SDN Galatasaray Kulübü

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Aydın , Ayhan , Mustafa Sarp ı alıcak gönüllü bi takım yok mudur arkadaş ya :) Bu arada bu Drogba işi iyice kördüğüm oldu , chelsea 2 haftadır seçemedi gitti teknik direktörünü , önümüzdeki hafta belirleselerde , drogba durumuda netlik kazansa ya . Ersan gülüm transferi önümüzdeki pazartesi açıklanıcak sanırım , görüşmeden sonra. Kallström olayı noldu , transfer tamam falan diyorlardı , o işte asgıya alındı sanırım . Takımda o kadar gönderilmesi gereken alınması gereken oyuncu var ki , oyy oyy .

En önemliside bu stadın üstünün açılır kapanır yapılma olayını kimse ağzına almıyor , çok canımı sıkıyo bu . Hiç bir taraftarda çıkıp kurcalamıyor bu konuyu . Başkanın ağzından resmi bir açıklama almak şart bu konuyla ilgili .

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Taktın stadın çatısına valla. :D

Bu arada Demirören'in amacı ne? :D

ben-geldim-sen-de-geliyorsun-1390787.Jpeg

İmparator, eski öğrencisiyle Wembley'deki finalde göz teması kurdu ama görüşme iki gün önce gerçekleşti. Uğur Boral da bu yüzden F.Bahçe'ye henüz imza atmadı Semih Şentürk'ün F.Bahçe'de kalıp kalmayacağı tartışılırken satır aralarında son günlerde sürekli tekrarlanan bir cümle var: 'F.Bahçe'de sözleşmesi biten futbolculardan Uğur Boral ile de yeniden anlaşma sağlandı...' Bu iddia çok sık dile getirilse de taraflar doğrulamadı. Üstelik F.Bahçe'nin resmi internet sitesinde bu konuda hiçbir açıklama yapılmadı. UĞUR'UN F.Bahçe'ye imza atmamasının nedeni ise dün belli oldu. Teknik Direktör Fatih Terim, Uğur Boral'dan G.Saray'a transfer olmasını istedi.

UĞUR BORAL HAVALARA UÇTU

TERİM ile Uğur Boral'ın ilk sıcak teması Barcelona ile M.United arasında Wembley'de oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde oldu. Türk futbol kamuoyundan birçok isim Wembley'de bulunduğu için Terim ile Uğur arasında görüşme olmadı ve sadece göz teması sağlandı. İKİ gün önce Terim, Uğur ile telefonla bire bir iletişim kurdu. İmparator, Euro 2008'de Avrupa üçüncüsü olan takımdan öğrencisi olan Boral'a 'Ben geldim biliyorsun; sen de geliyorsun' dedi. TERİM'İN bu sözleri F.Bahçeli futbolcuyu oldukça mutlu ederken, Uğur'un yakın çevresine 'Düşünmeye bile gerek yok. Terim varsa ben G.Saray'a giderim' dediği iddia edildi.

Milliyet

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Uğur BORAL'ı severim.Gelirse süper olur bence. (: Yıkılan sol tarafımızı kurtarabilecek bir oyuncu.

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Aydın , Ayhan , Mustafa Sarp ı alıcak gönüllü bi takım yok mudur arkadaş ya :) Bu arada bu Drogba işi iyice kördüğüm oldu , chelsea 2 haftadır seçemedi gitti teknik direktörünü , önümüzdeki hafta belirleselerde , drogba durumuda netlik kazansa ya . Ersan gülüm transferi önümüzdeki pazartesi açıklanıcak sanırım , görüşmeden sonra. Kallström olayı noldu , transfer tamam falan diyorlardı , o işte asgıya alındı sanırım . Takımda o kadar gönderilmesi gereken alınması gereken oyuncu var ki , oyy oyy .

En önemliside bu stadın üstünün açılır kapanır yapılma olayını kimse ağzına almıyor , çok canımı sıkıyo bu . Hiç bir taraftarda çıkıp kurcalamıyor bu konuyu . Başkanın ağzından resmi bir açıklama almak şart bu konuyla ilgili .

Bildiğim kadarıyla 20-30 milyon euroluk yatırım gerekli çatı için. Klubün mali akışında sıkıntı varken, alınması gereken kobralar varken benim gözümde hiç aciliyet teşkil etmiyor çatı...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Aynen öncelik kobralarda. :D:D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
fft1mm1446875.jpg

Drogba'yı istiyoruz tezahüratı sonrası Ünal Başkanın okeyi :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İlk parti formaların birinde 11 Drogba'yı gören olmuş. :D İnşallah doğrudur. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Formalar Temmuzda çıkacak ama şu transferler için bir tanesi önceden çıkarsalar iyi olur aslında.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Abdi İpekçiye giden kaç kişiyiz? Merak ettim kaç SDN'li olacak orada.

Ben, 3. maça bilet bulamamam sebebiyle sadece 4. maça gidiyorum.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Seri 4'te bitiyor final serisinde, yoksa nasıl bilet satabilirler 4. maç için :)

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Merter'de bitmiş. 3. maça bilet alacağım diye gittim 4. maça alabildim.
2. maça var 3. maça yok :) Aslında Sinan Erdem'e de gitsem mi diye düşündüm de, o kadar Fenerli arasında duramam :D

Ben cesaret ettim, ilk maça ve 3. maça bilet aldım. Sinan Erdem'de dayak yiyen birini görürseniz o benim :D

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Yeni görüyorum ve benide yazmışlar :) Teşekkürler.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Drogba olmazsa Cisse kesin diyorlar da Drogba'dan başkasını istemem abi. :D:D

464665050-aysal-drogba-icin-londra-da-iddiasi.jpg

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Chelsea'de bi bırakamadı gitti şu mavi fili. bırak da artık sarı-kırmızı fil olsun :D