Esed smart 4 kampanya sürümünü arıyorum

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar özelıklerı düşük bılgısayıma kasmaması ıçın esed smart securıty 4 programını kurmak ıstıyorum.fakat süreklı key eklemek yerıne kampanyalı olanını(cracklı değil)kullanmak ıstıyorum.şuan esed smart 4 ün bıldığınız kampanyası varmı?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
şuan devam eden bi kampanya yok oldugu zaman shadowknight kampanya bölümünde paylasacaktır, key girmemek lisansli kullanmak istiyosan baska kampanyalara yönelebilirsin, norton, f-secure vs devam eden kampanyalar var bilgisayarida kasmaz.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
benım notebook özellıklerı şu şekılde:
ıntel pentıum M processor 1.60 GHZ
norton 360 kurdum.kastı galıba
daha önce esed den başka kurmmaıştım

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
norton internet security 2011 ve f-secure internet security 2011 esetten farklı degiller kasma diye biseye tanık olmadım, tabi kendi makinanızı en iyi kendiniz bilebilirsiniz eger kastı diyorsanız kasmıstır, bilgisayari gündelik isleriniz icin kullanıyorsanız zararlı sitelerde cok vakit gecirmiyorsanız microsoft security essential işinizi görecektir ücretsiz oldugu icin key derdiniz de olmaz.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
norton internet security 2011 ve f-secure internet security 2011 esetten farklı degiller kasma diye biseye tanık olmadım, tabi kendi makinanızı en iyi kendiniz bilebilirsiniz eger kastı diyorsanız kasmıstır, bilgisayari gündelik isleriniz icin kullanıyorsanız zararlı sitelerde cok vakit gecirmiyorsanız microsoft security essential işinizi görecektir ücretsiz oldugu icin key derdiniz de olmaz.

tam olarak bu kasma neye dıyorsunuz ben bunu anlamıyorum

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
anlamiycak bisey yok makinanız normal oldugundan daha yavas hareket ediyorsa, verdigi tepkiler cekiyorsa kasıyor demektir, kullanan siz oldugunuza göre en iyi siz gözlemleyip farkedebilrsiniz. f-secure internet security 2011 kullanıyorum 6ay kampası devam ediyor yazılım kampanyalari bölümünde ben kullanıyorum en ufak bi performans sorunu yok tabi sizin bilgisayarinizda durumu bilemem deneyip göreceksiniz artık yada yukarda dedigimi yapacaksiniz mirsosoft kuracksiniz bunlrdan daha az kasan antivirüs yok zaten.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
pardon arkadaşlar daha önce bu konuyu açmışım farkında değilım.
yalnız konularım bölumunde açtığım bu konuyu göremedım

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:37 ----------

anlamiycak bisey yok makinanız normal oldugundan daha yavas hareket ediyorsa, verdigi tepkiler cekiyorsa kasıyor demektir, kullanan siz oldugunuza göre en iyi siz gözlemleyip farkedebilrsiniz. f-secure internet security 2011 kullanıyorum 6ay kampası devam ediyor yazılım kampanyalari bölümünde ben kullanıyorum en ufak bi performans sorunu yok tabi sizin bilgisayarinizda durumu bilemem deneyip göreceksiniz artık yada yukarda dedigimi yapacaksiniz.

bazen bılgısayarımda programların,web sayfalarım donuyor,kapanırken ekranda yarısı bı süre sonra kayboluyor, bazende ınternet bağlantım yavaşlıyor.bunların hepsı kasmadan mı kaynaklanıyor?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sanmıyorum antivirüs programıyla vs alakasi yok makinada vardir bi problem anlayan birine yada bi bilgisayarciya gösterebilirsin cok sorun oluyorsa.