Video izleyememe sorunu

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Mozilla firefoxda youtube üzerindeki videoları izliyemiyorum . Facebook vb. sitelerde bu sorun olmuyor . Firefox u tekrar kurdum , flash player ı silip tekrar kurdum ama sorunum hala çözülmedi , napmak lazım ? Ayrıca opera , ie de youtube üzerinden rahatça video izliyebiliyorum .

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Mozillayı silip tekrar yüklemek yerine güncellemeyi deneyin.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Mozillayı silip tekrar yüklemek yerine güncellemeyi deneyin.

En güncel versyon yüklü , ve yeni güncelleme bulmuyor zaten , ama kuruluykende tekrar setup üzerinden yükleme gerçekleştirdim kasdettiğin buysa eğer , hala aynı .

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sizin sorununuzu biraz araştırdım ve ulaştığım kanı'lar, combofix'i deneyin deniyor..

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Maalesef combofix işe yaramadı :/

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
pek bilgili değilim ama, Revounistaller ile kaldırın. Daha sonra cleaner ile silin her şeyi. Sonra tekrar kurun. Belki düzelir :)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu genel olabilir bişey ofisteki bi arkadasımda izleyemiyor video.. baska varmı acaba böyle bi sıkıntııs olan ..

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Adblock kullanıyorsanız youtube ile ilgili herhangi bir şeyi engellemiş olabilirsiniz. Youtube sayfalarında adblock eklentisini pasif kalacak şekilde ayarlayıp deneyebilirsiniz.

kcr

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Adblock kullanıyorsanız youtube ile ilgili herhangi bir şeyi engellemiş olabilirsiniz. Youtube sayfalarında adblock eklentisini pasif kalacak şekilde ayarlayıp deneyebilirsiniz.
Evet, anlaşılan youtube yeni bir düzenlemeye gitmiş; reklam engelleyici kullanılınca video açılmıyor. Aynı sorunu ben de yaşadım, adblockplus eklentisini youtube için kapatınca videolar açıldı.

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Benim de aklıma gelen ilk neden bu. Aynı sorunu yaşamıştım bir ara.
N3CAT1'nin dediğini bir dene derim.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24

çok çok sağol güzel kardeşim , cevabı yazan ellerine sağlık :) sorunum çözüldü .

Evet, anlaşılan youtube yeni bir düzenlemeye gitmiş; reklam engelleyici kullanılınca video açılmıyor. Aynı sorunu ben de yaşadım, adblockplus eklentisini youtube için kapatınca videolar açıldı.

Benim de aklıma gelen ilk neden bu. Aynı sorunu yaşamıştım bir ara.
N3CAT1'nin dediğini bir dene derim.

aynen arkadaşlar sorunum çözüldü , sayfada devre dışı bırakınca .

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hocam iyi de şimdi senin de hatan var, firefox'u kaldırıyorum kuruyorum diyorsun daha youtube'a girmeye çalışmadan adblock mu yüklüyorsun?
Arkadaşlar da zannediyorlar ki temiz eklentisiz firefox açmıyor videoyu.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Hocam iyi de şimdi senin de hatan var, firefox'u kaldırıyorum kuruyorum diyorsun daha youtube'a girmeye çalışmadan adblock mu yüklüyorsun?
Arkadaşlar da zannediyorlar ki temiz eklentisiz firefox açmıyor videoyu.

firefoxu program ekle veya kaldırdan silerken , eklentilerim silinmiyorki , program filesde mozilla klasörünü silmiyorum

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
kaldırdım diyince ben tamamen kaldırmak şeklinde anlıyorum o da benim hatam o zaman :)

adblock'da benim easylist aboneliğim var youtubeda sorun çıkarmıyor, sen hangi listeyi kullanıyorsun?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
kaldırdım diyince ben tamamen kaldırmak şeklinde anlıyorum o da benim hatam o zaman :)

adblock'da benim easylist aboneliğim var youtubeda sorun çıkarmıyor, sen hangi listeyi kullanıyorsun?

kendi listemi kendim hazırlıyorum , girdiğim fazla bi site yok zaten :)