Samsung galaxy gio mu htc wildfire mi ?

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İkisi arasında kaldıysan eğer HTC döver :)

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Kesinlikle Gio ;) 800 Mhz işlemcisi var..

Haraqiri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gio daha agir basiyo zaten hayalci diye bir arkadasti galiba oyun incelesi yapan nfs shift bile acti o cok cezbetti beni .

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
htc yi pek bilmiyorum ama samsung eski sağlamlığından çok uzakta.

Haraqiri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayalci arkadasm kusura bakma telefondan giriyorum adini gormedim cektigin video cok isime yaradi saol

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:56 ----------

htc yi pek bilmiyorum ama samsung eski sağlamlığından çok uzakta.

ne gibi yani saglamlik derken .

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Wildfire s bi işe yaramaz benim gözümde, özelliklerini görünce, 256 bin renkmi kaldı Allah aşkına. işlemci yine 600 mhz, bunlar dalga geçiyo herhal, kamera bana 3,15 yetiyorda artıyor bile,ram desen, 150 mb kullanılabilirlik ram var gioda, asla dolmuyor aynı anda 3 tane oyun açtım, 4 oyunu açınca, diğer 3 kapattı otomatik olarak kapattı, çok güzel özellik. birde gio için. 2,3 geliyor bu hafta daha ne olsun. işte 2,3 özellikleri.

1. Oyun’lar için iyileştirmeler : İşletim sistemi seviyesinde yapılan iyileştirmeler ile oyunların çok daha performanslı ve hızlı çalışması sağlanmış.

2. Multimedya iyileştirmeleri : Yeni video format’ları desteklenmeye başlamış ve uygulama geliştiricilere multimedia kullanımı için yeni api’lar sunulmuş.

3. Video Chat/SIP Desteği : Apple’in 4.0 ile birlikte sunmaya başladığı Facetime gibi veri şebeksi üzerinden Voip ve VideoCall yapmaya imkan verilmiş.

4. NFC (Near Field Communcation) : Türkçe Temassız iletişim diyebileceğimiz NFC artık 2.3 ile birlikte geliyor. Bu aslında artık Android 2.3 işletim sistemli telefonumuzu operatorümüz ve bankamız desteklediği zaman kredi kartı yerine kullanabileceğimiz anlamına geliyor…

OpenGL ES işlemlerinde daha hızlı ve dolayısıyla 3 boyutlu grafik performansında daha iyi. Linux çekirdeği de 2.6.35 sürümüne yükseltilmiş ve sesler geliştirilmiş.

pil performansı güncellemeleri

WebM videolarını de oynatma özelliği

Yeni ‘Downloads‘ uygulaması

klavye de yenilenmiş olarak geliyor.

Sizi büyük dertten kurtaracak tek dokunuşla kelime seçebilme

Haraqiri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gio ama wildfire ile karşılaştırdığımızda gio da 800 htc de 528 mhz işlemci var gio daha iyi başka bişeyde htc de 384 gio da da 158 mb ram var o konuda da htc daha iyi teknosada gio 550 TL bu yüzden gio daha ağır basıyor :)

---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:15 ----------

Wildfire s bi işe yaramaz benim gözümde, özelliklerini görünce, 256 bin renkmi kaldı Allah aşkına. işlemci yine 600 mhz, bunlar dalga geçiyo herhal, kamera bana 3,15 yetiyorda artıyor bile,ram desen, 150 mb kullanılabilirlik ram var gioda, asla dolmuyor aynı anda 3 tane oyun açtım, 4 oyunu açınca, diğer 3 kapattı otomatik olarak kapattı, çok güzel özellik. birde gio için. 2,3 geliyor bu hafta daha ne olsun. işte 2,3 özellikleri.

1. Oyun’lar için iyileştirmeler : İşletim sistemi seviyesinde yapılan iyileştirmeler ile oyunların çok daha performanslı ve hızlı çalışması sağlanmış.

2. Multimedya iyileştirmeleri : Yeni video format’ları desteklenmeye başlamış ve uygulama geliştiricilere multimedia kullanımı için yeni api’lar sunulmuş.

3. Video Chat/SIP Desteği : Apple’in 4.0 ile birlikte sunmaya başladığı Facetime gibi veri şebeksi üzerinden Voip ve VideoCall yapmaya imkan verilmiş.

4. NFC (Near Field Communcation) : Türkçe Temassız iletişim diyebileceğimiz NFC artık 2.3 ile birlikte geliyor. Bu aslında artık Android 2.3 işletim sistemli telefonumuzu operatorümüz ve bankamız desteklediği zaman kredi kartı yerine kullanabileceğimiz anlamına geliyor…

OpenGL ES işlemlerinde daha hızlı ve dolayısıyla 3 boyutlu grafik performansında daha iyi. Linux çekirdeği de 2.6.35 sürümüne yükseltilmiş ve sesler geliştirilmiş.

pil performansı güncellemeleri

WebM videolarını de oynatma özelliği

Yeni ‘Downloads‘ uygulaması

klavye de yenilenmiş olarak geliyor.

Sizi büyük dertten kurtaracak tek dokunuşla kelime seçebilme

peki flash olacakmı ?

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
gio ace wildfire de flash desteği yok malesef ama skyfire yükle, online film bile izliyorum.

Haraqiri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birşey daha sorucam wifi çekim gücü nasıl ?

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
HTC'nin telefonları özelliklerine göre ilginç bir şekilde çok pahalı. Anlamadım gitti :)

carizma06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Galaxy Gio, arkadaşımda HTC Wildfire var. Kesinlikle Gio derim. Arada bariz bir fark var.
Gerek ekran çözünürlüğü gerekse telefon hızında.
Örneğin ikimizde Angry Birds Rio oyununu açtık, bende seri bi şekilde oynanırken, diğerinde önce yavaş açıldı, sonra oyun içinde hafif kasılmalar oldu.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Paylaştığım gangstar 2 HD oynayın, gta nın aynısı, motorsiklet kamyon, taksi, helikopter, şehirde gezinme telefonda tıkır tıkır oynatıyor.

gangstar-2.jpg

gangstar2-1.jpg

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ikisini de istemem ama ikisi arasında htc yi tercih ederim. samsungun teknik servisinden dolayı...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Wildfire beyaz çekicilik adına favorim şuan ama işlemciyle ekran çözünürlüğü bozuyor işi.
Sende bekle biraz huawei ideos x5 çıkıyor inşallah yakında:)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Galaxy gio beyaz olanı, şu anda şatışta, haberiniz olsun. bilgi için. teknosa.com

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
samsung eski sağlamlığından uzak. htc anklamsız bir şekilde pahalı. zor bir karar. yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Buyrun beyazı. yakında piyasada :D

samsung-android-12-630x259.jpg

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
ooo beyazi da guzelmis baya :)