Satanizm ve New Age

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu tür boş işlerle zamanınızı boşa harcamayın.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147

11100.jpg

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bu tarz komplo teorileri internetin ilk günlerinden beri var. sanırım hep olucak

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34

Boş iş değil kardeşim. Sende bu ülkede yaşayan bir insansın. Ülkede derinden çok büyük çalışmalar var, bu konularda herkesin doğru bilgi kaydıyla bilgilenmesi gerekir.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
konuya yorum yapan ekşiciler kaçıncı nesil olduklarını da söylerse ona göre cevap veririz.:thumbup1:

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu tarz komplo teorileri internetin ilk günlerinden beri var. sanırım hep olucak

E bi yerden vurdurmak istiyolar.. Bu blog'u yazan kişide yani buna inandığını sanan kişini yaşı 15'i geçmez ben bu kadar söylüyorum.

---------- Post added at 14:11 ---------- Previous post was at 14:10 ----------

Boş iş değil kardeşim. Sende bu ülkede yaşayan bir insansın. Ülkede derinden çok büyük çalışmalar var, bu konularda herkesin doğru bilgi kaydıyla bilgilenmesi gerekir.

Kısmen haklısınız.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
İnsanların önyargılara kapılmadan okuması gereken bloglardan. İçinde ilgi çekici şeyler var.

Not: Demeden geçemeyeceğim. Benim New Age hakkında fikrim bir saçmalık olmasıdır. İbrahimi dinlerin suyu mu çıktı?

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Anlattığı evrensel teoriler boş olmamakla beraber kendi siyasi bakış açısıyla bu teorileri ülke içindeki gelişmelere "yanlı" olarak bağlaması yanlış. Bu yorumumu linki verilen sayfadaki ilk birkaç paragrafa dayandırarak yapıyorum. Böyle şeyleri merak edenler "the arrivals" Türkçesi ""gelenler" yazsınlar google'a...The Arrivals'ın Türkçe alt yazılı olanlarını tavsiye ederim.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bu arada uslubun argo olmasının nedeni adamın inci sözlük yazarı olmasından kaynaklanıyormuş.
srtb.jpg

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Güzel yazı okurken baya güldüm aslında :D bakış açısı hoşuma gitti :)

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
cern_logo.gif

CERN; Yaratılış teorisini fiziğe dönüştürüp Yaratıcı’nın -sözde- yokluğunu beyinlere üfleyen bir deney. Çünkü asıl sır yaradılışın maddesinin oluşumu değil, şeytan’ın enerjisini bulma ve elde etme çabasıdır.

Ayrıca CERN logosuna bakarsanız 666 numarasını görürsünüz. 666=Şeytan!

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Adamlar piramit , herşeyi gören göz (all seeing eyes), kabalistik hesaplamalarla "şeytan" ın o inanıştaki karşılığını veren 666 sayısını v.b. sembolleri heryerde kullanıyorlar. En tehlikeli olanlar ilahi dinlerden alıntı yapan , pagan ve satan inanışların üzerine kurulu olan akımlarıdır.Çekim noktası olarak ilahi dinlerden giriyorlar mevzuya. Sembol demişken ülkemizde "sembol bilim/göstergebilim" üzerine eğitim veren bir kurum yok. Oysa tarihimiz , kültürümüz , mimarilerimiz sembollerle dolu.

Ayrıca bakınız birçok ünlünün bir gözlerini kapattıkları fotoğrafları vardır.Bu pozları verdiren fotoğrafçılar ya özentiler ya da bir şeylerin peşindeler.

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dediğin çok doğru.ama şimdiki neslin aklı bir karış havada,adamlar daha hayatın ne olduğunu bilmiyorlar,bunu ise çoğu bilmiyor.önceden bu konu hakkında fazla bilgi yoktu,ama artık bilgi çok,özellikle "gelenler" bilgi konusundaki açığı baya kapattı.5 ay önce izledim,herkese tavsiye ederim.

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Çok derinden araştırdığım konuların başında geliyor. Sanırım byharby'de öyle. Bununla ilgili o kadar çok bilgiler/belgeler var ki, bu forum eminim yetmez. Bende de bir çok kitaplar ve belgeler var. İsteyen inanır, isteyen inanmaz. Ama lütfen bu konuda bilinçli olun. Çok basit bir kaç tane resim, bakalım...

