Sidebar sorunu çözümü - How to sidebar problem solved?

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Daha önce Windows 7 sidebar gadget sorunu üzerine birçok konu açıldı. Bu sorun benim de başıma gelmişti. Şu konuda çözüm bulmuştum. Şimdi ise sidebar sorununun çözümünü anlatan video sunumu hazırladım. O konuda çözüm yolunu gösteren (Alper34) adlı forum üyesine teşekkür ederim. Umarım faydalı olur.İyi seyirler.

[FLASH]http://blip.tv/play/AYK%2BoiMA" type="application/x-shockwave-flash" width="720" height="606" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" >[/FLASH]​

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Eline sağlık, benim de başıma gelmişti ve format atmak zorunda kalmıştım. Artık başkaları kolaylıkla halledebilir :)

Reaksiyon puanı
68
hiç başıma gelmedi ama video bende açılmadı bir türlü. Belli mi olur belki bizede çatar. çözümü bilelim:)

morgalfabesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim de başıma gelmişti, uzun bi süre öyle kullandım. sonra format atınca düzeldi.

ikuzu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam çok kral adamsın,ellerine sağlık valla,kafayı kıracaktım az kalsın.

---------- Post added at 05:50 ---------- Previous post was at 04:54 ----------

hocam çok kral adamsın,ellerine sağlık valla,kafayı kıracaktım az kalsın.

sorun çözüldü fakat yeniden başlattığımda tekrar aynı sorunla karşılaştım.zones dosyası tekrardan oluşuyor. bi yardım edin ltfen.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
İşlemi yaparken sidebardaki araçları kapatmanız lazım. Onun haricinde dikkat edeceğiniz birşey yok. Durum ilginç. Bir defa daha deneyin.