htc yi pek bilmiyorum ama samsung eski sağlamlığından çok uzakta.
Wildfire s bi işe yaramaz benim gözümde, özelliklerini görünce, 256 bin renkmi kaldı Allah aşkına. işlemci yine 600 mhz, bunlar dalga geçiyo herhal, kamera bana 3,15 yetiyorda artıyor bile,ram desen, 150 mb kullanılabilirlik ram var gioda, asla dolmuyor aynı anda 3 tane oyun açtım, 4 oyunu açınca, diğer 3 kapattı otomatik olarak kapattı, çok güzel özellik. birde gio için. 2,3 geliyor bu hafta daha ne olsun. işte 2,3 özellikleri.
1. Oyunlar için iyileştirmeler : İşletim sistemi seviyesinde yapılan iyileştirmeler ile oyunların çok daha performanslı ve hızlı çalışması sağlanmış.
2. Multimedya iyileştirmeleri : Yeni video formatları desteklenmeye başlamış ve uygulama geliştiricilere multimedia kullanımı için yeni apilar sunulmuş.
3. Video Chat/SIP Desteği : Applein 4.0 ile birlikte sunmaya başladığı Facetime gibi veri şebeksi üzerinden Voip ve VideoCall yapmaya imkan verilmiş.
4. NFC (Near Field Communcation) : Türkçe Temassız iletişim diyebileceğimiz NFC artık 2.3 ile birlikte geliyor. Bu aslında artık Android 2.3 işletim sistemli telefonumuzu operatorümüz ve bankamız desteklediği zaman kredi kartı yerine kullanabileceğimiz anlamına geliyor
OpenGL ES işlemlerinde daha hızlı ve dolayısıyla 3 boyutlu grafik performansında daha iyi. Linux çekirdeği de 2.6.35 sürümüne yükseltilmiş ve sesler geliştirilmiş.
pil performansı güncellemeleri
WebM videolarını de oynatma özelliği
Yeni Downloads uygulaması
klavye de yenilenmiş olarak geliyor.
Sizi büyük dertten kurtaracak tek dokunuşla kelime seçebilme
Galaxy gio beyaz olanı, şu anda şatışta, haberiniz olsun. bilgi için. teknosa.com