Alnair Alsad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 29
Çok teşekkür ederim, yarın halledeyim şu işi..
Belki üye yaparım belli olmaz.O anki psikolojime bağlı. :mrgreen:
Arda, bi de işin içinde oyun varmışSenin yazdıkların direk ceren'e gidiyormuş, arkadaşı da onun verdiği cevabı veriyormuş
![]()
Arda, bi de işin içinde oyun varmışSenin yazdıkların direk ceren'e gidiyormuş, arkadaşı da onun verdiği cevabı veriyormuş
![]()
olumlu düşün arda bu oyunlara kanmaefsane ne ettin sen arda zaten depreşik aklını bulandırma
![]()
arkadaşıyla iyi kaynatıyorum, yarın ortalık karışacak.. :d :d bu haldeyken benim aklımı bulandıramaz efsane beyyy :mrgreen:
20'lik diş falan mı?İnanamıyorum! Dişlerime çok iyi bakmama rağmen arkadan bir dişte inanılmaz büyük çürük çıkmış. Çürüğüde göreceksiniz. Diş kadar!
Sanmıyorum. Azı dişlerinden sanırım.20'lik diş falan mı?
İtiraf ediyorum,sevilmek değil de sevicek birisini arıyorum.Hem de deli gibi.
Seveni arıyorumSonra da diyorum niye fatura böyle yüksek geliyo
![]()
Yakında ben kendimi de öldürürüm bu filmkolik yapımdan![]()
Yakında ben kendimi de öldürürüm bu filmkolik yapımdan![]()
Bak şimdi bana dil bilgisi artizliği taslama taam mıBurdaki bağlaç olan "de" acaba başka kimleri kapsıyor?![]()
yavaş öldür hanımefendi.![]()
Bu yaz ben de baya film izlerim herhalde.Güzel oluyor akşamları şöyle koltuğa uzanıp film izlemek..
![]()
Başım ağrıyor, midem bulanıyor ve az sonra ölecek gibiyim. Kardeşim sabahtan beri salatalık yersen olacağı budur.
Yok ya ondan değil.Hıyarlı günler derken niyetinin bu kadar halis olduğunu düşünmemiştim.![]()
Yok ya ondan değil.Evde yenilecek başka bir şey yok.
![]()
Karpuzu git sen al. Burası yağmurdan kırılıyor.Karpuz ya... En iyisi![]()
Karpuz ya... En iyisi![]()
Yarın denize gidemiycem oufff![]()
Benim dışarı çıkmama gerek yok, evde var vallaKarpuzu git sen al. Burası yağmurdan kırılıyor.![]()
Yarın denize gidemiycem oufff![]()