Pendik Belediyesi Afişi;
259872_10150206802071423_672956422_7456274_197667_n.jpg

254404_10150198321771423_672956422_7372620_7192234_n.jpg

SultanAhmet Meydanındaki Dikilitaş aslında ne? Bakalım arkadaşlar, gerçekte nedir ve ne işe yarar...

İstanbul'un en eski tarihi olarak bilinen Dikilitaş, Theodosius tarafından bizzat kendi onuruna diktirilen bu taş aslında, Firavun III. Tutmosis adına M.Ö. 1550'li yıllarda Karnak Amon RA tapınağının önünde yaptırılan iki taştan biridir. Uzunluğu ortalama 19.60 mt'dir. Orjinali 3-4 kat daha büyük, taşınamaz diye yontulmuş.

Asıl konu ise; Bu taşın üzerindeki semboller büyü ve tılsım mesajlarıdır. Piramitten daha ince görünür ama güneş tepeden vurunca gerçek bir piramit gibi yayılır. Taşın en ucunda sihirbaz baş Şeytanı ve boyun eğdirdiği 9 şeytaniden biri var. Günde yüzlerce turist ziyaret eder, bazıları turist kılığındaki şeytanilerdir. Bunlar turist kılığına girerek fotoğraf çeker gibi yapıp taşın etrafında tavaf edercesine büyü tılsımını yeniler. Bu işin ihalesi Masonik teşkilatlarca seçilen "emanetçiler" adı verilen kişilerce yapılır. Yani kısaca Mason Şeytanilerince ona tapılır, büyü tılsımlarını yenilerler. Amaç şeytan ve onun adamlarının ideolojilerini yaymak. SultanAhmet Camii'sinin o bölgeye yapılması ve 6 minareli olmasının sırrı da bu meselelerle alakâlıdır. Camii'nin minareleri bu taştan daha uzundur. Mekke'deki şeytanın evini düşünün, taşlanan evini. Tıpkı o misal gibidir. Hatta Mısır'daki piramitlerden biri Şeytanın evidir. Dikiltaş'ın aynısı Washington'da bulunur.
247163_10150198298666423_672956422_7372420_2112447_n.jpg

226807_10150185686561423_672956422_7253373_6786909_n.jpg

Rahmi Koç ve David Rockefeller! (sağdaki)
247057_10150183698581423_672956422_7234490_2735489_n.jpg

Acun Masondur demiyorum, ama patronu çok sağlam bir Masondur!
224341_10150179763716423_672956422_7203683_5668049_n.jpg

Ve Gizli Dünya Devleti Şeması
228501_10150179747776423_672956422_7203582_7357748_n.jpg

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
@Senisma34 O göz ne anlama geliyor bilmiyorum ama bende iki tane var, ne yapacağız? :D :D Hem de atsan atılmaz, satsan satılmaz. :D :D

Diğer konuları bilmiyorum ama bu göz işi bana algıda seçiciliği ve bundan dolayı düşülen yanlışları hatırlattı. Diyelimki o göz bi grubun amblemi. Her ona benzer imgeyi taşıyanı onlardan gibi düşünüp, bunları Dünya'ya yayıp, sonra da üzerine tartışma çıkaran insanlar çok. Eğer araştırmalarını böyle saçma bi şekilde yapıyorsan, bence acilen terket. Çünkü bunlar hiçbir şey göstermiyor.

CERN; Yaratılış teorisini fiziğe dönüştürüp Yaratıcı’nın -sözde- yokluğunu beyinlere üfleyen bir deney. Çünkü asıl sır yaradılışın maddesinin oluşumu değil, şeytan’ın enerjisini bulma ve elde etme çabasıdır.

Ayrıca CERN logosuna bakarsanız 666 numarasını görürsünüz. 666=Şeytan!

Bunu sonradan gördüm.

Yaratılış teorisi ne demek ya. :D
Kim sana şeytanı aradıklarını söyledi?

Bence daha fazla araştırma yapman lazım. Nereden okuyorsan bunları kaynağını değiştir.

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
@Senisma34 O göz ne anlama geliyor bilmiyorum ama bende iki tane var, ne yapacağız? :D :D Hem de atsan atılmaz, satsan satılmaz. :D :D

Diğer konuları bilmiyorum ama bu göz işi bana algıda seçiciliği ve bundan dolayı düşülen yanlışları hatırlattı. Diyelimki o göz bi grubun amblemi. Her ona benzer imgeyi taşıyanı onlardan gibi düşünüp, bunları Dünya'ya yayıp, sonra da üzerine tartışma çıkaran insanlar çok. Eğer araştırmalarını böyle saçma bi şekilde yapıyorsan, bence acilen terket. Çünkü bunlar hiçbir şey göstermiyor.

