Windows 7 Sürücü Hataları!!

cyberorg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar pc de win 7 64 ve 32 bit yüklü. 32 bit te webcam tarayıcı gibi bazı donanımlar sürücü yüklü olmasına karşın çalışmıyor. Mesela camera bulunamadı diyor. Donanımlarda bi sorun yok 64 bitte çalışıyor. Ama bütün programlar 32 bitte olduğu için bunu düzeltmem lazım. Yardım edin!!:helpsmilie:

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aslında bu sorun tam tersi şeklinde olmalı, 64 bit'te sürücü hataları olabiliyor ama 32 bit'te daha öyle bi sorunla karşılaşmadım.. Birde w7'nin hangi sürümü startermi ?

cyberorg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam zaten önceden sorun yoktu. Ama ekran kartı sürücüsünü yükledim ondan sonra böyle oldu. Bi kaç problem daha oluştu onları hallettim. Bunu bi türlü halledemedim. w7 ultimate...

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar pc de win 7 64 ve 32 bit yüklü. 32 bit te webcam tarayıcı gibi bazı donanımlar sürücü yüklü olmasına karşın çalışmıyor. Mesela camera bulunamadı diyor. Donanımlarda bi sorun yok 64 bitte çalışıyor. Ama bütün programlar 32 bitte olduğu için bunu düzeltmem lazım. Yardım edin!!:helpsmilie:

Şunu bir dene sürüçüleri güncelle yeniden yükle
işte program...

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
aygıtın sürücüsünü devre dışı bırak bilg. dan çıkar bilg. yeniden başlat ve aygıtı yeniden kur zaten aygıtı takınca tanıyacaktır

cyberorg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aygıt sürücüsünü devre dışı bıraktım. camera laptopta olduğundan çıkaramam. zaten otomatik tanıyıp sürücüyü kuruyor windows ama camerayı görmüyor. aynı durum tarayıcıda da var onuda görmüyor. windows u bir senden fazladır kullanıyorum. format atmakta istemiyorum. bu durum çok saçma anlamdım gitti.