C7 Geçersiz Sunucu İsmi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Posco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar C7 ile Wlanları tarıyorum, bulduğum ve şifresiz olan bir ağa bağlanıyorum, sonra webe bağlanıyorum ama siteler için geçersiz sunucu ismi diyor. Nasıl düzelteceğim bu durumu?

Yardım lütfen?

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
izin vermiyordur modem belkide bende de öyle oluyordu bilinmeyen modemlere baglanmaya calıstıgımda kendi modemime baglanınca sorun yok o yüzden sıkıntı yok sende rahat ol :)

adsra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
valla o sorun bendede oluyor ama başka telefonlardan deniyoruz onlarda girmiyorum.c7 var bende de.bişi sorucam aradığımızda resim çıkıyor ya bi tane.veya resim atıyorsun rehberdeki birine.bende bi duvar kağıdı yaptığım resmin o kareye denk gelen kısmı çıkıyor bazen.ve düzeltmeye çalıştım olmadı sizde de bu sorun var mı?

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşın dediği gibi modemle tam bağlantı kuramamışsındır. Zaten ayrıntılara bakarsan büyük ihtimal ip almamıştır.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
valla o sorun bendede oluyor ama başka telefonlardan deniyoruz onlarda girmiyorum.c7 var bende de.bişi sorucam aradığımızda resim çıkıyor ya bi tane.veya resim atıyorsun rehberdeki birine.bende bi duvar kağıdı yaptığım resmin o kareye denk gelen kısmı çıkıyor bazen.ve düzeltmeye çalıştım olmadı sizde de bu sorun var mı?

yok ayarlardan / temalar / arama görünts. buraya gir hangisini secmek istiyorsan seç bende tema görüntüsü seçili ve biri aradıgında rehberdeki resmi görünüyor

adsra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
oh be :D bu aklıma gelmemişti çok sağolasın :) bu arada oyun indiriyo musun tele ama netten?

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
oh be :D bu aklıma gelmemişti çok sağolasın :) bu arada oyun indiriyo musun tele ama netten?
evet ovi yetiyor ama deneme sürümleri oluyor genelde o yüzden farklı sitelerden güzel oyunlar bulabiliyorum

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31

adsra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ayana numaranin İsmİnİn gÖzÜkmeme sebebİ nedİr sİnİr ettİ gene :)