Bir konuda haklısın; direkt resimlerden girdiğim için şüphelerin elbette doğru. Biraz objektif olup bunu araştırırsan az çok bir şeyler canlanacaktır zihninde. Bu tip konular için Oktan Keleş'in kitaplarını takip etmenizi öneririm.

Majeste; konu bahsi durumu özellikle az-çok araştırmanı rica ediyorum.

---------- Post added at 16:40 ---------- Previous post was at 16:38 ----------

[COLOR=#222222 dedi ki:
Bunu sonradan gördüm.

Yaratılış teorisi ne demek ya. :D
Kim sana şeytanı aradıklarını söyledi?

Bence daha fazla araştırma yapman lazım. Nereden okuyorsan bunları kaynağını değiştir.
[/COLOR]

Bir de dalgaya vurmaları yok mu!! Her şey hak sen ve senin gibilere!

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çok derinden araştırdığım konuların başında geliyor. Sanırım byharby'de öyle. Bununla ilgili o kadar çok bilgiler/belgeler var ki, bu forum eminim yetmez. Bende de bir çok kitaplar ve belgeler var. İsteyen inanır, isteyen inanmaz. Ama lütfen bu konuda bilinçli olun. Çok basit bir kaç tane resim, bakalım...

Pendik Belediyesi Afişi;
259872_10150206802071423_672956422_7456274_197667_n.jpg

254404_10150198321771423_672956422_7372620_7192234_n.jpg

SultanAhmet Meydanındaki Dikilitaş aslında ne? Bakalım arkadaşlar, gerçekte nedir ve ne işe yarar...

İstanbul'un en eski tarihi olarak bilinen Dikilitaş, Theodosius tarafından bizzat kendi onuruna diktirilen bu taş aslında, Firavun III. Tutmosis adına M.Ö. 1550'li yıllarda Karnak Amon RA tapınağının önünde yaptırılan iki taştan biridir. Uzunluğu ortalama 19.60 mt'dir. Orjinali 3-4 kat daha büyük, taşınamaz diye yontulmuş.

Asıl konu ise; Bu taşın üzerindeki semboller büyü ve tılsım mesajlarıdır. Piramitten daha ince görünür ama güneş tepeden vurunca gerçek bir piramit gibi yayılır. Taşın en ucunda sihirbaz baş Şeytanı ve boyun eğdirdiği 9 şeytaniden biri var. Günde yüzlerce turist ziyaret eder, bazıları turist kılığındaki şeytanilerdir. Bunlar turist kılığına girerek fotoğraf çeker gibi yapıp taşın etrafında tavaf edercesine büyü tılsımını yeniler. Bu işin ihalesi Masonik teşkilatlarca seçilen "emanetçiler" adı verilen kişilerce yapılır. Yani kısaca Mason Şeytanilerince ona tapılır, büyü tılsımlarını yenilerler. Amaç şeytan ve onun adamlarının ideolojilerini yaymak. SultanAhmet Camii'sinin o bölgeye yapılması ve 6 minareli olmasının sırrı da bu meselelerle alakâlıdır. Camii'nin minareleri bu taştan daha uzundur. Mekke'deki şeytanın evini düşünün, taşlanan evini. Tıpkı o misal gibidir. Hatta Mısır'daki piramitlerden biri Şeytanın evidir. Dikiltaş'ın aynısı Washington'da bulunur.
247163_10150198298666423_672956422_7372420_2112447_n.jpg

226807_10150185686561423_672956422_7253373_6786909_n.jpg

Rahmi Koç ve David Rockefeller! (sağdaki)
247057_10150183698581423_672956422_7234490_2735489_n.jpg

Acun Masondur demiyorum, ama patronu çok sağlam bir Masondur!
224341_10150179763716423_672956422_7203683_5668049_n.jpg

