hayranim
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 32
Geçen hafta bilgisayarımda boş duran bölüme Çomak projesinin bir parçası gnome3 indireyim dedim. İso kalıbını her zamanki gibi indirdim ve dd komutu ile usb yükledim. Son bir yıldır dağıtımlar için cd yakmıyorum, benim emektar 4gb ve 2gb kingstone lar işimi görüyor. Neyse kuruluma geçtim. Pardus'un kurulum ekranı gayet güzel işledi ve bilgisayarıma kurdum. Heyecanla grub ekranından sonra Pardusu beklerken Ama o ne Gnome çöktü gibi hata aldım. Sanırım kullandığım ekran kartı sorun yarattı ve hevesim kursağımda kaldı. Eski dostum Ubuntuma döndüm teselliyi kollarında aradım 
Ardından evvelsi gün Fedora 15 kurdum takır takır çalıştı meret. Gnome3 tadına vardım. Ne zaman ki dur Dell dizüstüm ısınıyor şuna Ati driver kurayım dedim, aha o da güm dedi çöktü.
Demek ki Gnome 3 daha tam oturmamış. Artık Ekim ayında Ubuntu'yu bekliyorum. Ubuntu mühendisleri işi aceleye getirmeden Gnome ile bizi tekrar barıştıracaklar.
Ardından evvelsi gün Fedora 15 kurdum takır takır çalıştı meret. Gnome3 tadına vardım. Ne zaman ki dur Dell dizüstüm ısınıyor şuna Ati driver kurayım dedim, aha o da güm dedi çöktü.
Demek ki Gnome 3 daha tam oturmamış. Artık Ekim ayında Ubuntu'yu bekliyorum. Ubuntu mühendisleri işi aceleye getirmeden Gnome ile bizi tekrar barıştıracaklar.