu havalar iyi gelmiş sana, yazar ruhun ortaya çıkmış :D

daha az önce "bugün" yazan yorumlarda şimdi "dün" yazıyor, pffff. hiç naz yapmaya gerek yok, hemen ölelim biz :P :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...