Ve Gizli Dünya Devleti Şeması
228501_10150179747776423_672956422_7203582_7357748_n.jpg

caminin minarelerinin sayisinin 6 olmasi da tuhaf olmus bu acidan bakinca :D
sanki o tasla bi baglantisi var (minareler)6-1(dikilitas) 5 pentagram sembolunun kose sayisi ki o da seytanin sembolu olarak da kullanilir :P
dikili tasi abdest syuyla islatip yok etsek ise yarar mi hocam sizce :P ne dersiniz.
not: bazi yerler gercek olabilir dediklerinizin ancak bazen insan kendini fazla kaptiriyo sanki :P bu konulari ucumaya baslayip baslamadigini kontrol ederek dusunmek lazim bence :D
hehe gittigidiyor tanrisal bi guc tarafindan korunuyomus demek :P de abi benim ordada bayagi bi param yandi ya yanlis dua mi okuduk bu gg'de nedir :D

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bir de dalgaya vurmaları yok mu!! Her şey hak sen ve senin gibilere!

Haksız mıyım yani? Yaratılış teorisi diye bir şey yoktur! CERN'deki insanlar da şeytan, tanrı falan aramıyor.

CERN deney değildir. Organizasyonun kısaltılmış adıdır. (bknz. http://en.wikipedia.org/wiki/CERN)

666 ile logoyu karşılaştırıp, yine algıda seçicilik yapıyorsun ve 666 kafanda şeytanı oluşturduğu için CERN'ü de şeytanla ilişkilendiriyorsun ama hiçbir şey bildiğin yok.

Ya da, bir şey bilip bilmediğini LHC'yi açıklayarak gösterebilirsin.

Not: Önerin olarak Oktan Keleş'i araştırdım. Söylediklerini pek sağlam görmedim açıkçası. Sallamış durmuş gibi geliyor ama daha detaylı bakacağım.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Senisma34 evet zamanında bu konuda bilgi veren , "gelenler serisi"nden videolar yayınlayan 40 bin kişilik bir facebook sayfasının üç yöneticisinden biriydim. Sembollerle konuşuyorlar,dünyanın para trafiği ellerinde , ufo yalanıyla dünyayı "şeytan"ın hükümdarlığına sokmaya çalışıyorlar. Deli saçması gibi görünebilir. İsteyen inanır. Tıpkı ufocular gibi. "Gelenler" de nasıl şeytan (belki de şeytani cin) çağırdıklarını tarif eden "dönmüş" bir amcayla röportajları vardı. Bildiğiniz ayin/ritüelleri var. Bildenberg'ten tutun, birçok gizli /açık örgüt , gönüllü kuruluş bunların emrinde. Ancak öyle örülmüş ki bu tuzak , uzun zaman harcamanız lazım görmek için. Örneğin dikilitaşlara gelirsek, bunlar sadece eski Mısırdan kalma "sanat eserleri" mi? Ucubelere neden karşı çıkılıyor? Putlar İslam dininde neden yasaklanmış/kötü sayılmıştır? Tüm bunlara bakmak lazım.Bu bağlantıda ve bağlantı2'de dikilitaş/obeliskler ve dünyanın birçok ülkesinde önemli şehirlerde olduklarını görebilirsiniz. Meraklılar için bir uyarım var. Bilgilenirken paranoyayla-gerçek arasındaki çizgiyi iyi görün. Kendinizi kaptırmayın.Bir oturuşta çok sayıda yazı okumayın. "Bilgi zehirlenmesi" yaşayabilirsiniz. Aklınız karışabilir. Bu tür sihir-büyü - oluşumlara ilginiz artmasın.Zira bu sizi kötü bir sona sürükleyebilir. Unutmayın onlar bizden güçlü değiller. Şeytana izin verilmiştir. Bu sebeptir. Dünyanın sonu/kıyamet gelecektir bu da sonuçtur. "Kıyamet müminlerin başına kopmayacaktır" Velhasıl bu iş mümin ile kafirin savaşıdır.

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Bazı güçlerin (Bir çok kişi iyi biliyor) Türkiye'de metafizik adına neler yaptığını araştırsanız, emin olun ki bu yorumlardan utanırsınız. Uyuduğumuzu biliyordum ama bu kadar derin uyuduğumuzun farkında değildim. Bunlar sadece basit yüzeysel durumlar.

Illuminati, Chemtrails, Kabala, Deccal (Tek göz), Farmasonluk, Blue Beam vb. gibi çalışmaları araştırmanızı çok isterdim. Ön yargıları aşıp, sadece kendiniz için bilgilenseniz...

