• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Duyuru: Forum Güncellendi

503 Sefer sayıLı uçağımız rötar nedeniyLe geçikme yaşayacaktır :P

Koptum şu yorumuna:lol::lol::lol: Bu da benden 504 sayılı uçağımızda teknik bir sorun olduğundan uçuşunuz 503 sayılı uçağa:w00t: aktarılmıştır:D

Donma sorunu da giderilmiş sanırım. Dün akşamdan beri sorunsuz ve hızlı bir şekilde çalışıyor forum, Allah bozmasın :)

şimdi de "502 Bad Gateway" verdi. iyice düşüyor. Sıra 501 de:D Yakında sıfıra kadar vururuz :P:P

Şu anda donma sorunu yaşamadım hadi hayırlısı

şimdi de "502 Bad Gateway" verdi. iyice düşüyor. Sıra 501 de:D Yakında sıfıra kadar vururuz :P:P

Arkadaşlar bu bahsettiğiniz sorunlar sanırım anasayfa sorunları, lütfen onları başka bir başlıkta belirtin. :) Şimdilik anasayafada da sorun yok zaten sanırım. :)

Arkadaşlar bu bahsettiğiniz sorunlar sanırım anasayfa sorunları, lütfen onları başka bir başlıkta belirtin. :) Şimdilik anasayafada da sorun yok zaten sanırım. :)
Elinize sağlık evet donma prb.i giderilmiş.Kolaylıklar dilerim.Sağlık ve sevgi ile kalın.

Hocam valla oldu. Ben basit editörde kalmış ayarlar saollasın. İyi geceler...

eskiden metin editöründe sağ üst köşede koca bir "A" harfi vardı. Oraya tıkladığımız vb taglarını görürdük yani klasik duruma geçerdi. Şimdi neden yok :)

eskiden metin editöründe sağ üst köşede koca bir "A" harfi vardı. Oraya tıkladığımız vb taglarını görürdük yani klasik duruma geçerdi. Şimdi neden yok :)

Sag ustteki A harfi artik solda. Sol ustteki A/A mouse ile ustune geldiginizde "Switch editor .. mode" ibaresini gorursunuz.