Dünyanın İlk Pervanesiz Helikopteri Kurtlar Vadisi Pusu'da !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan msa52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

msa52

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yüksel Aytuğ, Sabah gazetesinin Günaydın ekinde atv’de yayınlanan Kurtlar Vadisini ele aldı ve bakın nasıl yerden yere vurdu! "... Bizim komandolar karanlıkta sözde helikoptere bağlı iplerden aşağıya süzülüyorlar. Ama yeni icat helikopterimizin bir lütfu olsa gerek; hiç pervane rüzgarı yok! Ne çimenler kıpırdıyor, ne kumaşlar uçuşuyor... Belli ki dünyanın ilk pervanesiz helikopterini üretmişiz!..."

İşte O Sahne;
[video=youtube;OGqzFz7KJ7s]http://www.youtube.com/watch?v=OGqzFz7KJ7s[/video]
Kaynak

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
:D Bu kadar kötü olur anca arka fondaki müzik bile hiç gitmemiş.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
ya bizim ülkemizde yayınlanan dizileri dizi diye izlememek gerek bir iletişimci olarak Türkiye'de izlediğim 3 dizi :) Behzat Ç. Star , Sen De Gitme TRT1 , Leyla ile Mecnun TRT1 :) birde Üsküdara Giderken Kanal D farklı bir yapım olması özelliğiyle izlenebilir bence.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bunlar diziyi nasıl izliyor yav, tamam o bir eksiklik olabilir de oradaki çimler kıpırdayınca eline ne geçecek arkadaş, daha gerçekçi olacak diyeceksin de izleyen kaç kişi dikkat etti ki ona, sırf eleştirmek için eleştiriyorlar ya anlamıyorum :D

Reaksiyon puanı
68
aslında kvp süper bir dizi sakız gibi uzatılınca onunda tadı kaçtı:P eskiden hiç bir bölümünü kaçırmazdım ama şimdi en son ne zaman bile izlediğimi hatırlamıyom:)

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
aslında kvp süper bir dizi sakız gibi uzatılınca onunda tadı kaçtı:P eskiden hiç bir bölümünü kaçırmazdım ama şimdi en son ne zaman bile izlediğimi hatırlamıyom:)

Kanal 7 de yayınlanan eski bölümlere denk geliyorum bazende kalkamıyorum başından :D

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Dizi yapılıyorsa ayrıntıları dikkat edielcek ilgi cekmek icin bunelan cocukmu kandırıyorlar....

tuning79

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Birde sessiz sessiz ilerlemeye çalışılıyor ama tepede bir helikopter.:huh:

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Kurtlar Vadisi dizisi yerinde bitirilecekti. Pusu olarak devam etmesi saçma oldu. Diziyi kararında bırakacaklardı. Uzatıp içine etmeyi tercih ettiler.

msa52

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kurtlar Vadisi dizisi yerinde bitirilecekti. Pusu olarak devam etmesi saçma oldu. Diziyi kararında bırakacaklardı. Uzatıp içine etmeyi tercih ettiler.

Aynen kardeşim efsane olarak olmasa bile iyi bir dizi olarak hep aklda kalacaktı bu şekilde olsaydı. ama baktılar dizi tuttu dahada devam ettirdiler ama alakasız saçma bir şekilde..

istbne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elestirecek baska dizi mi bulamadiniz. Ben hala bu dizinin yayinda olmasina sasiriyorum. Kazma gibi adamlar rol bile yapamiyorlar. Yonetmen yonetmen degil. Bu dizinin tek tutma sebebi bence bizim milletin haberleri cok sevmesidr. Bu dizi haberlerin dizi haline getirilmis hali o yuzden tutuyor.
Diziden eski karakterlerin ayrilmasi yenilerinin dahil olmasi hep ayni. Umarim bu diziyi yabancilar izlemiyorlardir rezalet ya. 2 tane uniforma bulmayla adamlar malzemeye gore dizi yapiyorlar. Aaa polis ozel harekat uniformasi bulduk hadu burdan bir bolum cikaralim. Aaa gathlin top bulduk had helikopter kiralayim burdan bir bolum cikaralim. Ne senaryo senaryo ne oyuncular oyuncu. Bir de dillere destan ates etme sahneleri varki kafayi yiyorum. Ulan onca senedir yapiyorsunuz bu diziyi hicmi ilerle olmaz oyunculukta.
Dedimya bizim millet haberleri sever diye, iste oyle..

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
siki bir takipcisiydim ama son 4 hafta öncesine kadar tabiki artik eski bölümleri kadar etkileyici ve sürükleyici bir senaryoya sahip olmadigini düsünüyorum...
Kisacasi bana artik cok sacma gelmeye basladi....

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ya senaryoyu geçtim silah hastası biriyim ben. Hadi senaryo yok patlama efektlerini silah efektlerini filan adam gibi yapın da hiç olmazsa izlenecek bir yani olsun. Senaryo kötü oyunculuklar kötü efektler kötü pff...

msa52

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Acaba bunu izleyenleri yüzde kaçı bunu farketti diziyi izlerken :)