---------- Post added at 16:58 ---------- Previous post was at 16:53 ----------

byharby; Gelenler'in 51. bölümlük serisini izledim defalarca. Çok sağlam ispatlar ama bu belgeler dışında da inanılmaz metafizik çalışmaları var. Bahsettikleri tamamen yüzeysel, bunu geçtiler. Medya'da tüm semboller geçmeye başladı, daha da geçecek. Özellikle İstanbul başta olmak üzere, Türkiye üzerinde görsel sihir ve metafizik çalışmaları yapılıyor özel seçilmiş insanlar ile. Örneğin David Copperfield en gözde şeytan talebesidir. Zamanla herkes bu tip çalışmaların farkına varacak eminim.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar sadece o yazıyı değil bütün yazıları okursanız daha iyi anlayabilirsiniz.
Elbette yanlışları olabilir oradaki de insan ama ben çok güzel tespitler yakaladığına inanıyorum.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Illuminati, Chemtrails, Kabala, Deccal (Tek göz), Farmasonluk, Blue Beam vb. gibi çalışmaları araştırmanızı çok isterdim. Ön yargıları aşıp, sadece kendiniz için bilgilenseniz...

Deccali araştırmıştım. Ama elimde kanıt olarak görebileceğim bulgular yoktu. Hep, sizin de dediğiniz gibi "inanmak" gerekiyor. Ancak, eğer onun varlığından konuşacaksak, inanmaktan öte somut kanıtlar elde etmeliyiz. Birçok mantıksal hata ile bu tarz şeyler geçmişte oluşturuluyor ve bugüne kadar efsaneleşmiş bir şekilde geliyor. Böyle diyorum, çünkü eğer öyle olmasaydı bugün somut kanıtlar elde ederdik. (Not, Deccal üzerinden konuşuyorum, diğerleri konusunda bi fikrim yok ancak eğer direkt kanıtları varsa bilmek isterim.)

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Tapinak sovalyeleri,Rose Croix (Gül Haç örgütü),Illuminati,Skulls and Bones Society (Kuru Kafa ve Kemikler Örgütü-SBS),Bohemian Grove (Bohemian Klübü),CFR, Trilateral Komisyon ve Bilderberg örgütleri ilgili makale Doç. Dr. Ümit Sayin
V
erdiğim kaynağı yazan kişinin halen devam eden bir mahkeme sürecinde , bilgisayarında bulunan yazıların delil olarak kabul edilmesi kaynağın içeriğini etkilemeyeceği kanaatindeyim.

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
O zaman Kuranı-ı Kerim okumalısın. Her şeyin açıklaması mevcuttur.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Tapinak sovalyeleri,Rose Croix (Gül Haç örgütü),Illuminati,Skulls and Bones Society (Kuru Kafa ve Kemikler Örgütü-SBS),Bohemian Grove (Bohemian Klübü),CFR, Trilateral Komisyon ve Bilderberg örgütleri ilgili makale Doç. Dr. Ümit Sayin
V
erdiğim kaynağı yazan kişinin halen devam eden bir mahkeme sürecinde , bilgisayarında bulunan yazıların delil olarak kabul edilmesi kaynağın içeriğini etkilemeyeceği kanaatindeyim.
Kendisi sanırım Ergenekon'dan dolayı içeride. Bu yüzden zaten davadan bahsetmek anlamsız. Çünkü insanlar sebepsiz yere bu davadan zanlı durumunda bulunuyorlar.

Tüm yazıyı okudum. Masonluk konusunda pek bilgi sahibi olmasamda bahsettiklerinin doğru olduğunu düşünüyorum. Yaşadığı zorlukları diğer durumlarla karşılaştırarak anlayabiliyorum.

@Senisma34 maalesef bahsettiğim kanıtlar daha farklı gereklilikler taşıyor. Yoksa onu da taradım.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Hangi taraftan olursa olsun ; kendine karşı ya da yanında olan insanları ve bilgileri çok karmaşık bir biçimde kullanmayı bilen ve bir adım sonrasını bulandırarak çözümsüzlüklerle karşı karşıya bırakmayı bilen , bunu kültür edinmiş ,asırlar boyu varlığını sürdürebilmiş sapkınlıklar yumağıyla karşı karşıyayız. Derin araştırmacılar bile yer yer kullanılabiliyor , alet olabiliyorken bizim ispat etmemiz zor görünüyor.