• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Duyuru: Forum Güncellendi

Mesaj alanının gelişmesine sevindim ve

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]tablo[/TD]
[TD]özelliği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]süper[/TD]
[TD]olmuş[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:D

sdasdasdaaadsadasdasda
sdad asd aads asd adas a
FENERBAHÇEFENERBAHÇE

tamam :D birşey gördüm videoda deniyeyim bakayım :D

Tablo gözüküyor yanlız forumda çıkmıyormuş öğrenmiş olsun :D

Table style'ı no borders (kenar yok) seçersen tabi ki çıkmaz :) Full grid'i seç.

ellerinize, klavyenize sağlık sevgili keyloger ve ekibi... çok teşekkür ediyorum.
donmalar, betik durdur gibi başbelası durumlar şu an itibariyle gitmiş benden.
saat gibi çalışıyor valla, yav ne olur böyle kalsın.

Keyyyyy sağ blok çok iyi oldu görünce çok mutlu oldum, teşekkürler hepinize tekrardan. :D

Öncelikle elinize sağlık, güzel olmuş gerçekten.

Diğer videolara bakmadım ama Youtube videolarını otomatik oynatıyor. Video izledikten sonra mesaj yazdım, gönderdikten sonra videoyu tekrar oynatmaya başladı :)

Otomatik başlamasa iyi olur bence.

Leyla ile Mecnun konusu için mi dedin mr_rain? :)

O YouTube değil, Facebook videosu. Malum Facebook videolarını foruma ekleyemediğimiz için bir kod kullanıyoruz. O da böyle çalışıyor ne yapalım? :D

Onu 1-2 kere denedim olmadı, sonra da dedim en iyi yol bildiğin yoldur. :D:D

Deneyelim bakalım yine. :D Olmazsa ben kendi bildiğimi yapmaya devam ederim arkadaş. :D

Bu sefer hallettim, %100 çalışıyor kadıköy :D

---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 17:55 ----------

Bu arada key sorun bende midir bilmem mesaj yazarken uyarı geliyor bu mesaj için teşekkür ederiz diye. :D 5 dakika bekliyoruz mesajın gitmesi için. :D

Evet bişeyler olmuş bazen hatalı bi sayfada mesaj için teşekkürler diyor ve beklemeli gidiyor mesajlar :)

Bu sefer hallettim, 0 çalışıyor kadıköy :D

---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 17:55 ----------

Bu arada key sorun bende midir bilmem mesaj yazarken uyarı geliyor bu mesaj için teşekkür ederiz diye. :D 5 dakika bekliyoruz mesajın gitmesi için. :D

Deneyelim.. :)

---------- Post added at 18:11 ---------- Previous post was at 18:11 ----------

Yok olmuyor öyle birşey. :)

Şimdi düzeldi. :D Valla 5 tane mesaj attım uyarı verdi. Hatta uyarıyı kopyalamaya çalıştım da mesaj gidiverdi. :D

Az önce yine oldu ama sorunu yakaladım. :D

Warning
: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 110 in [path]/newreply.php(803) : eval()'d code on line 5

vatana millete hayırlı olsun çalışmaya devam kim tutar sdn yii :)