Türkiye'de Satılan En İyi 5 Android Telefon - 2

Ekrem Çukurca

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Blogumuzun en çok ilgi gören fiyat araştırmasının devamını okuyucularımızla paylaşıyoruz. Ürünlerin orijinal İngilizce tanıtım videolarını da bulabileceğiniz yazımız burada :

http://www.ekoteknolojim.com/2011/05/turkiyede-satilan-en-iyi-5-android.html

195771_142088742485961_5175927_n.jpg

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
hakkatenn hakkını veriyorlarda.. dikkatimi çeken birşey oldu en son optimus black videolarında :D

ilk videoda kutuyu açtı içinden birşeyler çıkıyor felan.. ben şaşırdım ilk olarak kalem çıktı.. dedim iyiymiş değişik birşeye imza atmışlar sonrasında çıkanları görünce pes dedim :D izlemenizi tavsiye ederim

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
hakkatenn hakkını veriyorlarda.. dikkatimi çeken birşey oldu en son optimus black videolarında :D

ilk videoda kutuyu açtı içinden birşeyler çıkıyor felan.. ben şaşırdım ilk olarak kalem çıktı.. dedim iyiymiş değişik birşeye imza atmışlar sonrasında çıkanları görünce pes dedim :D izlemenizi tavsiye ederim

Hiç güleceğim yoktu :DD çok şaşırdım bende, keşke çıkanları verseler :w00t::4:

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
LG Optimus Black almayı düşünüyorum

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hahaha gerçekten optimus black videosu iyiydi.. çok güldüm.. diğer videolarda iyiydi ama farklı olmuş black... @hayalci dediğin gibi çıkanları da verseler... bi ara bundan araba da çıkarırlar dedim:) :) kutusu bu kadar şıksa zaten milleti cezbeder... ama birşet dikkatimi çekti.. fark ettiniz mi bilmiyorum ama umarım kulaklık beyaz değildir. inşallah ben yanlış görmüşümdür. ya da sadece bu video için konmuştur..

minipisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildiğim kadarıyla siyah iphone ların kulaklıkları da beyaz çıkıyordu.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
çok iyi olmuş optimus black videosu yaa :D bi ben kaldım kutudan çıkmayan :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Hakkaten bak benim dikkatimi çekmemişti. dikkat ettim bencede beyaz koymuşlardır saf temiz bir renk :D